Заглавие: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 8:55 pm
Здравейте!! Четах едни коментари на колеги пак в този форум за Garrett АСЕ 150/250 и реших да пусна нова тема.Колегата в другата тема казваше,че е изкопал гилза от патрон на 45 см.с Garrett 250.Искам да ви кажа че АСЕ 150/250 са способни на това.Първият път като излезнах на полето, АСЕ 150 с най-малката сонда (концентричната) ми хвана 20 ст. от Бай Тошовите на 30 см.Направо се учудих и съжалявам че не си бях взел камерата тогава за да го документирам тоя случай.После си купих и S.E.F. 30х38 см.,но с нея не съм излизал още и не мога да коментирам. Оставете ги там тея XP DEUS, FISHER F5/75.Вярно,че са по-горен клас и имат много предимства - добра дискриминация,много настройки,лиготийки и други такива.Обаче честно ви казвам - НЕ МОГАТ ДА БИЯТ ГАРЕТА НА ДЪЛБОЧИНА. Garrett 150 специално по отношение на дискриминация и пинпойтинг е пълно дърво.Но по дълбочина съм го признал.Не могат да го стигнат даже апарати дето струват по 1500 лева. Тея скъпите апарати са мързелива работа.Не са за копачи.Черен,цветен,дискриминация- глупости на колелета !! И копаш със скъпия апарат на 20-25 санта и се кефиш.Вземете си по едно АСЕ 150 само да не ви мързи да копате.ТО КАТО НЕ ИЗКОПАШ ДУПКА ДА ТЕ ЗАРИНЕ КАТО КУЧЕ,КВИ КОПАЧИ СТЕ ТОГАВА !!! Както казах по-горе -- С ТЕЯ СКЪПИТЕ УРЕДИ САМО СЕ МЪРЗЕЛУВА.АКО ИМА ЧАЛЪМ ДА ИЗМИСЛЯТ И УРЕД ДЕТО КОПА САМ.То нали това е да си търсач- като писне копаш,щтото не знаеш кво има долу.Кой със сигурност може да каже кво има под земята,пък нека да използва уред за 3000 лева.КОПАНЕ МУ Е МАЙКАТА !! Айде ще чакам мнения.
deultum Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 9:10 pm
опита ли да заровиш същата монета на 30 см и да я хванеш понеже понякога се случва сигнала да е на по плитко в стените на дупката и докато го изкопаваш да падне в дупката след разширяване ?
рики Новобранец
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 9:31 pm
Ква дупка,кво разширяване бе колега ?! Не казвам че в това което казваш нама логика.Може и да се случи понякога.Но почвата в която ги изкопах тея 20 ст. е каолин,т.е. глина.Знаеш как се копае глина,нали ? Няма шанс стотинката да падне по-надолу от местоположението си.Глина е тва все пак,не е обикновенна пръст.
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 9:37 pm
Колега, като го пишеш това всичкото дали сам си вярваш? Няма как един апарат да засече монета в земята на 30см, ако във въздуха едва я засича на 20см. Случайно да имаш някакво обяснение или е свръхестествено чудо? За по убедително, вземи една камера и заснеми как закопаваш монетата на 30см, а после как я засичаш с Гарета?
imperio Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 9:39 pm
Със АСЕ 150 ще хванеш 20 стотинка на 30 см в глина когато цъфнат теменугите
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
deultum Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 9:42 pm
рики , питам те понеже на всеки в форума му е ясно какъв е предела на възможностите на тази машина .Недей да се спускаш в спорове с мен а направи това което ти казах зарови монетата на 30 см и опитай да я засечеш и после пак сподели мнение ! Ако пък я засечеш на толкова естествено в режим на дискриминация , радвай се значи тва е твойта машина. Ако пък си решил да работиш на All Metal Mode успех ти желая и да не ти омръзва бързо , че цветните полезни сигнали вече са рядкост ако ме разбираш какво искам да кажа !
