Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 12:57 pm
ztdmp написа:
А на руски "БЛИНСТОУН" ли е? Гледам, че някои руснаци така му казват - да не би да е на някакъв диалект.
- Колега, ти пък защо се заяждаш? или и ти разпускаш като спамиш темата?
zlatko Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 7:48 pm
maksim12 написа:
BLISSTООL написа:
От къде произлиза името BLISSTOOL?
Името BLISSTOOL произлиза от английските думи bliss (блаженство) и tool (инструмент). BLISSTOOL се пише на кирилица БЛИСТУЛ и се произнася по същия начин.
Правилното изписване е BLISSTOOL на латиница и БЛИСТУЛ на кирилица.
Правилното изговаряне е БЛИСТУЛ и на латиница и на кирилица.
Неправилни изписвания и изговаряния са: БЛИЗТУЛ, БЛИЗТУУЛ, БЛИССТУЛ, БЛИСТУУЛ, БЛИССТУУЛ, БЛИЗТОЛ, БЛИЗТООЛ, БЛИЗЗТОЛ, БЛИЗЗТООЛ, БЛИССТООЛ, БЛИССТОЛ, БЛИСТООЛ, BLISTOL, BLISSTOL, BLISTOOL, BLISTUL, BLISSTUL, BLISTUUL и други подобни.
случаино да си работил в цирк добрич
Има една приказка: "Ако не можеш да кажеш нещо умно, по-добре не казвай нищо." Като мълчиш понякога изглеждаш по-умен.
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 10:05 pm
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 10:57 pm
мисля че е доста изчерпателно къде са 70 евро къде са 500
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 11:02 pm
моя грешка 51 евро
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 11:06 pm
rosen85 написа:
моя грешка 51 евро
Толкова много пари
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 11:07 pm
rokomoto написа:
rosen85 написа:
моя грешка 51 евро
Толкова много пари
качеството определя цената
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 11:11 pm
VIKING написа:
rokomoto написа:
rosen85 написа:
моя грешка 51 евро
Толкова много пари
качеството определя цената
За сериозни клиенти ще има коментар за цената
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 11:28 pm
давам 20 стотинки,че не ми се развалят 2 лева
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юли 07, 2011 11:32 pm
пак и ми трябва подарак за малкото куче да има какво да хапе,че го сарбят зъбите
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юли 08, 2011 12:32 am
rosen85 написа:
пак и ми трябва подарак за малкото куче да има какво да хапе,че го сарбят зъбите
- От коментарите ти изглежда че ти си малкото куче (пале) на производителя на металдетектори Pirat, или самия той?
Бележка до администраторите: моля разчистете тази тема! Разни идиоти пишат без задръжки тук! Единият е както винаги всеизвестния пчелар-олигофрен. За другите въпрос на време е да разбера кои са!
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юли 08, 2011 12:56 am
- Браво! Много добра стратегия на продавача. Вижда се че има опит с продажбата на артикули чрез Ebay и знае как да засили интереса към това което е обявил на търг. Обявил е начална цена на търга и стъпка за наддаване в търга равна на 1 евро, но тази цена бързо скача с десетки а скоро вероятно и със стотици пъти, както се вижда.
Ето автоматичен превод на търга от немски на български: http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=bg&u=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.de%2FBlisstool-LTC-48-x-V1-Super-Detektor-Legende-%2F290583848612%3Fpt%3DNATO_Shop%26hash%3Ditem
Приблизителен превод на български език на търга в немския Ebay, т.е. какво казва германеца, стартирал търга, за българския металдетектор BLISSTOOL LTC48X v1:
BLISSTOOL LTC48X v1 Супер Детектор Легенда
Здравейте, може да наддавате за легендарния металдетектор BLISSTOOL LTC48X v1.
Аз просто вече нямам време да практикувам хобито металдетектинг с този супер металдетектор.
Той беше закупен на 27.04.2010 и има 3-години гаранция (все още има 22 месеца гаранция).
Излизал съм с него само 7-8 пъти, така че той е в много добро състояние и има само малки видими следи от износване.
В легендарният тест Belgientest той бие по дълбочина всички металдетектори на други известни фирми. Той има няколко наистина уникални функции които аз не съм срещал в никакви други металдетектори (без значение колко са скъпи).
