Заглавие: История под наем Сря Мар 09, 2011 10:01 pm
Извадено от статията.
”Първите реакции по форумите за търсачи на съкровища показват, че посоката е правилна. Остава и депутатите да не се стреснат от закани тип: “Губите следващите избори, ей!!!” - защото в България имало над 50 000 металдетектори и поне още толкова любители на хобито, които щели да се ядосат, че им взимат “играчките”.
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 10:21 pm
Колеги събудете се от зимния си сън докато не е станало твърде късно ,че май много сериозно са се заели управниците да забранят нашето хоби по Металдетектинг иначе много ще теглим занапред ......
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 10:25 pm
Kiril62 написа:
Извадено от статията.
”Първите реакции по форумите за търсачи на съкровища показват, че посоката е правилна. Остава и депутатите да не се стреснат от закани тип: “Губите следващите избори, ей!!!” - защото в България имало над 50 000 металдетектори и поне още толкова любители на хобито, които щели да се ядосат, че им взимат “играчките”.
Пак ли Чобана мръсен се обажда? Тоя рано или късно ша се прибере посран във Асеновград. Мамицата му ша разкатая буклука му долен! Тоя е същия цървул като сичките там горе. Като Цвък дето вече не можем да разберем,министър ли е, или говорител. Или като другия минделяк Мирослав Найденов за който цените на храните скачали щото населението на земята нараствало. Все едно ние дето се топим като нация храним жълтурите дето се множат. Аман от папагалски проблясъци. До кога ша ги слушаме,тези? Ебаха майката на народа,ебаха майката на държавата. ДО КОГА?
Последната промяна е направена от pld-monetarka на Сря Мар 09, 2011 10:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 10:35 pm
pld-monetarka написа:
Kiril62 написа:
Извадено от статията.
Пак ли Чобана мръсен се обажда? Тоя рано или късно ша се прибере подран във Асеновград. Мамицата му ша разкатая буклука му долен!
Нещастен човек е тоя. Дано да не го прави това от глупост а поне за много пари защото в България рано или късно няма да има място за него...както и за ония РОМ с червения нос и министърски пост!
imperio Цезар
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 10:41 pm
Колега плд-монетарка, ще разкатаеш на баба си тарлъците. Ае стига с тия биткаджийски закани тук анонимно? Имаш регистрация в сайта на федерацията, а иди там се изпразни по тоя начин дето се знае кой кой е? Тук влизат и четат и грамотни хора, ще вземат да си помислят че всички с металотърсачи в тоя форум сме махленски гамени
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 10:45 pm
imperio написа:
Колега плд-монетарка, ще разкатаеш на баба си тарлъците. Ае стига с тия биткаджийски закани тук анонимно? Имаш регистрация в сайта на федерацията, а иди там се изпразни по тоя начин дето се знае кой кой е? Тук влизат и четат и грамотни хора, ще вземат да си помислят че всички с металотърсачи в тоя форум сме махленски гамени
Бе теб какъв ти е проблема? Император ли си редовен войник ли си ми е през кура. Ако много си доволен от тях, ходи се гушкайте!А, Аз не съм анонимен, който иска може да ме намери. И ако обичаш не ми манипулирай постовете.
imperio Цезар
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 10:48 pm
Не ми давай наклон на оная работа. Казах ти нещо - като си толкова ербап иди се заканвай с истинското си име че ще ебеш мамата на министъра в сайта на федерацията. Да видим там какво ще ти кажат.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 10:51 pm
imperio написа:
Не ми давай наклон на оная работа. Казах ти нещо - като си толкова ербап иди се заканвай с истинското си име че ще ебеш мамата на министъра в сайта на федерацията. Да видим там какво ще ти кажат.
БЕ КВО ША МИ КАЖАТ ИЛИ НАПРАВЯТ НЕ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ. МОЖЕ И МЕДАЛ ДА ПОЛУЧА,КОЙ ЗНАЕ?
imperio Цезар
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 10:53 pm
То да можеше да се оправят нещата така медала лично бих ти го дал, даже с парична премия. Ама не става. С псуване и закани не става деба, научно доказано...
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 11:25 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 1:31 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
imperio Цезар
Заглавие: Re: История под наем Сря Мар 09, 2011 11:48 pm
Обединението и ищаха за задружна и РЕАЛНА работа ще дойдат след засилени реални сбирки и организации офлайн. Като се направи един голям събор, и като се видиме на поляната 300-400 човека тогава ще се възприемем като нещо което наистина го има, като реална маса която с гласа и позицията си може да е истинска сила. Не че и там няма да има мърша, сигурно ще има бая иманяр и дилър ама няма начин - бъдещето ще отсее тези които трябва. Та в тоя ред на мисли федерацията да вземе нещата присърце и да задвижи нещата за събора. Няма какво да го точат по форума им, има управа която е избрана да взема решения. Трябва да се реши за място и дата че времето напредва а всеки има бол ангажименти и трябва да си правим сметка. Един голям събор на федерати, независими, критикари и прочее, и ще видиш как и на самите хора ще им дойде мерак за работа. Иначе сега седим по потник пред РС-то, пием ракия и псуваме правителството. Това го правим от години и файда - никаква.
lord-dairon Новобранец
Заглавие: Re: История под наем Чет Мар 10, 2011 12:26 pm
Ето над това трябва да се замисли всеки един от нас! http://vbox7.com/play:8198b060
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: История под наем Чет Мар 10, 2011 7:20 pm
lord-dairon написа:
Ето над това трябва да се замисли всеки един от нас! http://vbox7.com/play:8198b060
МИСЛЯ ЧЕ И НАД ТОВА КОЛЕГИ, ПРИЯТЕЛИ, БЪЛГАРИ.
http://vbox7.com/play:3d0b393c
denarr Преторий
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 12:28 pm
лека му пръс на металдетектинга добре че си потарках 20 г да му мислат по младите колеги-амин.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 12:35 pm
denarr написа:
лека му пръс на металдетектинга добре че си потарках 20 г да му мислат по младите колеги-амин.
Колега все още имаме шанс да се борим няма да се предаваме толкова лесно ......
denarr Преторий
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 12:58 pm
какав шанс колега....само да мо плювнем на главата та да влезне по лесно. не видиш ли как са го измислили дори само да се разхождаш по арх. обект без да правиш нищо... само разходка и подлежиш на глоба не даи си боже си мдетектор. историата за обикновениа гражданин става недостапна т.е. платена.
tepes Цезар
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 1:25 pm
Kойто ходи по археологически обекти, има пълното право да се притеснява! Търсачите нямат работа там!
denarr Преторий
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 1:56 pm
не говорех за търсене а за разходка. прочети публикациата на numizma и щевидиш за какво иде реч.чл228б за разходка без разрешение в арх. обект глоба от 5000-20000 лв.
tepes Цезар
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 5:53 pm
Така и трябва! Археологическите обекти, са ограничени и защитени от заграждащи мрежи, външни хора там нямат работа да се разхождат, без разрешение и придружител! Явно зам. министъра на халтурата, г-н Овчарско Недоразумение има това в впредвид, ще прави наща държава цевелизована... само дето нещо го дъфчи много, нещо ми се види, че го притисняа или с други думи нещо го подпира отзад...
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 6:26 pm
tepes написа:
Така и трябва! Археологическите обекти, са ограничени и защитени от заграждащи мрежи, външни хора там нямат работа да се разхождат, без разрешение и придружител! Явно зам. министъра на халтурата, г-н Овчарско Недоразумение има това в впредвид, ще прави наща държава цевелизована... само дето нещо го дъфчи много, нещо ми се види, че го притисняа или с други думи нещо го подпира отзад...
Добре колега "Tepes" съгласен съм със теб ,че външни хора нямат право да стъпват на арх.обект обаче нека някой от министрите да кажат със регламент как тогава ще добиеш някаква представа за историята ,ако в една нива или лозе има парче керамика пак ли се води арх.обект ? ,кой се грижи за тези обекти освен че ни принуждават да знаем закона по-добре от тях и без това тракторите който реголват нивите унищожават всичко след себе си на тях някой търси ли им вина за това ........
denarr Преторий
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 6:33 pm
щом така мислиш ....аз мисла че историата треббва да е дотапна за всеки
tepes Цезар
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 6:40 pm
Проблема е точно тоя! Няма "археологически обект", който е "лозе"! Ако има такъв то някои хора трябва да да си понесат последствията, щото си недоглеждат работата! Тук вече става въпрос за огромно безхаберие и унищожаване на културни ценности! Археологическите обекти са оградени и обозначени!
tepes Цезар
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 6:44 pm
Да ви кажа честно пообиколил съм света и никъде не съм видял археологически обект в който можеш да се разхождаш свободно и да си правиш каквото искаш. Най малко има табела на която пише, че това е археологически обект и какво не може да се прави вътре. Говоря за археологически обекти в цивилизования свят в 21 век, а не за държава в 3-тия свят, населена с диви племена, там въобше нямат археологически обекти, щото не им трябват!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 7:14 pm
tepes написа:
Да ви кажа честно пообиколил съм света и никъде не съм видял археологически обект в който можеш да се разхождаш свободно и да си правиш каквото искаш. Най малко има табела на която пише, че това е археологически обект и какво не може да се прави вътре. Говоря за археологически обекти в цивилизования свят в 21 век, а не за държава в 3-тия свят, населена с диви племена, там въобше нямат археологически обекти, щото не им трябват!
Да и аз видях няколко такива кото обикалях европата и съм напълно съгласен със теб...
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: История под наем Пет Мар 11, 2011 10:01 pm
Мене оня ден ми го туриха дядовия даже ме писаха по пресата ,и саа адвокати ,прокурори мама...........ло и са дела дела до дупка за , за кво ,имал съм апарат бил съм иманяр съкровище съм намерил,доноси ,преписки дела и документи.Ей дано тая държава някога се отарве от тия мерзавци управниците в парламента,че цялата работа идва от тях, сакън да не им извадим паричките щото са техни по наследство и партйна линия. ей са че ме боли главата от нерви.На всички колеги пожелавам само много и