рики Новобранец
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 9:45 pm
Добре колеги. Аз не съм пуснал тази тема за да се бъзикам с вас или да ви дразня.Изчакайте 1-2 седмици и ще го снимам това дето го говоря. Тогава ще очаквам истинските коментари. Съжалявам че се включих преди да съм заснел видео.
deultum Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 9:49 pm
рики написа:
Добре колеги. Аз не съм пуснал тази тема за да се бъзикам с вас или да ви дразня.Изчакайте 1-2 седмици и ще го снимам това дето го говоря. Тогава ще очаквам истинските коментари. Съжалявам че се включих преди да съм заснел видео.
На нас няма какво да доказваш , докажи на себе си какво може апарата ти . а за клипове много сме ги гледали ,но щом си решил , покажи ни какво може твоят апарат , може пък да е с фабричен дефект и да хваща повече
рики Новобранец
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 9:58 pm
Аз на вас професионалните търсачи наистина няма кво да доказвам,въпреки че ще опитам. Ама вие сте към 10-15 процента от потребителите във форума.Видях доста теми пуснати от начинаещи,които си чудят какво да си купят.За това пуснах нова тема за АСЕ 150-за да знаят начинаещите за какво става въпрос. Очаквайте видео за възможностити на 150 -ката. Между другото,никъде няма такова видео на български.Поне аз не съм засичал в Нета.
deultum Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:03 pm
Е за Аце-то може и да няма ама я виж Бг апаратите какво правят . какво ще кажеш
Последната промяна е направена от deultum на Вто Май 03, 2011 10:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:07 pm
imperio написа:
Със АСЕ 150 ще хванеш 20 стотинка на 30 см в глина когато цъфнат теменугите
Теменугите може да цъфнат, ама пак няма да хване на тая дълбичина стотинките.
рики Новобранец
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:16 pm
Къв е тоя български апарат бе колега ?? Добър е наистина!! Както казах не съм професионалист.Така че ще съм ти благодарен ако ми кажеш марката и модела.Мога да си разменя АСЕ-то 150 за него.Естествено, на човека ще му се наложи да доплати за АСЕ-то ама съм навит да ги трампим !!
imperio Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:23 pm
Бандит, де си бре, ела да гледаш сеир
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:27 pm
рики написа:
Мога да си разменя АСЕ-то 150 за него.Естествено, на човека ще му се наложи да доплати за АСЕ-то ама съм навит да ги трампим !!
ТУРИХ ТИ ЕДИН ПЛЮС И САМО ТЕОРЕТИЧНО ДА ПИТАМ АКО ЧОВЕКА РЕШИ ТИ ДА МО ДОПЛАТИШ ЗА ТРАМПАТА ТОГАВА КВО ПРАВИТЕ ПОЗДРАВИ И УСПЕХ
дистрибутур на
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:40 pm
рики написа:
Къв е тоя български апарат бе колега ?? Добър е наистина!! Както казах не съм професионалист.Така че ще съм ти благодарен ако ми кажеш марката и модела.Мога да си разменя АСЕ-то 150 за него.Естествено, на човека ще му се наложи да доплати за АСЕ-то ама съм навит да ги трампим !!
Колега "рики" не се излагай повече ,ами прочети доста за апаратите и тогава давай коментари , че ще ти се смеят всички във форума после няма да можеш и един коментар да пуснеш ама ти си знаеш а пак това за АЦЕ-то го знаем вече , голяма дълбочина велик апарат
рики Новобранец
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:42 pm
Е пък ще се договорим. Може и да почерпи (някой от двамата) едно едене и пиене и да се разберем.Те така стават хубавите работи - на маса. Ама като стане въпрос за копане- никой не ще. Всеки ползва уреди за по 3000 лева. За да не копа много.Най-много до 30 санта. Оп,писне и готово. Тука е имането !! А бе ползвайте си Гарета,копайте си дупки като оснoви на 15 етажен блок и тва е. Нали сме търсачи.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:43 pm
Ей, ама и вие... Как никой не се сети че РИКИ има АСЕ150, но явно е решил да го продаде на добра цена и сега подготвя почвата. Аз така като си продавах магарето, разправях, че е най бързия кон на света
deultum Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:46 pm
рики написа:
то си пише на клипа кои е апарата ама ти предлагам да не се излагаш повече .чакаме видео с ацето на 30 см 20 ст.
