Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
    Keywords
    nokta prodavam Spectrum Coil deus mask nexus маск wave TEKNETICS lorenz Simplex VANQUISH голден miladinka нишани Майнлаб kupuvam Minelab Fisher пират tesoro врътка GOLD МЕТАЛОТЪРСАЧИ грунда

BLISTUUL-48

Go down 
    +67
    zaq
    hagemon4o
    ivanasen
    djaksparrow
    bobo
    geicezar
    JORDANOS
    Pakata
    кирката
    QNUS
    Селския
    G_A_D
    мерцедес G клас
    Avrelian
    kelesis_ss
    Siromahus
    pet1r90
    Kiril62
    mmmiroo
    pe60
    kalin_79
    jagler
    branib
    saiganica
    Чумата
    бушон
    rokomoto
    ztdmp
    maksim12
    nasko
    zlatko
    laki
    mdetectors.bg
    rosen85
    AAAlexey
    magnetron!
    wallb2
    mateus
    stanislav
    Mikron
    BLISSTООL
    apolon
    van_helsing
    nasko75
    yaponetsa
    vanhalen
    VIKING
    Moharem
    N@SKO
    foxcon
    tepes
    trakieca
    pechkata
    SAGITTARIUS
    imperio
    Ancient Hunter
    Golden Mask
    zanvan
    stan960
    drujba6
    adminn
    deadman_
    joro i
    4орта
    Petronii
    maximus_kn
    71 posters
    Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next
    АвторСъобщение
    yaponetsa
    Цезар
    Цезар

BLISTUUL-48 - Page 4 Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyНед Юни 05, 2011 4:02 am

.

Последната промяна е направена от yaponetsa на Сря Сеп 14, 2016 2:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Върнете се в началото Go down
    Petronii
    Цезар
    Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyНед Юни 05, 2011 4:16 am

yaponetsa написа:

Десет години ли?!?! На събора ПРЕД СУМА ТИ НАРОД каза че се занимава от 3/ТРИ ГОДИНИ.

Ами бях видал някъде в неговия сайт снимка на първия му сделан детектор ,явно е много горд с това. Та там пишеше 2000 и някоя година ,това за три години сигурно има в предвид откакто произвежда това подобие блистуул , преди това нещо се бил опитвал да прави роботи, но явно не му се е отдало.
    VIKING
    Про-Консул
    Про-Консул
    VIKING

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyНед Юни 05, 2011 4:42 am

Petronii написа:
    VIKING написа:

Тоа да си пиеше де си иска ма тука не знм що го търпет да пише глупосте.ОНО си се знаеше след съборо ко станаа и тоя петронии е негов човек сигур му продава машинкитееАЗ му четох писаното на мерчевив и видех на събора и писай тука е кво като много говори кал в ушите глината била виновна настроиките и дупков ефект аз не разбирам много ма да си пише в неговия форум.мохаремките му били проблема-че мохарем бил краднал платката ами аде бе бебай хуьо напарви нещо по добро бе смотаняк.извиневам се ма се ядосах.мои приятелл го псува непрекуснато за негова машинариика де си даде и последните паре тва на мерчевио глупостите извиневам се ама на нищо не прилича бе,мое много да пише,и лъже като циганин бах ти и историята и не му върна парите та ша требва да идем на място и тогабва ще ги да де ,няма да има тва она щото ша му я счупя в главата извиневам се у форума

Ама ти или не можеш да четеш или четеш отзад напред . Прочети още веднъж какво съм писал , но понеже не схващаш ще перефразирам с две три думи , всички разбраха за какво става на въпрос , ти не можа.
    Това нещо прекопирах от форума на федерацията за да могат всички тук да прочетат какви глупости пише този мерчев , не стига че се мисли за най големия специалист ,чудно защо след като едва от десет години се занимава с детектори , ами е и окупирал федерацията по металдетектинг и се прави на месия ,кой ще се регистрира ,кой ще маха защото не си е платил членския внос и пропагандира собствените метал детектори.
    Ако още нещо не ти е ясно питай.

MA to излезе като твои думин колега и яз затуи пдпалй да не си му спонсор ли там де ва знам,аз с тебе не ща да се разправам ма тоа мерчевиа е гаден тип е долно човече е инче пише красиво-що ги пише тиа глупости че почвата била влажна че имало дупков ефект!!!!!!!!Те това не го разбирам и настроиките не били правилни па некой го завлекъл нейде сибах мама му де некой ще го завлекат ми що мене не ме завлекат с вк.40 па да ми кажат кое кво е.Това неговото е долна работа
    стена
    nasko75
    Джадай
    Джадай
    nasko75

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyНед Юни 05, 2011 5:43 pm

yaponetsa написа:
    На събора който е бил е видял.Ако в написаното по доло лъжа или греша,моля поправете ме.
    На Мохарем,ЕНИГМА както и на др, марки металотърсачи,реклама правеха собственици на такива машини,а не производителите им.Незнам дали мохарем е копирал от станимир,но на събора имаше една станимирка която се представи по зле от мохаремката.

Мерчев не можа да си грундира уреда щото му е накичил свет безсмислени копчета които явно и него объркват,камо ли потребителите.
    Никой реално на събора не успя да пробие орудените камъни.Сигнал имаше само ако антената се движеше единствено в-ху обекта.Което на ход няма как да се засече.И тъй като Мерчев твърди че само той се бил справил с камъните Laughing ще пусна тия дни клип със същия камък от събора,така както Мерчев тества,а не реално.Клипове всеки може да направи,само че пред публика се видя.На събора всеки имаше възможност ако жела е да тества мохаремки енигми пиратки маски е-траци фишери и тнт.Никой собственик не видях да отказва да предостави на други търсачи собствената си машина.
    Другото което ме подразни е че видите ли енигма била копие на фишер - ама кой точно модел???В повечето бг(даже и западни) монетари е използвано някакво схемно решение на фишер магнум уайтс тесоро и тнт.Аз не съм производител нито майстор и още по малко спец по схеми на металотърсачи.Само че колкото и да съм неук,като погледна платка на енигма и платка на блистул виждам че са 1:1 еднакви.Основната разлика е че на 2рите са изведени вс. възможни настройки,които се видя на събора до какво водят.
    Гадното в цялата работа е че форума на федерацията се превръща в арена за разрешаване на лични проблеми.Ако Мерчев има нещо против който и да е друг производител или марка металотърсачи,мястото за спора беше на събора.
    Айде и сега малко бисери
    Цитат :
    За BLISSTOOL и Енигма си абсолютно прав! Мисля че вече се знае всичко за БГ металдетекторите, но все пак ще споделя тук някои факти. Всеизвестен факт е, че за основа на BLISSTOOL металдетектори беше използван металдетектор Енигма, който копирах и използвах за основа, тъй като лично на мен той най-много ми допадаше като начин на работа и характеристики още от далечните вече 2000-2001 година.

Цитат :
    На 16.09.2010, BLISSTOOL написа:
    - Енигмата на Краси е базирана на: 80% Fisher, 10% Магнум и 10% друго. Същото е с BLISSTOOL и с всички известни в момента БГ металдетектори! С абсолютно всички по-известни! Останалите са или 80% Tesoro, 10% Магнум и 10% друго, или 90% Магнум и 10% творчески бълнувания (те са най-зле и са от старата генерация)

Цитат :
    На 16.09.2010, BLISSTOOL написа:
    - В BLISSTOOL форум има цяла тема за това, и още си стои. Интересно защо Краси от Енигма не се обажда, а ти се обаждаш? Ето отговора: защото си смахнато пале което лае навсякъде, просто толко ти е акъла у задника.
    Странно защо на събора горното изказване забрави да ми го припомниш!!!

