Здравейте колеги,искам да изкажа мнение за металдетекторите на Валентин Аврамов -Wave.Аз съм дистрибутор на апаратите за централна българия и при мене са идвали много уреди.Тука при нас в долинатана тракийските царе е супер уродено,а камъните по полето са толкова много ,че все едно са валяли.Навсякаде терена е силно минерализиран и почвата си е доста активна.Малко апарати могатда работят в такива условия.Гордея се че Weve то работи без проблем в нашета почва.Няма керемика през която не може да пробие.В края на лятото Валентин пусна на пазара новия модел (2 band).Превключвател на 12 и на 8KHz което не е мижи да те лъжим,както споделя наш колега във форума.Ако имате малко познания по електроника ще знаете че честотата на работа много зависи от това какъв кондензатор ще поставите на антената.Знайте че е възможно една ентена да работи на 2 честоти, но няма да коментирам майсторките тайни повече че Валентин да не се обиди.Та привключвателя има няколко предимства 1-на 12 KHz работи много стдобре на уродено,апарата е стабилен и няма нужда да намяляме тунера и да скопявамя апарата 2- в близост до високо напрежение имате голям коз,сменяте честотата и продължавате да си работите без да се смущава апарата от напрежението 3-при работа в близост с дрги металдетектори,който работят на честота близка до вашета,превлючвателя играе много важна роля. И така за тези който не разбират,нека питат и да не пишат глупости във форума. Останете със здраве колеги и се привардувайте.Моите уважения към всички.
Колега добре се справяш с рекламата , но един колега ако искаш може да ти изпрати керамика включая и аз да видим как ще покаже монетата под нея. Доста минилаби , фишешери и деуси неуспяха , дано този уред се справи . Пробвал съм поне 6 марки западни и български и никой досега не е успявал. Нищо лично спрямо уреда , но съм сигурен , че няма да се справи или, ако се справи , направи видео! Благодаря!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: За Wave Чет Сеп 15, 2016 6:34 pm
Категорията за металотърсачи WAVE ще представи новите модели и нововъведения. Очаквайте снимки и информация.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
wave Легионер
Заглавие: Re: За Wave Съб Май 26, 2018 11:00 pm
Наградата от Wave металдетектор на събора на БАТСЗМ на 14. 07. 2018г. местността Леденика.
Ridik likes this post
wave Легионер
Заглавие: Re: За Wave Съб Дек 22, 2018 11:37 pm
ЗА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ WAVE METALDETECTORS ПРАВИ НАМАЛЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ МОДЕЛИ ПОСОЧЕНИ ПО-ДОЛУ.ПРОМОЦИЯТА ЗАПОЧВА ОТ 24.12. / ПОНЕДЛНИК И ЗАВЪРШВА НА 31.12. 2018 В 00 ЧАСА. ПОРАДИ МАЛКОТО РАБОТНИ ДНИ НА КУРИЕРСКИТЕ СЛУЖБИ ЗАЯВКИТЕ НАПРАВЕНИ В ТОЗИ СРОК И НЕ ИЗПЪЛНЕНИ, ЩЕ БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ В НАЧАЛОТО НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА НА ПОСОЧЕНАТА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА.