Извинявай ако съм те обидил или засегнал с мнението си просто изразих становище за стариа ти модел.А за новиа ти модел мога само да те поздравя гледах клиповете и машинката ми хареса много само хълцаше малко но сигурно наблизо е имало нешто дето я смуштава
stil Легионер
Заглавие: Re: За Wave Нед Мар 06, 2011 9:01 pm
Хайде на хубавите машини
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: За Wave Нед Мар 06, 2011 9:02 pm
В други ръце може и да е дърво,ама в мойте вади и злато
wave Легионер
Заглавие: Re: За Wave Нед Мар 06, 2011 9:22 pm
Wave II с 28см.антена /цена 350лв./ дъбоочината и цената съпоставима ли е с Garrett ACE250 http://www.metalotarsachi.com/vmchk/Metaldetektori/Garrett/View-all-products.html
Последната промяна е направена от wave на Нед Мар 06, 2011 9:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
adminn Admin
Заглавие: Re: За Wave Нед Мар 06, 2011 9:29 pm
kuroviev написа:
Пичове мисля че е крайно време да се съберем всички в една тясна стая, а по средата паничка с бръснарски ножчета и да остане най-много един! За предпочитане да е търговец...или в най-лошия случай обикновен евреин. Преди това да оставим детекторите и компютрите в някоя циганска махала или в район с религиозно и етническо напрежение, че най-накрая да се видим във форум https://www.imperio.biz нормални човешки взаимоотношения където производители не обиждат клиентите си, а търговци-производителите които не са пожелали да работят с тях. Поздрави на всички и помислете за стачта с бръснарските ножчета преди да ме питате какво правч във форум https://www.imperio.biz, защото очевидно той има и своите хубави страни
В този форум нещата са сурови и който не е за интерент простарнството не се чувства комфортно тук, а щом тук и на пазара. Крайно време е наистина да се съберем някъде напролет и в приятелска обстановка да си подумаме и да гледаме машинки и да тестваме - това е мечтата ми.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
wave Легионер
Заглавие: Re: За Wave Нед Мар 06, 2011 9:34 pm
Защо променихте това което написах и линка ??????????????????????????????????????????????????/
mitkoo601 Новобранец
Заглавие: Re: За Wave Нед Мар 06, 2011 9:35 pm
Аз предлагам и един тест между Golden mask , Wave ,Миладин и Енигма ако може разбира се
Последната промяна е направена от mitkoo601 на Нед Мар 06, 2011 9:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mitkoo601 Новобранец
Заглавие: Re: За Wave Нед Мар 06, 2011 9:38 pm
wave написа:
Wave II с 28см.антена /цена 350лв./ дъбоочината и цената съпоставима ли е с Garrett ACE250 http://www.metalotarsachi.com/vmchk/Metaldetektori/Garrett/View-all-products.html
Добра разлика както в цената(130лв.) така и в дълбочината
Гост Гост
Заглавие: Re: За Wave Нед Мар 06, 2011 9:56 pm
adminn написа:
kuroviev написа:
Пичове мисля че е крайно време да се съберем всички в една тясна стая, а по средата паничка с бръснарски ножчета и да остане най-много един! За предпочитане да е търговец...или в най-лошия случай обикновен евреин. Преди това да оставим детекторите и компютрите в някоя циганска махала или в район с религиозно и етническо напрежение, че най-накрая да се видим във форум https://www.imperio.biz нормални човешки взаимоотношения където производители не обиждат клиентите си, а търговци-производителите които не са пожелали да работят с тях. Поздрави на всички и помислете за стачта с бръснарските ножчета преди да ме питате какво правч във форум https://www.imperio.biz, защото очевидно той има и своите хубави страни
В този форум нещата са сурови и който не е за интерент простарнството не се чувства комфортно тук, а щом тук и на пазара. Крайно време е наистина да се съберем някъде напролет и в приятелска обстановка да си подумаме и да гледаме машинки и да тестваме - това е мечтата ми.
