колеги,някои знае ли някои да предлага под наем георадар,или да извършва заснемане срещу заплащане???
Preparator Новобранец
Заглавие: Re: георадар Сря Ное 09, 2011 7:21 am
Da kolega, kakvo te interesuva i za koi raion ?
топи Цезар
Заглавие: Re: георадар Чет Ное 10, 2011 9:09 am
а ти от кои раион си
Rosen86 Новобранец
Заглавие: Георадар Сря Юни 27, 2012 10:05 am
Здравейте на всички! Видях,че има хора който могат да ми помогнат и затова се и регистрирах. Искам да попитам някои има ли нужната техника за да провери на каква дълбочина и къде мога да открия вода на една нива? намирам се във гр. Самоков Някои ако може или знае кои може да ми помогне пишете.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: георадар Вто Юли 03, 2012 11:36 am
Почти всеки багетист може да открива подпочвена вода. Това е сигурно.
Rosen86 Новобранец
Заглавие: Re: георадар Вто Юли 03, 2012 1:02 pm
да може, но не може да ми каже на каква дълбочина е със сигурност. Ако извикам багетист той ще ми каже ето тук има вода, но тази вода може да е на метър два или три, не може да каже на 30, 40, 50 метра ще имаш неизчерпаем източник, затова търся някои със машинка която може да ми даде таква информация.
Джони Цезар
Заглавие: Re: георадар Вто Юли 03, 2012 1:37 pm
Rosen86 написа:
да може, но не може да ми каже на каква дълбочина е със сигурност. Ако извикам багетист той ще ми каже ето тук има вода, но тази вода може да е на метър два или три, не може да каже на 30, 40, 50 метра ще имаш неизчерпаем източник, затова търся някои със машинка която може да ми даде таква информация.
А на георадарите вярваш ли?
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Rosen86 Новобранец
Заглавие: Re: георадар Вто Юли 03, 2012 3:02 pm
ами да ви кажа честно на никои не вярвам, но вода ми трябва и то много и да е от сонда а ми искат 6000лв. за проучване и сондиране, тия хора парите ги нямат за нищо.
Гост Гост
Заглавие: Re: георадар Вто Юли 03, 2012 3:22 pm
Добър багетист може да ти каже не само че има вода,а и колко е дълбоко,дебита,в коя посока тече и дали е годна за пиене или не.Препоръчвам ти да наемеш няколко багетиста отделно един от друг и поотделно да погледнат.След това ще си направиш извод.Ще вземат най-много по 50 лева.Успех.
Rosen86 Новобранец
Заглавие: Re: георадар Вто Юли 03, 2012 3:34 pm
ок, благодаря ти много за съвета сега остава да ми препоръчаш някои понеже съм от Самоков а тук няма живи или поне не знам такива ако някои е наемал и е доволен от багетиста препоръчайте ми го моля.
petrov81231 Новобранец
Заглавие: Re: георадар Чет Авг 30, 2012 10:36 am
Трябва ми георадар поднаем за ямболски регион,каква е цената за денонощие
comander Цезар
Заглавие: Re: георадар Съб Сеп 01, 2012 8:43 pm
petrov81231 написа:
Трябва ми георадар поднаем за ямболски регион,каква е цената за денонощие
там работи на определени места.ако ми кажеш раиона ште ти кажа дали става и какво искаш да видиш е от значение
Гост Гост
Заглавие: Re: георадар Съб Сеп 01, 2012 10:39 pm
Въобще има ли надежден георадар,независимо марката?
QNUS Консул
Заглавие: Re: георадар Съб Сеп 01, 2012 11:12 pm
Kerkenez написа:
Въобще има ли надежден георадар,независимо марката?
Има надежден но струвал към 20 000 лева май.Така съм чул.дали не беше евро?,с абсолютна точност дънят могилите и гробовете поне след разкопаните след тях си личи!.Не може да е случайно -и аматьор да надникне след тях ще се учуди като види комин с дълбочина 7-15 метра ..и следите си личат явно!?
абе кой ми прееба репутацйката?? не съм писал да последно отпреди 11 дни? ега ти гадните хора дето ги има!
махам си и аватара
Гост Гост
Заглавие: Re: георадар Съб Сеп 01, 2012 11:41 pm
Марка няма ли
QNUS Консул
Заглавие: Re: георадар Съб Сеп 01, 2012 11:52 pm
Kerkenez написа:
Марка няма ли
има сигурно но на живо не съм виждал,а и няма кой да ми каже-това са само впечатления от резултатите които съм виждал,темата е особена и предпочитам да не пиша по нея .Единственото което ме удиви е абсолютната точност -няма как да е случайно.
milko Новобранец
Заглавие: бббббббббб Пон Окт 15, 2012 6:24 pm
колега устроива ли те аку метар имам едно приятелче които го дава под наем ти от кои район си пиши ми на лични
petrov81231 Новобранец
Заглавие: Re: георадар Вто Окт 30, 2012 11:58 am
milko dai edin skaip
gog Консул
Заглавие: Re: георадар Вто Окт 30, 2012 5:12 pm
Доколко е истина незнам, но Китов преди да почине последната могила която разруши, я е иследвал с американска апаратура. Показало е голяма кухина но след унищожениетои, нищо е нямало
TyT Легионер
Заглавие: Re: георадар Пон Ное 12, 2012 4:28 pm
Колега Росен 86 ако искате помощ мога да ви свържа с подходящият човек,не е нужно да се правят рекламации сам ще се убедите.
bmw_m3 Новобранец
Заглавие: Re: георадар Сря Яну 09, 2013 1:55 pm
TyT написа:
Колега Росен 86 ако искате помощ мога да ви свържа с подходящият човек,не е нужно да се правят рекламации сам ще се убедите.
колега от кой район е твоя колега. има ли апарат за откриване на кухини,тунели
Гост Гост
Заглавие: Здравей те Колеге, Чет Яну 24, 2013 1:05 pm
Трябва ми специалист/ да разбира и може да работи с апарата, защото първо ще бъде тестван/ с георадар, за обект в плевенско , търся вход на пещера , и знам че го има... просто да ми каже колко трябва да се копае за да проникнем.