Заглавие: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Пон Юни 20, 2011 9:25 pm
Очаквайте скоро полеви тест и представяне на новите МЕГА варианти на GTI 2500 и GTI1500
на полевия тест максималната дълбочина от 60см. на полигона се оказа недостатъчна за да видим на колко дълбоко GTI2500 със сонда 45см. може да хване капачка с диаметър 9-10см. Отидохме на дълбочинния полигон и останахме поразени след като видяхме, че дълбочината на откриване в орудена почва на същата капачка е 95-100см.в ОРУДЕНО
Скоро пускаме в редовна продажба
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 11:58 am
Явно си нямате на идея какво значи орудено.
adminn Admin
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 12:52 pm
За орудено на мене не ми говори. На същия полигон фишер F75 отмерва две деления на скалата за орудяванета, при положение, че павето го дава на 3 деления- полигона. Знам, че GTI2500 с кръглите сонди се дъни на такива терени, но с Екселератора 45см. е неузнаваем.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 1:05 pm
Как няма да говоря,докато чета за дълбочини дето са невъзможни в чиста почва а какво остана в орудено.По принцип не изказвам много много мнения ама ще изгори някои начинаещ колега с парички.ако идеш на истински оруден обект,тази капачка има вероятност да не я хванеш и на 20 см.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 1:06 pm
Имам предвид да я хванеш като цветен сигнал.
borisov Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 1:25 pm
колеги незнам при вас какса орудените почви но тук при нас има едно районче там в него денара на 10см и ми го дава желязо гарет аце 250 с двете сонди с малката и с СФ 10ст сегашни на 15 20 см ги дава желязо на всички програми го пробвахме
Последната промяна е направена от borisov на Вто Юни 21, 2011 1:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
maksim12 Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 1:27 pm
petar_pz написа:
Имам предвид да я хванеш като цветен сигнал.
подкрепям мнението ти този боклук на обикновена почва не може да работи та камо ли на уродено с тоя големият геврек това да не ти е ..........
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 1:33 pm
при нас има почви където монета от рода на бронз 4 отгоре върху почвата не може да я хване.
borisov Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 1:39 pm
ами този терен е същия като се влезе на дълбочина 2 3 м цветните сигналчета ги реже желязо и дори някои неги и писват апаратите
adminn Admin
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 3:50 pm
Говоря за режим АЛЛ метал и скоро ще гредате теста. Досега никой не е работил с ДД сонда за GTI2500 и разбирам защо сте подозрителни.
borisov Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 4:26 pm
нямам никакви подозрения админ просто писах тук за какво става на въпрос с оруденото и ние бачкахме на алметал и дори някои пъти няма никакъв сигна апък като копнеш и отдоло желязо или цвят
imperio Цезар
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 4:29 pm
borisov написа:
колеги незнам при вас какса орудените почви но тук при нас има едно районче там в него денара на 10см и ми го дава желязо гарет аце 250 с двете сонди с малката и с СФ 10ст сегашни на 15 20 см ги дава желязо на всички програми го пробвахме
Ако 10 стотинки ги хващаш на 15-20 см значи мястото не може да се брои за орудено. Ако работите на силно орудено се радвайте ако ИБ апарати изобщо засичат сигналите, без значение дали с черен или цветен сигнал.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
maksim12 Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 5:07 pm
imperio написа:
borisov написа:
Ако 10 стотинки ги хващаш на 15-20 см значи мястото не може да се брои за орудено. Ако работите на силно орудено се радвайте ако ИБ апарати изобщо засичат сигналите, без значение дали с черен или цветен сигнал.
