Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Съб Фев 19, 2011 10:51 am
*
Последната промяна е направена от foxcon на Вто Мар 08, 2011 10:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
tepes Цезар
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Съб Фев 19, 2011 11:11 am
tabella написа:
ЯСНО ТЕМАТА ЗА КОША
Ако парите не са ти проблем взимай Експлорера и се не бой! Ще останеш доволен ако се се научиш да работиш с него! В Нета има симулатор за Експлорер, свали си го да си поиграеш с настройките. Вземи прочети малко из чуждите форуми, ще ти стане по-ясно!
zolak Легионер
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Съб Фев 19, 2011 2:07 pm
tepes,освен за експлорера има ли за другите симулатори?Търсила съм в нета ,но това съм го пропуснала-може ли линк?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Съб Фев 19, 2011 8:00 pm
foxcon написа:
Австралиеца и много други метали не чува - не само този... ...печка не чува щот си глух. сори.
А ве лигльо кой си ти че ще казваш че съм глух да не се доктор уши-нос-гърло - исината май боли а ...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Съб Фев 19, 2011 8:04 pm
zolak написа:
tepes,освен за експлорера има ли за другите симулатори?Търсила съм в нета ,но това съм го пропуснала-може ли линк?
Ликовете със стимолаторите вече ги няма някой ги е изтрил...
cska Новобранец
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Нед Фев 20, 2011 4:17 pm
explorer2.free.fr/download.html
Гост Гост
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Пет Мар 25, 2011 10:08 pm
zolak написа:
Разбирам те -Zaki83, но въпроса не е мой.Прав си всеки хвали"калпавото".Общо казано.
амаче отговор даде КОЛЕЖКЕ !!!!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КОЕТО!! ВСЕКИ ХВАЛИ БОКЛУКА СИ хах аз търкам с един ZLAT 2000. и ако беше мой щях даго изхвърля в некоя пропаст!!!!! немисля че е редно даго хваля - то и без тва си е БОКЛУК и то от КЛАСА !!!!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Пет Мар 25, 2011 10:28 pm
Ramzess написа:
аз търкам с един ZLAT 2000. и ако беше мой щях даго изхвърля в некоя пропаст!!!!! немисля че е редно даго хваля - то и без тва си е БОКЛУК и то от КЛАСА !!!!
Ramzess- оня ден написа 10 год. работих с едно "ЧВИКАЛО" ама в буквалния смисъл на думата (чвикало) така наречения ZLAT-2000. made in Svishtov. та със същия апарат едвали не , станах за ПОСМЕШИЩЕ в момента когато го купих!!!!! но в последствие станаха такива обрати - че големите търсачи започнаха дами свалят шапка!!!!!!!!! е разбирасе " с основание" Basketball излишно ще бъде да споменавам що находка обърнах с него!!!!!!!!!!
Не мога да разбера някой хора как бръщолевят напълно противотопложни неща , явно мумификацията се отразява зле на мисловния процес , да се чуди човек накъде отива тоя свет.
nnovv Новобранец
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Нед Мар 27, 2011 9:14 am
Zolak - кефиш Но едно ще ти кажа сестро - ако ставаше с гледане кучето щеше да е касапин. Не мога да отрека майсторския ти словоред, с пет приказки убеждаваш целокупното човеконаселение че имаш барем 15 години опит с апарат. Демек махаш от първи клас ако не и от предучилищната сори ако съм те засегал ама не се сдържах Не че нещо ама давай по-леко че тук много бърже ги разкриваме "корифеите" на металдетектинга Ай сполай ти [/quote] привет на всички империо,братле малко се подразних от поста ти,всеки може да изкаже мнение ,това че е жена не значи че нищо не отбира то май всички голям го вадиме ,ама на приказки каквото и да пишеш,няма да отговоря,всички са ми ясни от време оно
ситалк коя е золак,пусни ми 1 съобщение
Гост Гост
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Вто Мар 29, 2011 11:11 am
[
Не мога да разбера някой хора как бръщолевят напълно противотопложни неща , явно мумификацията се отразява зле на мисловния процес , да се чуди човек накъде отива тоя свет.
[/quote] явно не умееш да правиш разлика между КЪСМЕТ и ЛОШ АПАРАТ!!!!
tepes Цезар
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Вто Мар 29, 2011 11:22 am
Аз пък си мисля, че "явно" имаш проблем наречен полилалия и затова не можеш да се сдържаш...!