колеги някои да е чувал за гео радар джеимс2 защото го тарся в нета и нищо не излиза.
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: георадар Чет Фев 24, 2011 4:58 pm
Vazmojno li e da e Fisher Gemini 2 Box Metal Detector? Vij tozi link:http://www.buyfisher.com/gemini%202%20box%20fisher%20metal%20detector.htm. Ne e geo radar....
Админе, това е далеч от гео радарите, освен това е най- измисления кантар.
spartak Легионер
Заглавие: Re: георадар Съб Фев 26, 2011 11:33 am
http://www.okm-emirates.com/gems.htm виж тук колега
spartak Легионер
Заглавие: Re: георадар Съб Фев 26, 2011 11:35 am
има и американско производство-един приятел го купи. добри са ,но не са за нашите почви и не дава добри резултати. немските са по-добри търсиш си скенер ли?
maradji1 Легионер
Заглавие: мерси колега спартак маи е нещо такова Съб Фев 26, 2011 12:29 pm
spartak написа:
има и американско производство-един приятел го купи. добри са ,но не са за нашите почви и не дава добри резултати. немските са по-добри търсиш си скенер ли?
Работил ли си с него? Аз имам много добре впечатления от него и като се има в предвид, че има бг рамки за толкова пари ....
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
kraskothgr Новобранец
Заглавие: Re: георадар Нед Фев 27, 2011 8:43 pm
spartak написа:
Работил ли си с него? Аз имам много добре впечатления от него и като се има в предвид, че има бг рамки за толкова пари ....
Имал съм 2 гарета кантари, имаме полигон където тестваме машини и гаретите ловят бакър на 2-2,3м. Купихме фишера и не можа да хване бакър на 1,5м. Освен това земния баланс му е толкова зле, че ако не знаеш че под теб има нещо никога не би копал.
kraskothgr Новобранец
Заглавие: Re: георадар Вто Мар 01, 2011 2:52 pm
keser написа:
Имал съм 2 гарета кантари, имаме полигон където тестваме машини и гаретите ловят бакър на 2-2,3м. Купихме фишера и не можа да хване бакър на 1,5м. Освен това земния баланс му е толкова зле, че ако не знаеш че под теб има нещо никога не би копал.
Кой модел на Гарет колега(ако може) и какъв е бил обема?
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: георадар Вто Мар 01, 2011 7:53 pm
"Колега kraskothgr" сдоби ли се със дълбочинната приставка на Гарет ГТИ 2500 или още умуваш малко е скъпичка като нова 450лв ама тези който рабират как работи им върши работа
kraskothgr Новобранец
Заглавие: Re: георадар Вто Мар 01, 2011 11:09 pm
trakieca написа:
"Колега kraskothgr" сдоби ли се със дълбочинната приставка на Гарет ГТИ 2500 или още умуваш малко е скъпичка като нова 450лв ама тези който рабират как работи им върши работа
Аз още се чудя дали да купя уреда.нали сме в "рецесия",та ще го отложа до МАЙ,пък и многото противоречиви мнения ме "разкандардисват".Чакам да се стопи снегът,да се "хванем за зелено",да се поуспокоим,че иначе жената ша ма чагари.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: георадар Вто Мар 01, 2011 11:27 pm
Колега "Kraskothgr" на всеки кантар му трябва време да му се свикне на работа не става от първия път , това че някой бил видял , друг бил чул и не знам какво ли още не, не означава че не върши работа аз такива който били видяли и чули познавам много те искат да е нещо перфектно направено и да се работи със него много лесно еми такъв филм няма . Тук в форума рядко влизат компетентни хора , който разбират от техника а на повечето им дай повод и тема и се започва едно кое ставало кое не ставало а бе първо поработи със такова нещо поне 6 месеца после давай мнение такa е за жалост
kraskothgr Новобранец
Заглавие: Re: георадар Вто Мар 01, 2011 11:45 pm
Съгласен съм с теб колега"тракиеца", но след изказвания:"тва тежи","не купувай втора ръка щото,еди кво си се сасипвало...","не купувай нов,щото незнаеш дали ще уцелиш","с монетара ще го бия" и т.н. замислям се е.а ти(съжалявам)!
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: георадар Вто Мар 01, 2011 11:54 pm
kraskothgr написа:
Съгласен съм с теб колега"тракиеца", но след изказвания:"тва тежи","не купувай втора ръка щото,еди кво си се сасипвало...","не купувай нов,щото незнаеш дали ще уцелиш","с монетара ще го бия" и т.н. замислям се е.а ти(съжалявам)!
Хорските приказки край нямат, ако слушаш всеки до никъде няма да стигнеш във това си начинание , а колкото до това че някой е казал че монетар ще бие кантар по дълбочина такова нещо и на сън да сънувам няма да повярвам това е поредната бай ганьовщина на която е готов всеки да провокира другиго за да намаже той пръв аз така си обеснявам нещата в България
kraskothgr Новобранец
Заглавие: Re: георадар Сря Мар 02, 2011 12:17 am
Надявам се колега,че търсачи на"силни усещания"ще видят това и ще се вкл. в дискусията за да те уборят,но това ще се види утре!Пък аз ще чакам да склони жената Благодаря!
keser Новобранец
Заглавие: Re: георадар Съб Мар 19, 2011 2:27 pm
kraskothgr написа:
keser написа:
Кой модел на Гарет колега(ако може) и какъв е бил обема?
Първо имах GARRETT GTI 2500 с дълбочинната представка, около 3-4 години стъргах с него. Друг колега ползваше Grand Master Hunter CX II с кантар за него. Разлика между двата нямаше особена, дори ми се струва че мастер хънтара е по спокоен. Мастер хънтара е по елементарен. Предимството на GTI2500 е, че има вградена по малка търсеща глава и можеш да превключваш на нея, да тестваш дълбочината примерно. Сега ползвам Grand Master Hunter CX II със кантара. Бакъра е около 10-15 литра, не съм го мерил. Както знаете кантарите не делят цветното.