изклучително правилно ИБ не работят на орудено тези които дрункат глупоисти да изсипят една кофа скали с руди върху една монета и да видим дали щте хванат нещо
pechkata Джадай
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 6:33 pm
Малко не съм съгласен със вас че ИБ детектори не работят на орудено - има такива които работят макар и плитко...
borisov Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 6:36 pm
незнам колеги аз много от орудени места не разбира аз мисля че е уродоне защото има камачета който ги писка а и доста колеги са идвали тук някои казват че самата почва има много ръжда а други остава безмълвни
wallb2 Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 7:05 pm
adminn написа:
....на полевия тест максималната дълбочина от 60см. на полигона се оказа недостатъчна за да видим на колко дълбоко GTI2500 със сонда 45см. може да хване капачка с диаметър 9-10см. Отидохме на дълбочинния полигон и останахме поразени след като видяхме, че дълбочината на откриване в орудена почва на същата капачка е 95-100см.в ОРУДЕНО
ADMINE тоя тест го направете на замръсен!!! обект, и дупката я изкопайте със свредел за колове, и ще видите какво ще хване... Защото никой не търси на чист терен, а на замръсено всеки знае какво става с дълбочината
deultum Цезар
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 7:21 pm
pechkata написа:
Малко не съм съгласен със вас че ИБ детектори не работят на орудено - има такива които работят макар и плитко...
много си прав Печка Еурека голд на Майнлаб е един от тези които работят на орудено макар и на плитко и това е факт !
adminn Admin
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Вто Юни 21, 2011 9:10 pm
borisov написа:
нямам никакви подозрения админ просто писах тук за какво става на въпрос с оруденото и ние бачкахме на алметал и дори някои пъти няма никакъв сигна апък като копнеш и отдоло желязо или цвят
Пак ви казвам, че разбирам недоверието, но виждали ли сте GTI2500 как работи с ДД сонда - и аз не бях виждал въпреки, че продадохме няколко Екселератора в България 45см. за него. Дано утре имам време да оправя филмчето и го пускам. На събора септември ще взема един такъв вариант да ви направя демо.
Kopacha Новобранец
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 10:25 am
Колеги собственик съм на Garrett GTI 1500 и най отзад в инструкцията му пише техническите данни .Там поне пише , че работи на принципа transmiter/reciever (приемане /предаване) с Very low frequency (свръхниска честота) http://www.lovecpokladu.cz/navody/garrett/gti_1500_manual.pdf вижте страница 79 , не знам откъде ви хрумна , че работи на принципа на ИБ.
maksim12 Консул
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 3:13 pm
Kopacha написа:
Колеги собственик съм на Garrett GTI 1500 и най отзад в инструкцията му пише техническите данни .Там поне пише , че работи на принципа transmiter/reciever (приемане /предаване) с Very low frequency (свръхниска честота) http://www.lovecpokladu.cz/navody/garrett/gti_1500_manual.pdf вижте страница 79 , не знам откъде ви хрумна , че работи на принципа на ИБ.
един лев на колко го засича
denarr Преторий
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 3:43 pm
ve4e ima nov modificiran gti s dopalnitelen 4ip za dalbo4ina.
Kopacha Новобранец
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 5:02 pm
Един лев въздушно до 30 - 35см максимум , иначе не знам дали е от новите , веднъж го отварях и ми направи впечатление че вътре има четири платки на пръв поглед много добра изработка от двустранно фолиран гетинакс с дебелина 1,5 мм.Имаше две големи ИС които бяха поставени в цокъл и с надпис Garrett не запомних номер и тн. на платката монтирана най-отзад има два тримера за някаква допълнителна настройка(поне така си мисля) и съответно поне на моя модел има две пластмасови капачки на корпуса служещи за достъп до тримерчетата.На средните две платки имаше идентични елементи , връзката между платките се осъществява чрез 8 пинови конектори по 1 или два на платка като пиновете минават през платката. подсветката на дисплея е осъществена чрез мощен бял светодиод мушнат в едно чохълче от което излизат светопроводящи нишки и отиват под дисплея , връзката между бутонния блок и останалата електроника се осъществява чрез 9 жилен лентов кабел.
denarr Преторий
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 5:24 pm
dokolkoto pro4etoh stava vapros za dopalnitelen taka nare4en DSP 4ip za dopelnitelna mo6nost na regim al metal,i razlika v nadpisa na desnia buton na displeia.
imperio Цезар
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 8:01 pm
Kopacha написа:
Чист IB монетар е.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
boom_n Новобранец
Заглавие: Re: GTI 2500 и GTI1500 MEGA soon.... Сря Юни 22, 2011 8:38 pm
Един лев при мен си го засича на 55-60см самоче с ескалатора.