deultum Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:49 pm
Ancient Hunter написа:
Ей, ама и вие... Как никой не се сети че РИКИ има АСЕ150, но явно е решил да го продаде на добра цена и сега подготвя почвата. Аз така като си продавах магарето, разправях, че е най бързия кон на света
грешиш колега още от заглавието на темата ми мина през ума ама лаф да става
рики Новобранец
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 10:57 pm
Нямате проблеми за видеото.Ама както казах съм зает и ще отнеме седмица,може и две.И да е успешен теста и да не е,пак ще го кача видеото. И ако не е успешен,ще съм принуден да се съглася с вас. Но ви казвам- не говоря празни приказки. Това което съм казал преди е истина. М.....а му,как може да се базикам с нещо което съм видял с очите си. Естествено,тва за доплащането си беше майтап но мисля че потребителите тук са достатачно интелигентни за да го разберат.
рики Новобранец
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 11:00 pm
Ако не е успешен теста с GARRETT ACE 150 поне ще има видео на български за начинаещи. Все пак ще е нещо. Обещавам да е поне 10 мин. обективно видео.
deultum Цезар
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 11:05 pm
рики написа:
Ако не е успешен теста с GARRETT ACE 150 поне ще има видео на български за начинаещи. Все пак ще е нещо. Обещавам да е поне 10 мин. обективно видео.
като казваш обективно, заравяш и желязо на същата дълбочина да се види как дискриминира ,щото на ал метал в някое лозе за 1 час и ще се откажеш от детектинга
рики Новобранец
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 11:13 pm
А,пич,не така !! По- рано казах,че Garrett 150 си е пълно дърво по отношение на дискриминацията.Но на дълбочина е THE BEST .Явно не си чел какво съм писал преди.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 11:14 pm
рики написа:
Garrett 150 специално по отношение на дискриминация и пинпойтинг е пълно дърво.Но по дълбочина съм го признал.Не могат да го стигнат даже апарати дето струват по 1500 лева.
Тея скъпите апарати са мързелива работа.Не са за копачи.Черен,цветен,дискриминация- глупости на колелета !! И копаш със скъпия апарат на 20-25 санта и се кефиш.Вземете си по едно АСЕ 150 само да не ви мързи да копате.ТО КАТО НЕ ИЗКОПАШ ДУПКА ДА ТЕ ЗАРИНЕ КАТО КУЧЕ,КВИ КОПАЧИ СТЕ ТОГАВА !!! Както казах по-горе -- С ТЕЯ СКЪПИТЕ УРЕДИ САМО СЕ МЪРЗЕЛУВА.АКО ИМА ЧАЛЪМ ДА ИЗМИСЛЯТ И УРЕД ДЕТО КОПА САМ.То нали това е да си търсач- като писне копаш,щтото не знаеш кво има долу.Кой със сигурност може да каже кво има под земята,пък нека да използва уред за 3000 лева.КОПАНЕ МУ Е МАЙКАТА !! Айде ще чакам мнения.
Как пък ще е дърво по дискриминация и пинпоинт......?
А за копането колега ти явно бухаш на табан, ами като ти се копае копай, "луд умора няма"
Kъсмет на всички!
рики Новобранец
Заглавие: Re: ACE 150- THE BEST Вто Май 03, 2011 11:32 pm
Имам предвид колега че на голяма дълбочина дискриминацията е дървена.Иначе го хваща ама като черен сигнал.А всъщност е цветен,ама на дълбоко. Иначе си прав - луд умора няма.Ама ако ми намериш видео в "YouTube" или "Vbox7" дето подминават какъвто и да е сигнал ще ти сваля шапка.Май само в БГ ги подминаваме тия черни сигнали.Щото сме от голямото "Добро Утро" и не копаме такива. А бе,хората в другите държави се изгърбват от копане за сигнал,а ние все цветни търсим. Че ако може да са и ясни. Копане му е майката.