Заглавие: Нишани и значението им Съб Апр 16, 2011 2:13 pm
Здравейте колеги, пускам темата защото не намерих никакъв материал в нета за нишана който намерих. Вашето мнение би ми помогнало. https://2img.net/r/ihimizer/i/003iho.jpg/
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Нишани и значението им Съб Апр 16, 2011 2:34 pm
За локвичката ли говориш? Това не е нишан за скрито имане. Влез тук-http://www.anticadavsdava.it/public/forum/index.php...същото ще ти кажат
zaq Легионер
Заглавие: Re: Нишани и значението им Пон Апр 23, 2012 9:51 pm
Колеги,този камък дали значи нещо.Едната дупка е около 3-4 см другата около 6-7.
Заглавие: Re: Нишани и значението им Вто Апр 24, 2012 8:52 am
ако са отгоре на камъка провери около него и самия камък.ако са отстрани представи си че това са очи и виж на къде гледат
7879 likes this post
Гост Гост
Заглавие: Re: Нишани и значението им Вто Апр 24, 2012 10:46 am
vanko написа:
Здравейте колеги, пускам темата защото не намерих никакъв материал в нета за нишана който намерих. Вашето мнение би ми помогнало. https://2img.net/r/ihimizer/i/003iho.jpg/
Много е хубав.Изчисти камъка за да се видят детайлите.
zaq Легионер
Заглавие: Re: Нишани и значението им Вто Апр 24, 2012 8:29 pm
топи написа:
ако са отгоре на камъка провери около него и самия камък.ако са отстрани представи си че това са очи и виж на къде гледат
Да отгоре на камъка са
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Нишани и значението им Вто Апр 24, 2012 9:13 pm
zaq написа:
топи написа:
Да отгоре на камъка са
Това мого ми прилича на тапа ,но щом е отгоре на камъка едва ли е такова.
топи Цезар
Заглавие: Re: Нишани и значението им Вто Апр 24, 2012 10:30 pm
zaq написа:
топи написа:
Да отгоре на камъка са
пробваи самия камък за сигнал и около камъка в радиус от 2 м.
и да не забравиш да почерпиш
7879 likes this post
markos Преторий
Заглавие: Re: Нишани и значението им Нед Апр 29, 2012 11:41 am
Господа с една снимка на камък с дупка няма да получите отговорите които търсите.Ако поснимате района около камъка може да се окаже само във ваша полза,и което може би привлича вашето внимание там където са правени снимките и малко да изчистите тотопункта че може да ви дари и с шестица кой знае
Гост Гост
Заглавие: Re: Нишани и значението им Нед Апр 29, 2012 7:12 pm
Точно така.Поразчисти камъка и снимай наоколо.Не е тапа,недей да трошиш и променяш нищо,иначе ключа ще го изгубиш завинаги.Не е тото-пункт.Далеч по-голямо е.
Ivanzlatinski Новобранец
Заглавие: Re: Нишани и значението им Нед Мар 20, 2016 10:47 pm
Здравейте да ви питам намерих еди плосък камък голям е около 2-3 метра върху него има две дупки едната е по голяма а другата по малка те са с форма на консерва ропотамо. А на друго място след работа намерих 3 глинени делви пълни с ред речен пясък ред речни камъни и пак така до горе. Ако някои знае нещо ще бъда благодарен.
Yolo30 Новобранец
Заглавие: Относно НИШАНИ ( отпечатъци и прочие ) Пет Юли 10, 2020 3:42 pm
Добър Ден ! Удобно ли е някой , който е наясно да сподели информация относто НИШАНИ изобразени по камъните , имам въпроси от сорта на: Какво и как трябва да изглежда самия НИШАН ? НА КОЛКО КАМЪКА МОЖЕ ДА ИМА ЕВЕНТУАЛНО В ОПРЕДЕЛЕН ДИАПАЗОН ? ИМА ЛИ ОПРЕДЕЛЕН ВИД НА КАМЪК ЧЕ ДА СЕ ПОТВЪРДИ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА СЪОТВЕТЕН НИШАН ? ДО КОЛКО ПРЕЦИЗНИ ТРЯБВА ДА СА САМИТЕ НИШАНИ ? ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЧИСТО И ПРОСТО ПРИРОДАТА ДА Е ИЗЦЯЛО СЪТВОРИЛА ПОДОБНО НЕЩО ЧЕ ДА СИ ПРАВЯ ЕВЕНТУАЛНА ИЛЮЗИЯ ... ? ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ИМА ОТЗИВИ И ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ МИ !! БЛАГОДАРЯ !!
Yliqa Новобранец
Заглавие: Re: Нишани и значението им Пон Юли 20, 2020 1:36 pm
Можели някой да даде инфо. За този камък .Благударя предварително.
kamycka Новобранец
Заглавие: Нишан костенурка Вто Авг 18, 2020 12:50 am
Здравейте, може ли да ми кажете това костенурка ли е и ако да какво е нейното значение? Много ще съм ви благодарна,защото не разбирам от тези неща
Shokata Новобранец
Заглавие: Re: Нишани и значението им Вто Дек 22, 2020 5:51 am
Добър ден колеги искам да ви попитам за едни нишани а те са леко пречупва линия в единия край е тънка а в другия леко се разширява с 8 дупки по 4 от двете страни дупките са с големина колко пинг понг камака е с големина 1.20 на 1.20 до него около 100 метра има поточе нямах телефон в мен да снимам