То може да пише Powered by Nexus , ама там виждам реклама на антени на Golden Mask !
К'ва реклама бе селски, ти прочете ли заглавието на темата ?!?
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Вто Мар 15, 2011 9:27 pm
Golden Mask написа:
кършака написа:
Владо както си я почнал тази седмица,до неделя може още две сонди да ни покажеш.Браво за цялата работа ама ако може до всяка антена да сложиш и по една цена и примено някактви ТТ-данни.
Утре ще има и една OO ( очиларка ) След тестовете ще напиша данни и цени, ще има и видео . Сега сме се отдали на производство че сезона започна и сме леко назад с износа ....
браво , браво да но да са на достъпни цени за нас бедните българи
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Вто Мар 15, 2011 10:26 pm
То може да пише Powered by Nexus , ама там виждам реклама на антени на Golden Mask !
Много грубо ми подхождаш. Незнам да сме от едно село.А и аз не мисля,че съм от село.Ако ти си господар на форума и не търпиш негативни мнения,издай заповед да ми изтрият поста.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Вто Мар 15, 2011 10:51 pm
Много грубо ми подхождаш. Незнам да сме от едно село.А и аз не мисля,че съм от село.Ако ти си господар на форума и не търпиш негативни мнения,издай заповед да ми изтрият поста.
Грубо ли ??? Писнало ми е от неграмотници да пишат глупости ! Вчера хванали метал детектор и днес вече коментират я дизайн, я работа ! Чели недочели и бързат да напишат нещо...! Пииша бавно с цел да ме разбереш ! Сега ! Изключи телевизора да не те разсейва ! Всяка тема си има заглавие, а заглавието на тази тема е ''Каква търсеща сонда бихте искали да има още ?'' а не '' Вижте новата антена за Golden Mask " още повече най-отдолу съм написал Powered by Nexus , да не вземе някой с една гънка на мозъка да си помисли че видиш си правя реклама на чужд гръб ! Обаче ти взе че ме изненада :
maximus_kn написа:
Пич в тая тема просто обсъждаме мнения на търсачи каква сонда искат да има още, какви реклами те гонят, к'ви пет лева ? Сега разбра ли ме или искаш и картинки с обяснения да сложа ?
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Вто Мар 15, 2011 11:21 pm
Мислех си,че си сериозен човек,но съм се излъгал.Не ти отива такъв тон.Що се отнася до темата,много добре знам какво пиша.Ти също знаеш,че съм прав,но не търпиш критика и трябва да се защитаваш по някакъв начин.Това може да заблуди малчуганите във форума,но не и мен.Бъди щастлив.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Вто Мар 15, 2011 11:53 pm
maximus_kn написа:
Ти също знаеш,че съм прав.
А кой друг знае че си прав и прав за какво си прав ?
maximus_kn написа:
не търпиш критика и трябва да се защитаваш по някакъв начин..
Айде сега и критика, къде ме критикуваш че нещо не виждам ?
maximus_kn написа:
Мислех си,че си сериозен човек,но съм се излъгал...
Много от хората в тоя форум и не само ме познават лично и то от доста години, мисля че тези хора могат да дават подобни определения за мен ! Тук се пръхва някаквъ си maximus_kn и започва да коментира и да дава оценки . Кажи някой тука познава ли те, знае ли как се казваш ? Не ! Ти си просто maximus_kn прочел си нещо и си имаш свое мнение по въпроса. Мaximus_kn преди да напишеш нещо земи че помисли, вникни малко във текста и тогава тракай по клавиатурата !!!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 1:59 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 5:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 11:03 am
maximus_kn написа:
Мислех си,че си сериозен човек,но съм се излъгал.Не ти отива такъв тон.Що се отнася до темата,много добре знам какво пиша.Ти също знаеш,че съм прав,но не търпиш критика и трябва да се защитаваш по някакъв начин.Това може да заблуди малчуганите във форума,но не и мен.Бъди щастлив.
Мисля че не си прав атакуваш Владо грубо под пояса а пък после апелираш за толеранство - ясно е че ще има тъкъв отклик...Подкрепям го...
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 5:21 pm
Мен не ми е работата да се меся, ама....... Питам аз Golden Mask как така ние ще определим какви сонди да има детектора....? Отука веднага ми минава нещо през главата, а то какво е, че апаратите не се изпитват, технически и практически с коя сонда как работят и какво хващат, а сондите се правят по външен вид---демек за красота и форма... Golden Mask[b] не се обиждай, ама ти си човека заедно със специалистите си..... Вие трябва да кажете за вашият детектор какви сонди трябва да има всеки търсач.... еди каква си сонда за еди какво си и т.н и т.н. Вие сте хората които трябва да ги тествате и като големина и вид и технически и практически и да кажете на нас.... Виж за дизайн на апарата или самите сонди можем да ти помогне, това се нарича статистическо (маркетингово) проучване примерно за олекотяване дали има нужда и такива неща, дали стига заряда на батериите, време за зареждане и т.н. и т.н.
Ако смяташ за грешно мнението ми извинявай!
Terezzz Новобранец
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 6:14 pm
Незнам дали е от сондата или не(аз съм с 32см)но имам проблем с дълбоките ръждиви сигнали,дава ги като цветен сигнал.Евала за дълбочината но от тия плугове и петъли съм станал като Арнолд в ръцете.Та по темата апарата щом е перфектен направете антена дето не ги бара тия сигнали трета лопата сменам,май ще почвам за Белканто да бачкам.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 6:26 pm
Terezzz написа:
Незнам дали е от сондата или не(аз съм с 32см)но имам проблем с дълбоките ръждиви сигнали,дава ги като цветен сигнал.Евала за дълбочината но от тия плугове и петъли съм станал като Арнолд в ръцете.Та по темата апарата щом е перфектен направете антена дето не ги бара тия сигнали трета лопата сменам,май ще почвам за Белканто да бачкам.
Колега със по-големите антени със какъвто и апарат да си им куца дискриминацията , със стандартните антени и със по-малките дискриминацията става по-добра но за сметка на това ти пада дълбочината предимно в общ режим, докато в режим с дискриминация няма кой знае каква разлика
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 6:37 pm
Terezzz написа:
Трябва да кажеш със какъв модел детектор си - със по малка антена няма да копаеш много железа...Това важи за всички детектори...
Terezzz Новобранец
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 6:45 pm
Г.М.2 с 32 см.Издувам го да жужи леко, дискриминация на макс ауто фул и на бити места си пробвам късмета но някои железа си ги дава цвят на 100% и на кръстосан мерене.http://dai.ly/dFGCmg
Последната промяна е направена от Terezzz на Вто Мар 22, 2011 5:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 7:18 pm
Terezzz написа:
Г.М.2 с 32 см.Издувам го да жужи леко, дискриминация на макс ауто фул и на бити места си пробвам късмета но някои железа си ги дава цвят на 100% и на кръстосано мерене.
Голден маск 2 е направен за по леки почви и дикрим. е леко занижена - за сметка на дълбочината със по-малка антена ще е по категоричен например 7" DD...
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 7:44 pm
Каква антена ви тряааааааа???.Еми аз искам дет да лови денария ако на 30 см във въздуха то толкоз и в землю,ша мое ли!!!
ztec Консул
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 10:04 pm
Ох печка явно не си намери още двама глупаци като тебе,че да постигете височините на Анимационното Филмче,но поне тука във форума си доста популярен макар и доста отрицателно. Влади правиш доста добри апарати и мисля че лоша дума за тях не може да се каже,но я вземи и посъветвай малко печката как да води рекламната кампания.
Кюнец я вземи и излес някъде по баирите и потърси малко с апарат,че да започнеш да даваш смислени,реални и професионални мнения.
Ей срам си за този форум(надявам се да ро разбереш скоро)
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 10:57 pm
ztec написа:
я вземи и посъветвай малко печката как да води рекламната кампания.
Много пъти съм казвал и пак ще кажа че пазара в България е престанал да ме интересува от има няма две години, така че ако някой се опитва да прави реклама (антиреклама ) това хич не ме вълнува Относно сондите . Пак ви казвам че метал детекторите Golden Mask не работят добре със сонди тип ОО (Nexus) и концентрични, поради тази причина поне сегашните модели няма да се произеждат с такива сонди, тия снимки не ги гледайте те са за парлама и са сложени да си почешем езиците
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 11:20 pm
Кюнец я вземи и излес някъде по баирите и потърси малко с апарат,че да започнеш да даваш смислени,реални и професионални мнения.
Ей срам си за този форум(надявам се да ро разбереш скоро)[/quote] Колега "Ztec" по мой адрес ли е това или нещо се бъркам
ztec Консул
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Сря Мар 16, 2011 11:28 pm
trakieca написа:
Ей срам си за този форум(надявам се да ро разбереш скоро)
Колега "Ztec" по мой адрес ли е това или нещо се бъркам[/quote]
Колега " Тракиец" Къде видя връзка на trakieca с печка,кюнец и ти си срам за този форум,с тебе човеко. Вобще нямам тебе в предвид Персонално,лично и директно засягам ПЕЧКАТА
BEKS Консул
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Чет Мар 17, 2011 9:18 am
pechkata написа:
Terezzz написа:
Г.М.2 с 32 см.Издувам го да жужи леко, дискриминация на макс ауто фул и на бити места си пробвам късмета но някои железа си ги дава цвят на 100% и на кръстосано мерене.
Голден маск 2 е направен за по леки почви и дикрим. е леко занижена - за сметка на дълбочината със по-малка антена ще е по категоричен например 7" DD...
Абе Пе4ка то трябва ли да търсиш с тази 7DD,по-добре хвърляй детектора и грабвай едно сито,по-доволен ще останеш.
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Чет Мар 17, 2011 9:58 am
Колеги работещи с Golden Mask, мойто мнение е че на пазара в България за момента няма по-комплексен апарат - дизайн и работа. Едно е ясно винаги ще има хора които може би от завист или типично по български все плюят, но в крайна сметка като не ти харесва нещо го сменяш. Владо много добре е повдигнал темата - да много е добре и търсачите да си кажем мнението каква сонда бихме искали а именно по-лека и по-дълбока, но най-важното остава и задмашинното устройство защото много хора купуват и си мислят че вече са търсачи и като видят че работата не е толкова лесна, най-лесно е да обвиниш производителя че машинката не става. По-добре взимайте техниката и търсете и по-малко пишете. А на Владо успех в разработките.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Чет Мар 17, 2011 10:18 am
vako70 написа:
Колеги работещи с Golden Mask, мойто мнение е че на пазара в България за момента няма по-комплексен апарат - дизайн и работа. Едно е ясно винаги ще има хора които може би от завист или типично по български все плюят, но в крайна сметка като не ти харесва нещо го сменяш. Владо много добре е повдигнал темата - да много е добре и търсачите да си кажем мнението каква сонда бихме искали а именно по-лека и по-дълбока, но най-важното остава и задмашинното устройство защото много хора купуват и си мислят че вече са търсачи и като видят че работата не е толкова лесна, най-лесно е да обвиниш производителя че машинката не става. По-добре взимайте техниката и търсете и по-малко пишете. А на Владо успех в разработките.
Да така е...
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Чет Мар 17, 2011 7:42 pm
На две години и шест месеца, маската 3+, работи безупречно.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Каква търсеща сонда бихте искали да има още ? Чет Мар 17, 2011 8:25 pm
Avrelian написа:
На две години и шест месеца, маската 3+, работи безупречно.
Ще работи я тава да не е Уайтс или Майнлаб като доближат желяжо и мълчът като путки...