3 пъти ура Мисля че една сбирка на български производители с любезно съдействие на вносни машини и присъствието на куп любители ще е гот за всички! Нека си говорим за такива неща
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За Wave Нед Мар 06, 2011 10:16 pm
mitkoo601 написа:
Аз предлагам и един тест между Golden mask , Wave ,Миладин и Енигма ако може разбира се
Между трите детектора няма кой знае каква разлика в дълбочината - различен е начина на работа със детектора а за Wave не мога да коментирам не съм работил със такъв...
wave Легионер
Заглавие: Re: За Wave Пон Мар 07, 2011 10:12 am
И аз съм за тестове.Но не както миналата година всики заедно и без ред а машинките си влияят една друга и накрая нищо. Предлагам да има поне 3 мерки ,комисия задължително и всички които си чакат реда да бъдат поне на 15 метра от полигона.Така дори и да има включени машини то те няма да влияята на " Изпитавания"
mitkoo601 Новобранец
Заглавие: Re: За Wave Пон Мар 07, 2011 11:11 am
wave написа:
И аз съм за тестове.Но не както миналата година всики заедно и без ред а машинките си влияят една друга и накрая нищо. Предлагам да има поне 3 мерки ,комисия задължително и всички които си чакат реда да бъдат поне на 15 метра от полигона.Така дори и да има включени машини то те няма да влияята на " Изпитавания"
Чакаме и други марки
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: За Wave Вто Мар 08, 2011 8:22 pm
wave написа:
Напълно съм съгласен. Днес чух,че твоите съграждани правили чудеса с техниките.Разказваха ми за монета 24мм,че я засичат на 60 см в земята."Гледам и невярвам на ушите си" ,както казва един небеизвестен професор. Най-странното беше,че не искат да ми покажат машините.Сигурно си ги крият,за да нямат други като техните. Искам да присъствам на такива тестове. 50 лв на този,който ми пише кога и къде ще има тестове на металдетектори !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За Wave Вто Мар 08, 2011 9:13 pm
Цитат :
Днес чух,че твоите съграждани правили чудеса с техниките.Разказваха ми за монета 24мм,че я засичат на 60 см в земята.
Браво тези постижения са похвални само GPX серията могат да се похвалят с тези дълбочини...
mitkoo601 Новобранец
Заглавие: Re: За Wave Чет Мар 10, 2011 9:56 pm
Времето се оправи , ще има ли тестове
wave Легионер
Заглавие: Re: За Wave Пет Мар 11, 2011 7:17 am
По нашия край има още сняг,а там дето се е стопил е кално и не може да се влезе.
magnetron! Преторий
Заглавие: Re: За Wave Пет Мар 11, 2011 9:06 am
[quote="maximus_kn"]
wave написа:
Напълно съм съгласен. Днес чух,че твоите съграждани правили чудеса с техниките.Разказваха ми за монета 24мм,че я засичат на 60 см в земята."Гледам и невярвам на ушите си" ,както казва един небеизвестен професор. Най-странното беше,че не искат да ми покажат машините.Сигурно си ги крият,за да нямат други като техните. Искам да присъствам на такива тестове. 50 лв на този,който ми пише кога и къде ще има тестове на металдетектори !
" Монета 24 мм я засича на 60см",абе бива,бива лъжи ама чак толкова не бива,да беше писал 35...40см можеше да си замълча,но 60см това вече не се трае!!!!!
www Консул
Заглавие: Re: За Wave Пет Мар 11, 2011 12:13 pm
аааа,бива бива недей така магнетрони има и по дълбока от 60 см не си виждал павлинчо ко прай с неговата мшина от дет мине направо реголва
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: За Wave Пет Мар 11, 2011 7:14 pm
palaviq Новобранец
Заглавие: Re: За Wave Пет Мар 11, 2011 11:51 pm
www написа:
аааа,бива бива недей така магнетрони има и по дълбока от 60 см не си виждал павлинчо ко прай с неговата мшина от дет мине направо реголва
какво ти павлинчо, а знаеш ли какво прави Голден Магнум(маск) - поне 80 см,без пауър бокс
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: За Wave Съб Мар 12, 2011 12:06 am
palaviq написа:
какво ти павлинчо, а знаеш ли какво прави Голден Магнум(маск) - поне 80 см,без пауър бокс
palaviq нещо смислено няма ли да напишеш, като ти чета постовете се набиват на очи три неща - Монтана , Голден Маск , Магнум . Земи смени малко плочата че тая много се изтърка
кирката Консул
Заглавие: Re: За Wave Съб Мар 12, 2011 4:09 pm
mitkoo601 написа:
Mълчат производителите май на никого не му стиска
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: За Wave Съб Мар 12, 2011 5:29 pm
кирката написа:
mitkoo601 написа:
Mълчат производителите май на никого не му стиска
Te proizwoditelite otdawna sa izgoneni otuk , ta ne znam koj 4aka6. moze da ti se obadi nekoj kitaec
mitkoo601 Новобранец
Заглавие: Re: За Wave Съб Мар 12, 2011 5:33 pm
vanhalen написа:
Te proizwoditelite otdawna sa izgoneni otuk , ta ne znam koj 4aka6. moze da ti se obadi nekoj kitaec