Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пон Юни 13, 2011 12:54 am
4орта написа:
Petronii, сакън недей, ще развалиш Ферарито Ей, това момче заслужава да го почерпя. Като тая вечер не бях се смял така, не помня от кога:
- Стефан, добре, като се видим ще ти напомня за почерпката . Между другото забелязал съм че определено имаш чувство за хумор, това не мога да го отрека .
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пон Юни 13, 2011 1:20 am
4орта написа:
Аз пък още карам с Ладата, добре вози, ама като гледам Ферарито нещо само бръмчи на място и сам не можеш го подкара
- Не знам пък какво се впечатляваш толкова от това филмче което ти, т.е. фирма Mikron разпространява с цел да ми прави антиреклама "анонимно" . Странно и какво толкова за гледане има в него. През по-голямата част от клипа металдетектора звъни на винкел попаднал случайно (...) в тревата и на останалите замърсености на терена (основно бирени капачки). Винкела е от стомана с дебелина около 3мм и с дължина между 15 и 30 см, Г образ с две стени по около 4см и общо тегло около 1кг. След това пък металдетектора звъни на мократа глинеста почва както звъняха повечето други марки металдетектори. С адекватна настройка металдетектора се стабилизира безпроблемно дори и при такава почва, но точно тогава е имало прекалено много смущения от другите включени по това време металдетектори с близки работни честоти и видимо металдетектора издава хаотични звуци от смущенията. Вероятно допълнителни смущения са оказали и намиращите се на няколко десетки сантиметра от дупката закопани кабели под напрежение или каквото и друго да се е намирало в каналите отстрани на дупката. За пример, друг металдетектор при който се получиха подобни проблеми са GP-3500 и останалите GP металдетектори които бяха тествани на събора. В последствие, след настройка при отсъствие на други включени металдетектори, се оказа че металдетектора си се балансира безпроблемно към въпросната глинеста почва. Но разбира се, ти това не си го заснел . Ето ти едно клипче да видиш как металдетектора си се балансира безпроблемно:
imperio Цезар
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пон Юни 13, 2011 10:33 am
Стефан изобщо не ходи на събора. Нито е снимал клипчета, нито е пращал някой да снима - по това време водеше преговори с дилърите за Перу и Боливия и нямаше време за нищо странично, особено пък да се занимава със снимане и разпространение на рекламни клипчета за чужди монетарки. Не е хубаво да го одумваш безпричинно в сайта на федерацията, замисли се малко как изглежда това от страни.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Вто Юни 14, 2011 8:21 pm
imperio написа:
Стефан изобщо не ходи на събора. Нито е снимал клипчета, нито е пращал някой да снима - по това време водеше преговори с дилърите за Перу и Боливия и нямаше време за нищо странично, особено пък да се занимава със снимане и разпространение на рекламни клипчета за чужди монетарки. Не е хубаво да го одумваш безпричинно в сайта на федерацията, замисли се малко как изглежда това от страни.
КОИ МИ ТРИЕ ПОСТОВЕТЕ????????????????????????
СПАЗВАЙ ДОБРИЯ ТОН.
BG------------
mateus Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Вто Юни 14, 2011 9:37 pm
Но защо господа администратори?Днес четох постовете на колегата deadman и нямаше нищо нецензурно в тях а сега ги няма.Прав е човека но вероятно защото засяга интереси на производител на металдетектори а това може би не трябва да се коментира в този форум.Ако е така извинявам се но все пак живеем в 21 век и свободата на словото трябва да е доминиращо във всеки един форум.
mateus Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Сря Юни 15, 2011 1:15 am
www Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Сря Юни 15, 2011 11:12 am
ауууу,малко успокоихте топката,Бравос
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юни 16, 2011 11:45 am
mateus написа:
Но защо господа администратори?Днес четох постовете на колегата deadman и нямаше нищо нецензурно в тях а сега ги няма.Прав е човека но вероятно защото засяга интереси на производител на металдетектори а това може би не трябва да се коментира в този форум.Ако е така извинявам се но все пак живеем в 21 век и свободата на словото трябва да е доминиращо във всеки един форум.
Благодаря колега че се застъпваш за мен!аз знам защо ми са изтрити постовете просто сам неудобен на Мерчев и тои се е размранкал на амините да ги изтрият!Ще се видем с теб изкукуригал драбосак!!!!
BG------------
magnetron! Преторий
Заглавие: Резултати от тест Чет Юни 16, 2011 12:29 pm
Малко масло в огъня!!!https://2img.net/r/ihimizer/img29/5015/1431878.jpg
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юни 16, 2011 12:48 pm
magnetron! написа:
Малко масло в огъня!!!https://2img.net/r/ihimizer/img29/5015/1431878.jpg
Какви са тия измислици??? Хах даитеги тия ЛТС-48/64,GM,RG750 да им покажа как се лови денар на 12 инча(30)санта в неразкопана почва
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Чет Юни 16, 2011 12:49 pm
И СПАЗВАМ ДОБРИЯ ТОН
BG------------
AAAlexey Новобранец
Заглавие: БЛИСТУЛ Пет Юни 17, 2011 2:38 am
ШАНОВНІ КОМРАД"S!Я прошу прощения, за то что пишу на русском языке.... знаю, что многие присудствующие участники этой темы поймут меня.Де жа вю! это уже было....Сходу, ПЛЮС Ахмеду, мо-ло-ток! Клюют коршуны, а ты держись пацан! Я может не очень глубоко понимаю суть проблемы и спор, который у вас возник.... по поводу кто, когда и у кого что взял за основу для создания своего детектора...мне нравится искренность и откровенность (может быть ложная) этого человека. Да, он не отрицает, Енигма легла в основу создания Блисту..., и что здесь плохого.....Пусть он младше ВАС уважаемые ГуРу Болгарского Металлодекторостроения, пусть амбициозный малый, но и Вы когда то слушали старших....., Владко, вспомни, кто тебе посоветовал назвать твой детекор ГОЛДЕН МАСК! Спасибо Георгию, он умница..... и он был постарше....Возраст дело наживное!!!!Конкуренция заставляет думать, шевелится, делать продукцию еще лучше.Петр Валчев уже давно предлагал собраться желающим и сделать независимый сравнительный тест Болгарских металлодетекторов. Незаангажированный, в котором каждый производитель может САМ лично представить лучшие качества своего творения. С оптимальными насройками.Да, форум проМИКРОНовский и проГолденМаск ий, и все же, я не думаю, что Мерчев хочет здесь попиариться...Он хочет донести информацию, что его детекторы (и он как создатель) тоже заслуживают внимания, он потратил свое время, усилия, и готов к соревнованию ... так давайте ребята., соберитесь вместе, и устройте БОЙ ТИТАНОВ.Это будет событие!!!!!И все же......ищет не детекор, а человек!Успехов Вам, Братушки!
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юни 17, 2011 2:52 am
Я понимаю, что это бизнес....Признанный Лидер в Болгарии пока один! И технические харакеристики детектора это дело третье,.... легенда, маркетинг, и еще пять-семь составляющих - вот СЕКРЕТ успеха!
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юни 17, 2011 1:00 pm
AAAlexey, Спасибо за комментарии на эту тему.
С уважением,
Ахмед Мерчев
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юни 17, 2011 1:02 pm
В YouTube канал blisstoolfairs, в който са налични видеа от събора с демонстрации на BLISSTOOL металдетектори, добавихме индивидуално текстово описание към всяко видео: https://www.youtube.com/blisstoolfairs Описанието е на английски, български и руски език.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юни 17, 2011 1:22 pm
BLISSTООL написа:
AAAlexey, Спасибо за комментарии на эту тему.
С уважением,
Ахмед Мерчев
Я бегаи от тук бе изфаштял кибер
BG------------
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юни 17, 2011 1:44 pm
imperio написа:
- Дали наистина коментарите ми са безпричинни?! Не съм твърдял че Стефан от Mikron е ходил на събора. Твърденията ми са че с потребителски имена 4орта, Ancient Hunter и Mikron пише едно и също лице, или в най-добрия случай едни и същи лица които са служители на фирма Mikron и напоследък използват "анонимността" на потребителско име 4орта с цел да ми правят анти-реклама. Дори преди малко забелязах че в оригиналния акаунт чрез който разпространяваха анти-рекламното видео, в момента са премахнати всички видеа, но за сметка на това са направили нов акаунт в който 4орта разпространява само един клип, а именно анти-рекламното видео. Освен това, IP адресите на потребители 4орта, Ancient Hunter и Mikron са едни и същи. Други потребителски имена от плеядата на Mikron са Marco Totev (използвано в BLISSTOOL форум) и Judas (използвано във форума на Вълчев). Има и още няколко но за сега няма да ги пиша! Тази справка, основно съм правил на база информацията от BLISSTOOL форум и този форум, т.е. форум imperio, преди няколко години по времето когато имах модераторски права в раздела за BLISSTOOL металдетектори, и когато собственик на форум imperio беше създателят му - imperio, и на база директна информация от един от интернет доставчиците на фирма Mikron! Както и да е... темата стана банална. Текущо заявената пред мен версия на Стефан от Mikron е че с потребителско име 4орта не пише той а неговите служители от фирма Mikron, за което той нямал вина тъй като не носел отговорност за тях. Явно в тая фирма нещо като фирмена етика не съществува и всеки е сам за себе си! Общо взето, тези неща ме забавляват . От друга страна, ненавиждам прехвърлянето на отговорност и не-поемането на отговорност! Като имате нещо против мен, заявете го открито, както правя аз по отношение на вас. Ако пък нямате - контролирайте дивашките изблици на служителите си! С писаниците си те излагат не само тях си, но и вас като техни работодатели. Не ми се правете на анонимни! Търсачите не пасат трева!
mateus Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юни 17, 2011 9:55 pm
AAAlexey написа:
ШАНОВНІ КОМРАД"S!Я прошу прощения, за то что пишу на русском языке.... знаю, что многие присудствующие участники этой темы поймут меня.Де жа вю! это уже было....Сходу, ПЛЮС Ахмеду, мо-ло-ток! Клюют коршуны, а ты держись пацан! Я может не очень глубоко понимаю суть проблемы и спор, который у вас возник.... по поводу кто, когда и у кого что взял за основу для создания своего детектора...мне нравится искренность и откровенность (может быть ложная) этого человека. Да, он не отрицает, Енигма легла в основу создания Блисту..., и что здесь плохого.....Пусть он младше ВАС уважаемые ГуРу Болгарского Металлодекторостроения, пусть амбициозный малый, но и Вы когда то слушали старших....., Владко, вспомни, кто тебе посоветовал назвать твой детекор ГОЛДЕН МАСК! Спасибо Георгию, он умница..... и он был постарше....Возраст дело наживное!!!!Конкуренция заставляет думать, шевелится, делать продукцию еще лучше.Петр Валчев уже давно предлагал собраться желающим и сделать независимый сравнительный тест Болгарских металлодетекторов. Незаангажированный, в котором каждый производитель может САМ лично представить лучшие качества своего творения. С оптимальными насройками.Да, форум проМИКРОНовский и проГолденМаск ий, и все же, я не думаю, что Мерчев хочет здесь попиариться...Он хочет донести информацию, что его детекторы (и он как создатель) тоже заслуживают внимания, он потратил свое время, усилия, и готов к соревнованию ... так давайте ребята., соберитесь вместе, и устройте БОЙ ТИТАНОВ.Это будет событие!!!!!И все же......ищет не детекор, а человек!Успехов Вам, Братушки!
Aлексейка привет из Болгарии!Ти пишеш на руски ,аз на български-няма проблем разбира се от всички,само че се застъпваш за човек който е арогантен ,високомерен и не зачита никого.Като му чета мненията ми идва да си изхвърля компа.Вероятно е твой „приятел„ на когото искаш да услужиш с мнение но опрделено не такъв.Защо не се върнеш назад във постовете му в които обижда безцеремонно всеки от колегите и възхвалява своите машини(боклуци)?Даже си направих труда да копирам твоето мнение и да го пратя до Русия за да видя дали руснак го пише или ахмед си прави актив.Но просто истеричните му припадъци са ни дошли до гуша и не се търпи повече,определено не капацитет в металдетектинга и сравненията с голден маска ,микрона и машините на Вълчев са смешни .!наверно ето русский юмор? Могу написать все ето по русский что вьi понял но ето не имеет никакое значение.Мьi знаем все!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юни 17, 2011 11:02 pm
Ето това вече е обективно мнение.Точно и категорично,което може да се разбере от всички.
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Пет Юни 17, 2011 11:26 pm
prav e kolegata
mateus Легионер
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юни 18, 2011 12:51 am
maximus_kn написа:
Ето това вече е обективно мнение.Точно и категорично,което може да се разбере от всички.
Благодаря колега за подкрепата но нямамам нужда от това .Просто ме подразни този човек чиито мнения ми омръзнаха и определено не искам да ги чета тук,уж умен а все пише все едно също.Затова си и направих труда да попитам колегите търсачи от русия дали пише руснак или българин-така е -вярно е но Алексашка наверно е негов приятел ,и само това е но не считам че това човече е някаъв капацицитет и заслужава внимание-смехотворко ,който може да ми пиши налични ако иска.
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юни 18, 2011 7:42 am
Цитат :
не считам че това човече е някаъв капацицитет и заслужава внимание-смехотворко ,който може да ми пиши налични ако иска.
Човечето е по скоро за съжаление, защото има някакви психични отклонения. Заради тях са го изгонили от университета и не е могъл да го завърши. От тогава съвсем е изперкал. Просто не бива да му се обръща внимание. Има си психиатрични клиники за целта.
BLISSTООL Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юни 18, 2011 11:52 am
4орта написа:
Просто не бива да му се обръща внимание. Има си психиатрични клиники за целта.
- Потенциални клиенти на психиатрични клиники са хора които се крият и пишат уж "анонимно" с по няколко потребителски имена в интернет, тъй като това раздвоение на личността, след време се проявява не само по отношение на активността им в интернет, но и в реалния живот. Друг типичен пример за това, освен теб, е пчеларя от района на Белозем, който потребител Petronii в една съседна тема хвана да отговаря с потребителското си име mateus, вместо с другото си потребителско име - VIKING. Същият екземпляр, преди време ръсеше бисери основно с потребителски имена SAGITTARIUS и van_helsing. Този екземпляр има реална практика относно раздвоение на личността. Ако му прегледате последните мнения, ще видите как коментира с потребителско име VIKING например, пък си отговаря сам на себе си с другото си потребителско име mateus, че дори опонира сам на себе си . По-лесно ще ви е да си направите нови потребителски имена, от колкото да опонирате на фактите които представям, че с текущите ви потребителски имена, нещо вече хората не се хващат на бисерите ви! И пак призовавам! Когато някой си позволява да ръси някакви изцепки по мой адрес, моля това да го прави открито, а не анонимно! Анонимно всички могат да лаят и да злепоставят, но малко са тези които с името си отстояват това което говорят и това което правят.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: BLISTUUL-48 Съб Юни 18, 2011 12:06 pm
BLISSTООL написа:
4орта написа:
Просто не бива да му се обръща внимание. Има си психиатрични клиники за целта.
- Потенциални клиенти на психиатрични клиники са хора които се крият и пишат уж "анонимно" с по няколко потребителски имена в интернет, тъй като това раздвоение на личността, след време се проявява не само по отношение на активността им в интернет, но и в реалния живот. Друг типичен пример за това, освен теб, е пчеларя от района на Белозем, който потребител Petronii в една съседна тема хвана да отговаря с потребителското си име mateus, вместо с другото си потребителско име - VIKING. Същият екземпляр, преди време ръсеше бисери основно с потребителски имена SAGITTARIUS и van_helsing. Този екземпляр има реална практика относно раздвоение на личността. Ако му прегледате последните мнения, ще видите как коментира с потребителско име VIKING например, пък си отговаря сам на себе си с другото си потребителско име mateus, че дори опонира сам на себе си . По-лесно ще ви е да си направите нови потребителски имена, от колкото да опонирате на фактите които представям, че с текущите ви потребителски имена, нещо вече хората не се хващат на бисерите ви! И пак призовавам! Когато някой си позволява да ръси някакви изцепки по мой адрес, моля това да го прави открито, а не анонимно! Анонимно всички могат да лаят и да злепоставят, но малко са тези които с името си отстояват това което говорят и това което правят.
Защо ме занимаваш сглупости и никове кои ме е хванал с никове и какво изкаш от мен бе казваи веднага още някои ник няма ли дами прикачиш а ти си болен бе.
BLISSTООL Консул
Заглавие: BLISSTOOL металдетектори Съб Юли 02, 2011 2:51 pm
Юли 2011 - BLISSTOOL LTC64 и BLISSTOOL LTC64X, една година по-късно
Металдетектори BLISSTOOL LTC64 и BLISSTOOL LTC64X са представители на новото поколение BLISSTOOL металдетектори от серия LTC.
BLISSTOOL LTC64 и BLISSTOOL LTC64X представляват разширена и подобрена версия на модела BLISSTOOL LTC48X, поради което изцяло го заместват и надграждат. Техните подобрения, в сравнение с BLISSTOOL LTC48X са във всяко едно направление, включително: дизайн, електроника, дълбочина на детекция, дискриминация, стабилност и чувствителност, органи за управление, настройка и индикация.
Металдетектори BLISSTOOL LTC64 и BLISSTOOL LTC64X, бяха представени през Юли 2010г., т.е. точно преди една година. До момента те са налични в две версии: версия 1 (v1) и версия 2 (v2). v1 е стандартната версия, а v2 е версия специално пригодена за тежки теренни условия.
През изминалата една година, от Юли 2010 до Юли 2011, с всяка следваща партида, BLISSTOOL подобряваше производителността на металдетекторите.
В сравнение с първата партида LTC64 и LTC64X, текущо произвежданите и продавани LTC64 и LTC64X съдържат следните подобрения: - подобрена електроника; - подобрена дълбочина на детекция; - подобрена работа на превключвател DISCRIMINATOR и на потенциометри DISCR LEVEL и DISCR DEPTH; - подобрена работа на потенциометър TONE; - подобрен изходен звук на металдетектора; - подобрено напасване на долната тръба към средната тръба на носещата конструкция; - подобрени затягащи пръстени на носещата конструкция; - добавен е стоп механизъм тип пъпка на горната S тръба на носещата конструкция; - добавена е регулируема каишка на подлакътника; - добавена е тапа на конектора за слушалки (конектор PHONES); - подобрени са гумичките за ушите на търсещата бобина; - като аксесоар е наличен калъф за защита от прах, влага и дъжд; - ръководството за употреба вече съдържа подробно описание на отделните превключватели и потенциометри; - много други малки подобрения.
BLISSTOOL ще продължи и в бъдеще да подобрява производителността и качеството на своите металдетектори.