Ехххх-како сийке! Ако е от забранено място,като цитираните от теб могили-мислиш ли,че ще го сложа в нета?Искаш ли ди пи ес координати да видим има ли могили там или нещо друго забранено от закона?И така като чета ти ходиш по могили,след като знаеш къде има олово.Дори и земемерни те също са собственост на държавата.Такъв пример мога да ти дам без да е могила ,но със табелка и оградено с ограда,точно на разклона за рилския манастир.А този и да е земемерен,държавен,беше изринат от тракторите в нивата.Да си дирят вината от кооперацията.Аз съм го прибрала.
Ехххх-како сийке! Ако е от забранено място,като цитираните от теб могили-мислиш ли,че ще го сложа в нета?Искаш ли ди пи ес координати да видим има ли могили там или нещо друго забранено от закона?И така като чета ти ходиш по могили,след като знаеш къде има олово.Дори и земемерни те също са собственост на държавата.Такъв пример мога да ти дам без да е могила ,но със табелка и оградено с ограда,точно на разклона за рилския манастир.А този и да е земемерен,държавен,беше изринат от тракторите в нивата.Да си дирят вината от кооперацията.Аз съм го прибрала.
IЛЕЗНАХи влезх попрочетох какче-ма тия пстановки меш да ги разправяш на старата ми шапкаа.ко ма кръщабаш за могили а..това съм го видел последствие от ваште работи-говора щото съм питал земемери и ченгета-разбра ли-не са прави на зашеметена-ко не си промените акъла си заслужавате да киснете в пандиза-мой личен приятел ми е казал де него обичате много много за тоа форум ,така че мнението ми за такива каттто теб продължава да бъде негативно.не ми б ери грижата де одя какче сийке-мойта си е наред,моа да си шетам де си ща ама много от такиива като вас не могат да са похвалат с такова мнещо -нали како?НЕ СЪМ певец нои не катргорично да се копат могили като тебе и да показваш камъни и да са правиш на откачена че не разбираш нищо.даже не съм ти задължен да тидавам обесненияаз не греш а в моите думи уважаемата.кат си го прибралакчамъка на кои си го дала.а?а стига вече.не ме ядосваи че много зех да пиша.да си жива и здрава и това е..хак ви е на таакива точка.
Не моа са сета, отде са беше върнал, та си са кръстил Викинг,само заради марката на апарата ли-или май си бил по Равната Земя,доколкото се сещам-може и да греша де, не е важно, пък и не ми се рови в предисторията-Та, защо толкоз круто,бе приятелю-Единствената грешка на Золак е че го е взела -Къде тук под път и над път ти са привидеха Тракийски могили, не можах да разбера -Още повече пък заключението, че това освен триангулачни точки са и белег за антични могили-дрън,дрън за лайци-ма тука мисля ги няма,така че, говори смислено.............................................PS-Вторият, не би трябвало да е сам Золак,предполагам има още около него...............
Не моа са сета, отде са беше върнал, та си са кръстил Викинг,само заради марката на апарата ли-или май си бил по Равната Земя,доколкото се сещам-може и да греша де, не е важно, пък и не ми се рови в предисторията-Та, защо толкоз круто,бе приятелю-Единствената грешка на Золак е че го е взела -Къде тук под път и над път ти са привидеха Тракийски могили, не можах да разбера -Още повече пък заключението, че това освен триангулачни точки са и белег за антични могили-дрън,дрън за лайци-ма тука мисля ги няма,така че, говори смислено.............................................PS-Вторият, не би трябвало да е сам Золак,предполагам има още около него...............
да колега много сиие хубава нмарката макар че не са тачи много тука и не са връщам отникаеде-ко си че прдишни постове или ти пее пиле на ушенцето.....не грешиш многомежду другото твоа приятел ти праща много здрдаве.на рамото ми е .ма аз ще каза кво ще пиша .прати ми скайпо тида ти поиша ка к стоят нещата.на равната земя сме. но не искам да се занимавам с никогоо.какати па и мойта развива теории де са опитва да са парави на интересна но не и се одава знам ги аз такива шматки -то фориума ви е пулен с такива -викат им пРОВОКАТОРИ-ТОЯ КОЛЕГА ЗОЛАК е такъв де са пави на жена.ми вий сте си виновнии за това колеги що по нашио край нееема арестувани от полицията А///////КОИ СИ КОПА могили дА СИ БЕРЕ гайла-или и аз см ченге а -никиой не смее да се набуртва в тъази тема -страх има май а? стан 960?аз пак казвам -кхода -и си търкам и немамм грижи докато в други краища на българия всеки ден има азрестувани .золак да го --- иуважава другтото мнение.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ Нед Окт 16, 2011 12:33 am
Удивителна енергия,Колега -да не би да ти е станало готово червеното винце вече,или просто така си пишеш наспорти в почти всички теми.Колежката Золак си е жена -доказано и документирано -сега дали е агент или не,не съм в час -питай некой от УС на Федерацията,те по добре я познават.Колкото до това кой, къде и за кво арестуван,по добре не викай несретата щото никой не е застрахован-много от тия момчета дето изгърмяха нито са могилари нито пък дилари.......
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ Нед Окт 16, 2011 12:57 am
stan960 написа:
Удивителна енергия,Колега -да не би да ти е станало готово червеното винце вече,или просто така си пишеш наспорти в почти всички теми.Колежката Золак си е жена -доказано и документирано -сега дали е агент или не,не съм в час -питай некой от УС на Федерацията,те по добре я познават.Колкото до това кой, къде и за кво арестуван,по добре не викай несретата щото никой не е застрахован-много от тия момчета дето изгърмяха нито са могилари нито пък дилари.......
удивителна//?само не са базикай колега с винцета-видел сам че та тачт тука -това не ознчава че можеш да си правиш ко си искаш.лека н ощ ти желая.и спри сподигравките -може да съм учил до 4 клас но не мисля че знаете повече оит мене.