Заглавие: Вчерашния ми излет Сря Мар 09, 2011 12:00 am
Колеги небях излизал от много време и реших да потъркам за няколко часа ,за жалост времето беше много хубаво , ето малко снимчици :
тука е обекта [img] [/img]
ето и находките [img] [/img]
adminn Admin
Заглавие: Re: Вчерашния ми излет Сря Мар 09, 2011 7:41 am
Поздрави! Сефката що не я слагаш?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Вчерашния ми излет Сря Мар 09, 2011 11:58 am
Колега "DTELHO" един личен въпрос как се справя гарета в този район който търсиш т.е. в Родопите че съм чувал че там почвата е много тежка и само импулсен върши работа или нещо бъркам може би това се отнася само за странджа ....
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: Вчерашния ми излет Сря Мар 09, 2011 12:25 pm
trakieca написа:
Колега "DTELHO" един личен въпрос как се справя гарета в този район който търсиш т.е. в Родопите че съм чувал че там почвата е много тежка и само импулсен върши работа или нещо бъркам може би това се отнася само за странджа ....
Какво да ти кажа колега за мен добре си се справя ,значи на различните места по различен начин ,много зависи от начина на търсене ,ако искаш максимума от този уред трябва много бавно да се работи ,но има места където е пълна скръб неще и неще да чеу нещо ! За дълбочина сефа е по-добре , но на първо място трябва да минеш върху предмета тогава вече остава апарата да го засече ! За зашеметяващи дълбочини няма място , но по ливадите се справя добре ,последно време работя само на ал метал ,верно свири много но аз го свикнах вече и неми прави впечатление ,по този начин по лесно преценям ръждивниците на алл метал ! Планувам да си взема и друга машинка давидим какво ще излезне но още несъм се спрял на нещо конкретно и дори и да си взема вероятно ще си оставя и гаретчето ! Колкото до сефката слагам я и нея чат пат като ми скимне, иначе от снега няма задръжки бачка си добре без проблеми както обикновено !
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: Вчерашния ми излет Сря Мар 09, 2011 2:19 pm
идеални са тия монети сподели каква е тази с халкичката от горе
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: Вчерашния ми излет Сря Мар 09, 2011 2:32 pm
nkla_95 написа:
идеални са тия монети сподели каква е тази с халкичката от горе
Колко идеални са незнам но е по-добре от нищо , денари и статери нещо нещат да излизат при мене ,чат пат по някоя шайба и основно са такива даже и царски много рядко излизат, тоя край е освободен 1912г и по това време явно са оперирали с турски пари по тука ! Това е медалче или медальонче или жетонче на борис трети ,нещо от сорта , мисля че беше от симеон до борис надписа ,интересна находка (поне за мен) !
bratan Новобранец
Заглавие: Re: Вчерашния ми излет Нед Мар 27, 2011 12:15 am
Мен сега ми е студено па ти в тоя сняг .....то само да се разпъне мисаля и
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Вчерашния ми излет Нед Мар 27, 2011 6:10 pm
Помна отиваме преди време -сигур 2001-ва да беше някъде с едно приятелче на такова зимно търсене -Таман да стигнем старият Римски път и почна да прехвърча сняг -Ние упорити не се отказваме качихме баира-Докато да си начешем крастата и натрупа поне 15-20см. -после на връщане баба Наста(Жигулката де) позавърте задница у снего та и бутане имаше -Както и да е прибрахме се привечер доволни и румени от чистият въздух -Ехехеи де ги тез времена -Де ги Левски и Ботев де го Караджата и Бенковски да събудят тоз народ поробен.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Вчерашния ми излет Сря Мар 30, 2011 12:20 pm
ето и един мой излет находки нямаше ...но открих къде има дрянове и си доидем на темата дряна [/center]
дистрибутур на
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Вчерашния ми излет Пет Апр 15, 2011 9:58 pm