Заглавие: Въпрос за ACE-250 Чет Фев 05, 2009 8:14 pm
Можете ли да ми кажете-ACE-250 с голямятя антена ,на кои по-сериозен апарат достига параметри,или изобщо доближава ли някои от по-сериозните уреди.Четох пробите направени от модератора, затова се интересувам.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за ACE-250 Чет Фев 05, 2009 9:45 pm
АСЕ 250 с голямата сонда се доближава по параметри до Prizm III и Prizm IV на White's, и някои други по-неизвестни на българския пазар апарати. форум за металдетектинг и металотърсачи
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Последната промяна е направена от imperio на Нед Мар 06, 2011 2:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
sando Новобранец
Заглавие: пак въпрос Съб Фев 07, 2009 11:12 am
Империо, виждам,че си наясно с МД .Колебая се м-у Tesoro tejan , Whites -3 и ace 250.Тесорото наистина има мн. добри параметри за цената си,за Whits-3 може ли да му се сложи 2Dантена за по -голяма дълбочина(няма начин да не може да се направи тукв Бг)и последно за Ace 250 с голямата ант.при добри настроики на програмата няма ли да се постигне по-добра дълбочина -примерно като Тесорото.Работил съм с Whites,наистина както казваш отчитането на сигнала е мн. добре постигнато, не е като при Ace 250, да го замазва.
Империо, виждам,че си наясно с МД .Колебая се м-у Tesoro tejan , Whites -3 и ace 250.Тесорото наистина има мн. добри параметри за цената си,за Whits-3 може ли да му се сложи 2Dантена за по -голяма дълбочина(няма начин да не може да се направи тукв Бг)и последно за Ace 250 с голямата ант.при добри настроики на програмата няма ли да се постигне по-добра дълбочина -примерно като Тесорото.Работил съм с Whites,наистина както казваш отчитането на сигнала е мн. добре постигнато, не е като при Ace 250, да го замазва.
Тука все едно сръвняваш москвич,лада и мерцедес ама С-класа.Като разбира се С-класата е Тежона.
Така е просто не може да се прави сравнение с Тежона , той е класи на другите два даже казват че е един от най-добрите монетари така , че не му мисли много взимай Тесорото и смело напред
значи наистина няма какво да се умува-Tesoroto.Ами благодаря колеги,наслука.
Gogo Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за ACE-250 Сря Мар 11, 2009 4:14 pm
imperio написа:
АСЕ 250 с голямата сонда се доближава по параметри до Prizm III и Prizm IV на White's, и някои други по-неизвестни на българския пазар апарати.
Империо би ли обяснил разликата между Prizm III и Prizm IV
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос за ACE-250 Сря Мар 11, 2009 6:39 pm
kолега SANDO също добро решение е и TESORO VAQUERO Имаики напредвид ЦЕНА - ВЪЗМОЖНОСТИ НА АПАРАТА .
imperio Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за ACE-250 Сря Мар 11, 2009 7:03 pm
Разлики между Призм 3 и 4 във работните възможности няма кой знае какви. И двата апарата са приятни за работа макар че не са "тежка категория".От цялата серия общо взето се откроява Призм 6Т. VDI показние, подсветка на дисплея, подобрена индикация за големите предмети от желязо. Лично на мен ми допада повече от аналогични апарати на някои други марки. Едит: За призмите ще пусна инфо и във форум за металдетектинг и металотърсачи когато остане време
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Последната промяна е направена от imperio на Нед Мар 06, 2011 2:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
Gogo Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за ACE-250 Чет Мар 12, 2009 1:30 pm