Заглавие: В Гърция позволено ли е... Пон Май 31, 2010 5:39 pm
Здравеите
В Гърция позволено ли е да се пърси по плажа с МД, защото ще ходя и се чудя дали да взимам ГМ-то с мен.
https://www.youtube.com/watch?v=pFSpULxSeOM - БА
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Пон Май 31, 2010 6:04 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
kalbocherc Новобранец
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Пон Май 31, 2010 6:13 pm
naikon42 написа:
Здравеите
В Гърция позволено ли е да се пърси по плажа с МД, защото ще ходя и се чудя дали да взимам ГМ-то с мен.
Търкат и се крият повече от нас . Ако нямаш познати може някой да те изпеее на техните ченгизи . успех батка
naikon42 Легионер
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Пон Май 31, 2010 6:17 pm
Значи да не се вкарвам в филми
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Пон Май 31, 2010 6:24 pm
Ко Ти пука. Шетай.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Пон Май 31, 2010 8:09 pm
naikon42 написа:
Не ти трябва беля на главата.Не им ли знаеш отношението към нас? Разберат ли,че ВАРВАРИН е дръзнал да търси на тяхна територия,засягайки им "Великата"история,дупци да ти е яко,ей! Не рискувай
naikon42 Легионер
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Пон Май 31, 2010 8:53 pm
Аз несам търсил по плаж до сега,а скоро ще имам пат кам Гърция и се запалих да пробвам,НО добре че ме предопредихте.
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Пон Май 31, 2010 11:36 pm
naikon42 написа:
Аз несам търсил по плаж до сега,а скоро ще имам пат кам Гърция и се запалих да пробвам,НО добре че ме предопредихте.
те и плажовете им били обсипани с керамика но недей да рискуваш.чувал съм че някои овчари си позволяват да търкат и то само като се наврат в някоя гора.почти на всеки връх имат вишки с военни
i4erguboil Новобранец
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 12:13 am
верно че са им по-строги законите ама някои нашенции търкат отдавна там.....всичко е въпрос на това как ще си прецениш ситуацията.........другото което е че морето им е 2 пъти по солено от нашето...........за читави антични монети забрави....излизат само шайби дето на нищо не приличат.......остава откъм туристическо злато да си късметлия
i4erguboil Новобранец
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 12:18 am
sitalk написа:
naikon42 написа:
Не ти трябва беля на главата.Не им ли знаеш отношението към нас? Разберат ли,че ВАРВАРИН е дръзнал да търси на тяхна територия,засягайки им "Великата"история,дупци да ти е яко,ей! Не рискувай
да им имам великата история.............за най-великия грък избраха македонец
sony147 Цезар
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 10:12 am
Колега лесно е да гледаме все сламката на другия в очите,а гредата в нашите?!?!Какво направихме ние българите в Пловдив!?!?!Вдигнахме на пъпа на града паметник на завоевател!!!На ЗАВОЕВАТЕЛ ей голяма работа сме!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 12:09 pm
Къде е?
i4erguboil Новобранец
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 4:41 pm
а.................спор няма......че сме пълни с абсурди то си е очевадно почти навсякъде........кой паметник имаш предвид че съм доста далеко от пловдив
sony147 Цезар
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 4:55 pm
На площада над джумаята,картините където излагат.Та близо година местните шляпурковци умуваха има ли място или няма паметник на Филип Македонски в града!!Накрая го изтипосаха насред града!Та в историята си има място човека,но като завоевател на Пловдив,а не като създател!!!
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 6:18 pm
sony147 написа:
На площада над джумаята,картините където излагат.Та близо година местните шляпурковци умуваха има ли място или няма паметник на Филип Македонски в града!!Накрая го изтипосаха насред града!Та в историята си има място човека,но като завоевател на Пловдив,а не като създател!!!
Ти каза ли им го това
sony147 Цезар
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 6:43 pm
И какво трябваше да кажа според теб!?!
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 6:48 pm
Че си възмутен
sitalk Джадай
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 7:00 pm
i4erguboil написа:
sitalk написа:
naikon42 написа:
да им имам великата история.............за най-великия грък избраха македонец
Кой са избрали? Александър ли?
sitalk Джадай
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 7:16 pm
sony147 написа:
Ами прав си.Но явно някои са си помислили,че след като Филипополис е кръстен на Филип и трябва да му правят паметник...Без да помислят,че той е завоевател наистина и неговите фаланги са избили доста траки.. ама трибалите му извадили едното око...
sony147 Цезар
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 7:24 pm
По вашия край трябва да са го пернали я с прашка я махайра(да де този дето живееш не родния ти).
i4erguboil Новобранец
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 8:56 pm
алескандър избраха.......нали всичко на тях си приписват, те и орфей и евридика били елини............на пловдив викат филипополи...............аз пък им викам на тесалоникито солун, на едеса -воден, и на килкис кукуш.................ей и черните можели да почервеняват от яд .........а за паметника на филип..поредната нашенска идиотия....сигурно си нямаме достатъчно възрожденци от пловдив и окръга
stan960 Джадай
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Вто Юни 01, 2010 11:03 pm
Що да си немат имат си и туй мисла че е измислено от новата реколта възрожденци Пловдивски - Какъв поглед в бъдещето само - куту Маседонията стане отново велика и Звездата на Вергина блесне ча до бреговете на Инд (също куту едно време)-ехехе ехееее къдя сме ний напред -Ах летете ескадрони.........о пардон македонски фаланги......................
sitalk Джадай
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Чет Юни 03, 2010 1:30 pm
sony147 написа:
По вашия край трябва да са го пернали я с прашка я махайра(да де този дето живееш не родния ти).
Защо?
sony147 Цезар
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Чет Юни 03, 2010 2:16 pm
Абе по средногорието ще да е било,а може и от южната страна откъм нашенско да е цапардосан!?!?Не знам така мисля,че това ще е района дето ще е видял най голям зор!
kiril-limona Легионер
Заглавие: Re: В Гърция позволено ли е... Пет Юни 04, 2010 5:43 pm