Цитат :
    Не възнамерявам да си губя повече времето с теб. Мисли си каквото искаш. Хал хабер си нямаш от електроника и да ти обяснявам каква е разликата в електрониката на BLISSTOOL, Енигма, Golden Mask, Миладин, и на какво са базирани те, няма да разбереш, дори и да искаш. Общите неща по електрониката между горните апарати са поне 80%, но важни са останалите 20%. При Golden Mask и Миладин са разместени елементите спрямо разположението им в Енигмата и за тях нищо не казваш

Цитат :
    Всеки който е работил с Енигма и BLISSTOOL знае че те работят по коренно различен начин, макар че и двете са базирани на Fisher и Magnum подобно да 90% от останалите БГ уреди.
    Да това е хубавото - на събора хората видяха как работят и 2та модела уреди.
    В горните цитати дали някой забелязва разминаването в мненията на Мерчев???
    Мерчев обвиняваш че еди кой си бил копирал от еди къде си.А ти какво си напраил!?!
    мерчев какво ще кажеш сега yaponetsa е прав за всичко super21 super21
    VIKING
    Про-Консул
    Про-Консул
    VIKING

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyВто Юни 07, 2011 11:09 pm

Колегата японеца е много прави аз като четох това дето го е написал мерчев не видях нещо серьозно а само ги обижда другите направо бяс гое хванал.уж за умен човек се пише пък се излага.прочетох и в форума на федерацията по металдетектиинг ми то само обиди атои най големия майстор Laughing
    van_helsing
    Про-Консул
    Про-Консул

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyВто Юни 07, 2011 11:15 pm

отдавна не сам влизал, но като видях, че всички разбраха за ментето близтол ми стана гот Very Happy шило у торба не седи приятели
    то ония форум на федерацията за това беше направен за реклама на близтула, ама уви видя се нивото му
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСря Юни 08, 2011 12:01 am

http://www.vbox7.com/play:5e47678e&start=121 Very Happy

Последната промяна е направена от maximus_kn на Чет Юни 09, 2011 10:01 am; мнението е било променяно общо 1 път
    nasko75
    Джадай
    Джадай
    nasko75

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСря Юни 08, 2011 6:54 am

maximus_kn написа:
    Поздрав за Мерчев http://www.vbox7.com/play:5e47678e&start=121

Laughing Very Happy cheers super21 super21 super21
    apolon
    Про-Консул
    Про-Консул
    apolon

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСря Юни 08, 2011 10:16 pm

:mdr97:
    VIKING
    Про-Консул
    Про-Консул
    VIKING

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyЧет Юни 09, 2011 3:16 am

аз не зная щого пздравявате тоа мошеник мерчевивия долен човек е за мене да знайте.
    Консул
    Консул

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyЧет Юни 09, 2011 8:46 am

колега викинг не виждаш ли,че я бъзикат маймунката мръсна
    Razz на маса
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyЧет Юни 09, 2011 10:05 am

Вече не е поздрав,само клипа остана .Ама почти всички се досещат за какво става въпрос Very Happy Very Happy Very Happy
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyЧет Юни 09, 2011 11:52 pm

Маймуно мръсна,ти колко си долен! Въшко такава! Мълчиш като гнида,тъпанар с тъпанарите !
    VIKING
    Про-Консул
    Про-Консул
    VIKING

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyПет Юни 10, 2011 9:11 am

maximus_kn написа:
    Маймуно мръсна,ти колко си долен! Въшко такава! Мълчиш като гнида,тъпанар с тъпанарите !

Чакай малко чее много зает колега .В момента няма време чи се заял с мохарем и си хвали машинките до небето :mdr97:
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyПет Юни 10, 2011 10:16 am

VIKING написа:
    maximus_kn написа:

Чакай малко чее много зает колега .В момента няма време чи се заял с мохарем и си хвали машинките до небето :mdr97:

Да,в един друг форум,където му дадоха права да си трие,което не му е изгодно.Не можа да преживее,че на Мохарем апарата се представи по-добре на събора и затова го напада в неговите форуми. Мишка такава,седиш си в дупката и не смееш да се покажеш.
    Petronii
    Цезар
    Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyПет Юни 10, 2011 11:49 pm

Хах , не спира да ме разсмива този палячо - модератора от форума на федерацията , който произвежда едва от няколко години детектори с чудното название близтуул , какво ближе , може би тревата , не знам,може би ако сложи нож за косене ще е далеч по-ефективен уреда.Какво е това самочувствие ,че и чак са нареди на второ място по продажби у нас , това и китайците не го могат , с двегодишно производство завладяват пазара,ма как и да е , той е гений.
    Това всъщност не ме вълнува , нека се развива човека , лошото е че е окупирал федерацията и особено форума им и прави каквото си иска , трие мнения ,които не му изнасят и това по-долу е типичен пример.

Близтуул ,единствения ,най добрия сред най-добрите написа:

Бележка до Мерцедес G клас: Всички последващи коментари не по темата ще бъдат отново изтривани от мен!

Отново ? !!! , и отново ........

Точно заради такиви неща , при него са събрани всички лични данни на членовете на федерацията и недобронамереното боравене с тях , обаждания по телефон заплахи и предоставяне на трети незнайни места , не бих станал член на федерацията , макар че като идея я подкрепям.
    Една кака с червена забрадка там разправяше , че имало ред , имало правила , бла , бла , бла , има ама в нечии интерес .
    Иначе специалиста се сили с тестове и видео , ама е голема скръндза , да беше извадил два детектора за томболата ,както направи маската , за което евала , другите силни само на думи , чакат шараните да налапат на стръв от видеоклипове в Ю'туб.
    Сега очаквам да се появи някой роботизиран металдетектор ,който прави всичко сам ,намира ,копае ,слага у джоба , нали главния конструктор първото му амплоа е роботика , очакваме с интерес.

:yes:
    apolon
    Про-Консул
    Про-Консул
    apolon

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСъб Юни 11, 2011 12:16 am

ednata maska e viv mene Vlado gi e izpipal coveka si e maustor ne gi e izdul izlizas i tirsis nema polovin cas da im pravis nastrouki super21
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСъб Юни 11, 2011 12:19 am

Разбрах,че се дегизирал като травестит и бръмчи по тировете на митница "Илинден".Източника ми е достоверен.Познал го е по гласа и очилата. http://www.vbox7.com/play:efe980ad А това му е колежката.
    VIKING
    Про-Консул
    Про-Консул
    VIKING

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСъб Юни 11, 2011 7:17 am

Нали ти казах чее много зает колега затуи нети отговаря.ми нека разпусне малко човека :mdr97:
    4орта
    Про-Консул
    Про-Консул
    4орта

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСъб Юни 11, 2011 9:45 am

Цитат :
    Хах , не спира да ме разсмива този палячо - модератора от форума на федерацията , който произвежда едва от няколко години детектори
    Аз пък не мога да разбера тоя "технически гений" Мерчев (трябва да е такъв щом нарича Мохарем технически абориген), защо е копирал Енигмата на Краси, (за това поне си призна най-после, макар че беше очевадно), след като може да измисли гениален детектор, с който да разбие на пух и прах всички водещи фирми.
    И се поставил на второ място след Голден Маск, а дори няма собствена конструкция на детекторите. С пръчките на Голден Маск, сонди на Душков или Миладин и стандартни кутии за електроника. Голямо самочувствие Laughing
    Мерчев, не проумя ли най после, че отблъскваш огромно количество хора с арогантността, надменността и самочувствието си.
    2 събора - 2 издънки, и пак се опитваш да манипулираш хората. Аз познавам двама души (от Разград и от Балчик) които си купиха от твоите тояги подлъгани от рекламите, и много скоро след това се преоборудваха с други детектори. Защо според теб, нали са най-добри от най добрите?
    Единствената причина , която ме спира да стана член на Федерацията, се казва Ахмед Мерчев ! Не ми допада никак идеята такива хора да ме манипулират. И това се отнася не само за мен.
    VIKING
    Про-Консул
    Про-Консул
    VIKING

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСъб Юни 11, 2011 4:09 pm

Аз пък не мога да разбера тоя "технически гений" Мерчев (трябва да е такъв щом нарича Мохарем технически абориген), защо е копирал Енигмата на Краси, (за това поне си призна най-после, макар че беше очевадно), след като може да измисли гениален детектор, с който да разбие на пух и прах всички водещи фирми.

Ми щото толкоз му акъла.то са види кои кво прави не че защитавам мохарем него познавам не ща да му права реклама.А това човеченце като откачи и изпадне вистерия чак ме нерви как обижда наред ша вземе някои да му дръпне шамарите накрая.Тоа за чест и дойнстоиство чул лие да го и админи сратора.кога ли що го набара лудия даму каже за кво става на въпрос тои си знаи.
    BLISSTООL
    Консул
    Консул

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСъб Юни 11, 2011 6:35 pm

Колеги здравейте. Днес ми беше активирана отново регистрацията във форум imperio, от собствениците и администраторите му от mdetectors.

Моля, спазвайте по умерен тон, когато коментирате мен и BLISSTOOL металдетектори във форум империо. Епитетите които използвате не правят добро впечатление и ме отвращават да пиша тук!

Много е лесно да се мислите за анонимни и да плюете по мой адрес. Визирам основно мислещите се за виртуално недосегаеми реални хора стоящи зад потребителските имена VIKING, van_helsing, 4орта, maximus_kn, и не само зад тях!

Поздрави на всички!
    BLISSTООL
    Консул
    Консул

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСъб Юни 11, 2011 6:55 pm

4орта написа:
    Аз пък не мога да разбера тоя "технически гений" Мерчев
    - 4орта-Стефан (Стефан Стефанов от Mikron), аз пък не мога да разбера, не ти ли омръзна от години да се криеш като мишка, ти и твоите хора, зад анонимни потребителски имена и да плюете по останалите производители, а пък пред тях лично да мигате на парцали?! За по-голям мишок от теб сред колегите не се сещам!

4орта написа:
    Аз познавам двама души (от Разград и от Балчик) които си купиха от твоите тояги подлъгани от рекламите, и много скоро след това се преоборудваха с други детектори. Защо според теб, нали са най-добри от най добрите?
    - Всеки има право на личен избор и личен вкус. Щом са намерили нещо което повече им допада, нищо лошо. То така и аз мога да пиша че реално много клиенти на Mikron, подведени от рекламите на Mikron, си бяха купили металдетектор на Mikron, пък след това със зор се отърваха от тях... просто никой друг не искаше да се набута с такъв металдетектор.

Обръщам за пореден път внимание. Нищо лошо някой да критикува някого, стига да стои открито с името си зад позицията си. Няма никаква полза да отговарям и да се опитвам да оборвам "анонимните" 4орта-микрона и VIKING-пчеларя, например. Та това са комплексирани интернет мижитурки които нямат смелост да застанат с името си зад мненията и коментарите си. На тях не може да се угоди. Те са тук да избиват лични комплекси, като сипят анонимно и без задръжки помия по адрес на този който не им е удобен.

BLISSTООL
    Консул
    Консул

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСъб Юни 11, 2011 7:20 pm

Petronii написа:
    който произвежда едва от няколко години детектори с чудното название близтуул
    - Здравей колега. Радвам се че ти е весело Smile. Името BLISSTOOL, което съм избрал за наименование на моите металдетектори, произлиза от английските думи bliss и tool и се произнася правилно като БЛИСТУЛ, така се пише и на кирилица. В буквален превод, съставните му думи означават: bliss - блаженство, и tool - инструмент.
    maximus_kn
    Консул
    Консул
    maximus_kn

ПисанеЗаглавие: Re: BLISTUUL-48   BLISTUUL-48 - Page 4 EmptyСъб Юни 11, 2011 9:42 pm

Не издържа и се появи . Laughing Аз не съм анонимен и мога да ти се покажа, ако желаеш . Ти говориш за колегите,че са мишки,мижитурки и други подобни,като например виртуално комплексирани.Ти си този виртуално комплексиран тип,който седи и пише щуротиите във форумите. Но когато те настъпят-ревеш.Ако искаш да ме видиш,кажи кога и къде да дойда.Не ми е проблем да дойда до Слащен,за да не се разкарваш ти .Ако прочетеш всичките ми коментари,ще ти стане ясно,че бъркаш.Не пиша във форума на федерацията,защото не съм член и няма да бъда,докато там има такива като теб.Не съм мазохист и на бих си позволил моите пари да отиват при теб.Защото ти взимаш парите на всички тези хора,които повярваха във федерацията и си плащат членския внос. "Стани,стани Юнак балкански,от сън дълбок се събуди" !

BLISTUUL-48
    Върнете се в началото 
    Страница 4 от 21Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next
     Similar topics
    -
    »  Купувам BLISTUUL-48 на прилична цена.........

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
    Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Български металдетектори-
    Идете на: