Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 9:13 pm
denarr написа:
dokolkoto pro4etoh stava vapros za dopalnitelen taka nare4en DSP 4ip za dopelnitelna mo6nost na regim al metal,i razlika v nadpisa na desnia buton na displeia.
Браво, страшно се радвам, когато във форума пишат хора, които наистина се интересуват от металдетектинг. Новият софт - 7 версия е пряко свързан с въпросния чип, който е като пауър бокса на маската. Именно с тази последна версия са правени тестовете с екселератора 45см. ДД и в този смисъл ви казвам, че тази комбинация е "убииствена", а в същото време ще е на достъпна цена - по-ниска от Супреме варианта и значително по-дълбок. Този МЕГА вариант на GTI2500 и МЕГА варианта на Gold Bug на Fisher с 38-30 СЕФ ДД сонда направена специално за нас - ще са супер хита на сезона с перфектните си цени и супер дълбочини. Това ще е смазващ удар за конкуренцията, защото само ние ще ги предлагаме на пазара. Очаквайте скоро новини!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
maksim12 Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 11:13 pm
boom_n написа:
Един лев при мен си го засича на 55-60см самоче с ескалатора.
за в земята ли говориш 1 лев на 55 см или в въздуха и го дава цветен сигнал
maksim12 Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 11:23 pm
boom_n написа:
Един лев при мен си го засича на 55-60см самоче с ескалатора.
за в земята ли говориш 1 лев на 55 см или в въздуха и го дава цветен сигнал
www Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 11:51 pm
АДМИНЕ запознат сам за теста,че е проведен и е зашеметяваш като дълбочина....ама,ако си решил да го пускаш както снимките в темата на ОКМ...благодаря
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Чет Юни 23, 2011 1:54 pm
В земята на 55 см.-1 лв. като цветен сигнал на кукув ден.
boom_n Новобранец
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Чет Юни 23, 2011 7:06 pm
Въздушно съм пробвал и е цветен , но и в земята от колеги знам че си запазвал дълбочината и пак си е цветен но аз лично не съм копал да пробвам.
deultum Цезар
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Чет Юни 23, 2011 7:30 pm
boom_n написа:
Въздушно съм пробвал и е цветен , но и в земята от колеги знам че си запазвал дълбочината и пак си е цветен но аз лично не съм копал да пробвам.
Колега пробвай и сподели мнение защото и ХЛТ-то е голяма работа в режим на всички метали хваща на по 40 - 45 см монети въздушно , но в земята нещата стоят по друг начин !
adminn Admin
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Чет Юни 23, 2011 7:36 pm
www написа:
АДМИНЕ запознат сам за теста,че е проведен и е зашеметяваш като дълбочина....ама,ако си решил да го пускаш както снимките в темата на ОКМ...благодаря
Ще пуснем филмче, а ОКМ не случайно не го продаваме - не че нямам оферти от тях
handjata Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Пет Юни 24, 2011 6:31 pm
maksim12 написа:
petar_pz написа:
Имам предвид да я хванеш като цветен сигнал.
подкрепям мнението ти този боклук на обикновена почва не може да работи та камо ли на уродено с тоя големият геврек това да не ти е ..........
колега,а ти с този боклук работил ли си
adminn Admin
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Пет Юни 24, 2011 11:01 pm
Работил съм няколко пъти по 1-2 часа. Противно на негативните настроения срещу тази система на търсене - имам по-скоро добри впечатления. Видях, че е добър кухомер, но лош металотърсач. Изпуска бакърена тава на 1 м. но ОКМ в допълнение с други техники е доста добра машина. Не ги продаваме, защото хората очакват доста повече за тези пари, а не че не работи.
www Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Пон Юли 04, 2011 12:02 am
adminn написа:
Работил съм няколко пъти по 1-2 часа. Противно на негативните настроения срещу тази система на търсене - имам по-скоро добри впечатления. Видях, че е добър кухомер, но лош металотърсач. Изпуска бакърена тава на 1 м. но ОКМ в допълнение с други техники е доста добра машина. Не ги продаваме, защото хората очакват доста повече за тези пари, а не че не работи.
админски какво стана обработи ли вече клипчето или има некви притеснения
adminn Admin
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Пон Юли 04, 2011 10:00 am
Извинявай колега, забравих да метна поста в тази тема - иначе клипчето е готово още преднага седмица.
deso Преторий
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Пон Юли 04, 2011 7:18 pm
завидни дълбочини на общ режим ,чак наще издути банги да му завидеят
не ми се ще да ви критикувам,ама направо си го просите без съмнение същите тестове сте ги правили и с включена дискриминация и като че ли леко си премълчавате резултатите
ако пък си забравил да ги качиш ще ме извиняваш за забелешката
handjata Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Нед Авг 28, 2011 1:37 am
Та не разбрах, ще има ли и клип с вкл. дискриминация. Така е тест на половина