Технически данни могат да бъдат открити в Google. (С информация за дълбочината на детекция, само ще кажа че никога преди не ми се е налагало да копая толкова дълбоко).
Може да вземете участие в търга ми като наддавате за един от най-добрите металдетектори в света тук е Ebay само с 1 евро.
Освен това, точно този модел металдетектор вече не може да бъде купен директно от производителя, тъй като той разви технологията с по-нови модели. Така че, може би това е последния шанс да се сдобиете с този супер металдетектор.
Вижте снимки на това истинско произведение на техниката. Продавам го тъй като няма смисъл просто да си го държа у дома, след като вече не практикувам металдетектинг.
Металдетекторът има мощна батерия която издържа 50 часа с едно зареждане.
Комплекта включва: - Металдетектор - Оригинални слушалки - Оригинално зарядно устройство - Резервна батерия - Оригинална раница - Оригинален адаптер от 6.3 мм на 3.5 мм жак - Ръководство за употреба - Фактура - Гаранционна карта
Ако все още имате някакви въпроси, просто ми пишете.
---
Всичко това по-горе е приблизителен превод на описанието на немския търг в Ebay в който BLISSTOOL клиент от Германия е решил да продаде чрез Ebay личния си, и вече втора употреба, един брой металдетектор BLISSTOOL LTC48X v1 тъй като вече не му остава време да практикува хобито металдетектинг.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юли 08, 2011 9:54 am
BLISSTООL написа:
....
Да взема да напиша нещо и аз... Ахмеде гледам че ревностно защитаваш продукцията си, твое право си е... ОБАЧЕ ЗАЩО ТАКА ПЛЮЕШ КОЛЕГИТЕ СИ в ТВОЯ ФОРУМ? Много долно от твоя страна... Като имаш нещо да казваш на някой го казваш право в очите... а не зад гърба (във форума си) Давай тука най-добрата си машинка да я тествам щом толкоз ги хвалиш! Имам такъв терен, че на 1 м2 има по 10 черни ръждиви сигнала най- малко, ама ръжда от рим та до наше време... да я видя какво ще хване и каква дискриминация ще изкара и дали чува толкова дълбоко (най-вече) ... Ще мога ли да я балансирам или изобщо апарата ти не става за такъв терен- както и всички български детектори, които съм включвал на това място и не само аз... Ако си навит на ЛС ще се разберем да ми пратиш апарат за тест... да видя какво толкова им хвалиш и аджеба тия копчалъци ще влязат ли в действие....
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юли 08, 2011 11:53 am
Той беше закупен на 27.04.2010 и има 3-години гаранция (все още има 22 месеца гаранция).[/quote] Oще един станал пишман!
Излизал съм с него само 7-8 пъти, така че той е в много добро състояние и има само малки видими следи от износване.[/quote] Че те всички сав такова състояниеее.,
В легендарният тест Belgientest той бие по дълбочина всички металдетектори на други известни фирми. Той има няколко наистина уникални функции които аз не съм срещал в никакви други металдетектори [/quote] ДАЖЕ и системи за рано предопреждение катосе разваля времето месеци напреди.дава и сигнал към производитела по морзовата азбука относно некои от роднините му и немое даса разкодира от програма vhoise
Може да вземете участие в търга ми като наддавате за един от най-добрите металдетектори в света тук е Ebay само с 1 евро.[/quote] Цяло евро???скъпотия ше чакам дападнат цените.....
Освен това, точно този модел металдетектор вече не може да бъде купен директно от производителя, тъй като той разви технологията с по-нови модели. Така че, може би това е последния шанс да се сдобиете с този супер металдетектор.[/quote]
лоша работа ша трява даса оди до германия
Пичове как муе форума да зема даса регна тама белким са уреда седна машинка от извънземните че германия далеко и спуках гума на колелотоо..
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юли 08, 2011 4:48 pm
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юли 08, 2011 10:30 pm
Абсолютно подкрепям колегата wallb2.Неможе от всички БГ производители да има само един кадарен и всички останали да са измамници,лажци и да произвеждат само боклуци.И да плуеш всички до един във форумчето си.Камо ли и отношението ти към клиенти и колеги,от до сме идиоти,некадърници,олигофрени и какво ли още не.А ти кадарния кво праиш тука в БГ като си толкова велик и то в някво си село забутано на на маинента си.Що не си в университета да са издигаш,някои да те забележи евентуално,камо ли да работиш за някоя голяма компания извън България.А сега да те вида кво ще ми отговориш
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юли 08, 2011 10:36 pm
Чакам да ми отговориш с поредната си простотия,че там равен нямаш
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юли 08, 2011 10:42 pm
ahmed zasto postoyanno ne moje vinagi da si praviya ti a vsicki drugi
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юли 08, 2011 11:28 pm
e ne не ми казвате какму е форума да се регистрираам там даго питам да си зема машина от космоса РОСЕНЕ внимавай че он стрела с калашнико ако зареди пачката ....мого лошоооо .слащенскио боб е по опасен от смилянския
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юли 09, 2011 12:09 am
viking имаш инфото което толкова искаш чети си личните съобщения
Petronii Цезар
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юли 09, 2011 12:22 am
Цената се е вдигнала с две евро , все пак мисля 120 лева е изгодна цена за някой начинаещ , стига да не се осука с толкова много копчета.
Последната промяна е направена от Petronii на Съб Юли 09, 2011 12:33 am; мнението е било променяно общо 1 път
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юли 09, 2011 12:26 am
wallb2 написа:
BLISSTООL написа:
....
ОБАЧЕ ЗАЩО ТАКА ПЛЮЕШ КОЛЕГИТЕ СИ в ТВОЯ ФОРУМ? Много долно от твоя страна... Като имаш нещо да казваш на някой го казваш право в очите... а не зад гърба (във форума си)
- КОГО и КЪДЕ съм плюл?! Има разлика между плюене и споделяне на факти! Когато някой споделя факти за мен и металотърсачите ми или друга моя дейност - нищо лошо... всичко е в реда на нормалното без значение дали на мен ми харесва това или не. Но когато някой боклук се гаври с труда ми или си избива комплексите за моя сметка, то това вече не е нормално. Всичко би било ОК, ако администрацията на форума не дава трибуна за изява на такива олигофрени, но за съжаление...дава, дава трибуна на явни клевети и разни интриганти въпреки че много добре знае кои са те. Много долно е не от моя страна, а от страна на няколко олигофрена тук да пишат простотии по мой адрес и за МОЯ СМЕТКА! Ако в който и да било форум ми посочите нещо което не е истина и което е НАПИСАНО ЛИЧНО ОТ МЕН по адрес например на друг производител, то съм готов да се извиня на засегнатата и в случая оклеветена страна. А някой от олигофрените дали е готов да се извини?! През оная работа му е... нали е "анонимен". Каквото имам да казвам и пиша го казвам и пиша открито с името си и се подписвам под него, а не като двама трима олигофрена и пубери тук да ми се правят на интересни виртуално и анонимно. И пак уточнявам, като използвам думата олигофрен, идиот, малоумник и т.н. то това се отнася за двама-трима членове на този форум с по около 5-10 потребителски имена, а не за всички вас които четат това. Достатъчно е да се зачетеш в една-две произволно избрани теми от този форум, за да разбереш кои са въпросните олигофрени - форумни идиоти.
rokomoto Новобранец
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юли 09, 2011 12:26 am
Някой нещастен човек пак ще изгори
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юли 09, 2011 12:29 am
rosen85 написа:
Абсолютно подкрепям колегата wallb2.Неможе от всички БГ производители да има само един кадарен и всички останали да са измамници,лажци и да произвеждат само боклуци.
- Абсолютно съм съгласен с това твърдение! А кой е казал нещо друго и къде? Моля посочи с цитат!
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юли 09, 2011 12:32 am
rosen85 написа:
от до сме идиоти,некадърници,олигофрени и какво ли още не.
- Не това се отнася основно за теб и още един-двама. Просто такъв извод си правя от изцепките ви във форума. Може и да греша. Не те познавам, не си се представил. Когато ме клеветиш го правиш анонимно. Представи се и докажи че греша ако ти стиска! Или кажи къде се намираш. Искам да се срещна с теб да те видя на живо какво точно говориш по мой адрес!