искам някой който има наблюдения на 2 апарата голден маск 3 и майнлаб експлорер да ми помогне при избора защото доста се двоумя,знам че като цени разликата е доста голяма затова се чудя дали за 2 пъти повече пари няма като работа да са горе долу еднакви (маската е хвалят доста) моля за мнения без спам,не съм много вчас и разчитам на вашата компетентност
zolak Легионер
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Пон Фев 14, 2011 8:23 pm
Аз сам ги наблюдавала двата едновременно.Голден маск е наистина много добър Бг. апарат.И тук идват другите въпроси.Ако си начинаещ е добре да вземеш маска.Тя неимоверно ще си върне парите,дори и като втора ръка.Но експлорера ти дава много повече предимства,въпреки разликата в цената.За него е нужно да си поиграеш с менюто много повече време от Маската,но ще ти спести много неща.В случая визирам дискриминацията,която при Експлорера е много по-добра при необходимите настройки. Някои казват,че това им качество,както и при Уайтс понякога заблуждава.Но ако не целиш нищо друго освен хоби-това не трябвало да те притесни.
това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
pechkata Джадай
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Пон Фев 14, 2011 9:07 pm
Майнлаб е по добър - Маската... ...какво може маската само да чува в земята метали...
batned Про-Консул
Заглавие: Майнлаб Вто Фев 15, 2011 9:30 pm
pechkata написа:
Майнлаб е по добър - Маската... ...какво може маската само да чува в земята метали...
Правилно - умно момче ......... верен отговор
bobo Консул
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Вто Фев 15, 2011 9:45 pm
Мн-лаба не си заслужава парите.Разбира се от двата апарата е несравнимо по-добрия,но моето лично мнение е,че има много по добри алтернативи от равностойните му по клас детектори.
tepes Цезар
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Сря Фев 16, 2011 12:30 am
И кои са равностойните му по клас детектори?
tabella Легионер
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Сря Фев 16, 2011 9:41 am
да кои са,че сам доста в началото
carlav Легионер
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Сря Фев 16, 2011 9:50 am
няма такива
tabella Легионер
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Сря Фев 16, 2011 9:56 am
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СЕРИОЗНОТО ОТНОШЕНИЕ И КОМПЕТЕНТНИТЕ ОТГОВОРИ,МАЙ ЩЕ Е МАЙНЛАБ
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Сря Фев 16, 2011 11:26 am
Имах ги и двата (Minelab Explorer SE Pro и Golden Mask 3+), но ги продадох понеже не ми вършеха работа за района където живея (Бургас). Маската с включен PowerBox е чувствително по-дълбока от Minelab Explorer, но по-трудно се работи с нея и дискриминацията и не е особено добра.
bobo Консул
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Сря Фев 16, 2011 9:11 pm
AlexP написа:
Имах ги и двата (Minelab Explorer SE Pro и Golden Mask 3+), но ги продадох понеже не ми вършеха работа за района където живея (Бургас). Маската с включен PowerBox е чувствително по-дълбока от Minelab Explorer, но по-трудно се работи с нея и дискриминацията и не е особено добра.
Ма как така Мн-лаба няма да ти върши работа?????!!!!!Ти нещо се бъркаш!!! Та това е най -добрата марка!!!!Не, не -ти определено си нещо в заблуждение,не може Майнлаба да не ти върши работа.!Виж и колегите по горе какво казват-няма по-добро от Майнлаба.!!!!!
bobo Консул
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Сря Фев 16, 2011 9:59 pm
tabella написа:
Фишер Ф-75,Гарет гти-2500,Тесоро Тежон и гм пауар,Текнетикс т-2 и Уайтсовете разбира се,но тях не ги знам.Може би защото имах прекалено големи очаквания,но Минелаб Експлорър ме разочарова много-нищо по-особено,а едни технологии,едно чудо.!
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Сря Фев 16, 2011 10:10 pm
Колега "bobo" според мен всички монетари от горе изброените са добри важното е да им свикнеш в началото ясно е че няма перфектен апарат ама нали все пак си е хоби ,ако си тръгнал да изкарваш надница като търсач май вече е останало спомен във времето а пак за тръпката си е супер хоби
tepes Цезар
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Сря Фев 16, 2011 10:43 pm
bobo написа:
tabella написа:
Фишер Ф-75,Гарет гти-2500,Тесоро Тежон и гм пауар,Текнетикс т-2 и Уайтсовете разбира се,но тях не ги знам.Може би защото имах прекалено големи очаквания,но Минелаб Експлорър ме разочарова много-нищо по-особено,а едни технологии,едно чудо.!
Така е, това горе са добри апарати... а теб с какво точно те разочарова Експлорера, какви големи очаквания имаше от него? Извинявай , не се заяждам просто ми е интересно, аз също нямам голям опит с различни машини
imperio Цезар
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Чет Фев 17, 2011 1:42 am
zolak написа:
Аз сам ги наблюдавала двата едновременно.Голден маск е наистина много добър Бг. апарат.И тук идват другите въпроси.Ако си начинаещ е добре да вземеш маска.Тя неимоверно ще си върне парите,дори и като втора ръка.Но експлорера ти дава много повече предимства,въпреки разликата в цената.За него е нужно да си поиграеш с менюто много повече време от Маската,но ще ти спести много неща.В случая визирам дискриминацията,която при Експлорера е много по-добра при необходимите настройки. Някои казват,че това им качество,както и при Уайтс понякога заблуждава.Но ако не целиш нищо друго освен хоби-това не трябвало да те притесни.
Zolak - кефиш Но едно ще ти кажа сестро - ако ставаше с гледане кучето щеше да е касапин. Не мога да отрека майсторския ти словоред, с пет приказки убеждаваш целокупното човеконаселение че имаш барем 15 години опит с апарат. Демек махаш от първи клас ако не и от предучилищната сори ако съм те засегал ама не се сдържах Не че нещо ама давай по-леко че тук много бърже ги разкриваме "корифеите" на металдетектинга Ай сполай ти
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
zolak Легионер
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Чет Фев 17, 2011 7:49 pm
Zolak - кефиш Но едно ще ти кажа сестро - ако ставаше с гледане кучето щеше да е касапин. Не мога да отрека майсторския ти словоред, с пет приказки убеждаваш целокупното човеконаселение че имаш барем 15 години опит с апарат. Демек махаш от първи клас ако не и от предучилищната сори ако съм те засегал ама не се сдържах Не че нещо ама давай по-леко че тук много бърже ги разкриваме "корифеите" на металдетектинга Ай сполай ти [/quote]
Imperio-Здравей! И ти ме кефиш,но без да влизаме в словесен двубой/защото няма за какво да се хабим/,ще ти отговоря в същия стил.Ако ставаше с гледане всички мъже щяха да са еб@чи. Както си се убедил в следващите отговори след мен,аз съм дала добър и полезен отговор,въпреки,че нямам почти никакъв стаж.Аз никога не съм крила този факт и където не мога да дам мнение си мълча. Би се учудил дори,че мога да прескоча дори в прогимназията,и това ,че лично не съм хващала Майнлаба не ми пречи да анализирам какво виждам и чувам. И понеже аз не съм корифей,а ти си-дай компетентно мнение за тези два апарата.
imperio Цезар
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Чет Фев 17, 2011 8:41 pm
Карай, няма значение. Сори ако съм те обидил.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
bobo Консул
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Чет Фев 17, 2011 9:36 pm
tepes написа:
bobo написа:
tabella написа:
Така е, това горе са добри апарати... а теб с какво точно те разочарова Експлорера, какви големи очаквания имаше от него? Извинявай , не се заяждам просто ми е интересно, аз също нямам голям опит с различни машини
По-скъпичак е,но не е по добър-с това ме разочарова.Имах възможност да го сравнявам с гарет 2500 на силно орудено и минерализирано ..Минелаба е по-добър в засичането на по-дребните обекти и в дискриминацията,а гарета лови по-дълбоко по -големите.Всеки си определя приоритетите в търсенето ,и по това си търси детектор.
bobo Консул
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Чет Фев 17, 2011 9:41 pm
trakieca написа:
Колега "bobo" според мен всички монетари от горе изброените са добри важното е да им свикнеш в началото ясно е че няма перфектен апарат ама нали все пак си е хоби ,ако си тръгнал да изкарваш надница като търсач май вече е останало спомен във времето а пак за тръпката си е супер хоби
Абсолютно си прав.
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Пет Фев 18, 2011 12:26 am
tabella написа:
искам някой който има наблюдения на 2 апарата голден маск 3 и майнлаб експлорер да ми помогне при избора защото доста се двоумя,знам че като цени разликата е доста голяма затова се чудя дали за 2 пъти повече пари няма като работа да са горе долу еднакви (маската е хвалят доста) моля за мнения без спам,не съм много вчас и разчитам на вашата компетентност
абе колежке не си от скоро в форума и предполагам търсач защо задаваш такива въптоси като знаеж одговора тук всеки си хвали неговото не може ли разбра имаш ли желание намираж ако ще е с машинка за 300 или за 2000 заеби тези глупости по добър и по лош има добър търсач и просто търсач ако ме разбираж какво искам да ти кажа
zolak Легионер
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Пет Фев 18, 2011 8:50 pm
Разбирам те -Zaki83, но въпроса не е мой.Прав си всеки хвали"калпавото".Общо казано.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Съб Фев 19, 2011 2:54 am
imperio написа:
zolak написа:
Zolak - кефиш Но едно ще ти кажа сестро - ако ставаше с гледане кучето щеше да е касапин. Не мога да отрека майсторския ти словоред, с пет приказки убеждаваш целокупното човеконаселение че имаш барем 15 години опит с апарат. Демек махаш от първи клас ако не и от предучилищната сори ако съм те засегал ама не се сдържах Не че нещо ама давай по-леко че тук много бърже ги разкриваме "корифеите" на металдетектинга Ай сполай ти
Вальо,zolak беше свидетелка как моята Маска би по дълбочина М.Експлр2,на орудено,изкопан чим,медна монета с големината на денар,на около 10-15 см.....австралиеца не я чу парата... а уж са за предпочитане за орудено....монетата беше колония. А ти нещо сърдиш ли се,че не се обаждаш да пием по едно кафе? Или слушаш аматьорите,дето ти наговориха врели-некипели?
tabella Легионер
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Съб Фев 19, 2011 9:32 am
ЧОВЕК ДА НЕ ПОПИТА НЕЩО,ВЕДНАГА ;ЗАЩО ПИТА НЕ ЗНАЕЛИ'' НАЛИ ЗА ТОВА СА ТЕЗИ ФОРУМИ ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ ВЯРНО Е ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА СЪМ В ФОРУМА И В ОБЛАСТА НА ТЪРСЕНЕТО И СИ ПРИЗНАВАМ ЗА ТОВА ВРЕМЕ НЕ МОГА ДА КАЖА ЧЕ СЪМ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО В ЧАС В КРАЙНА СМЕТКА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ДЕНОНОЩНО С ХОБИТО,НАЛИ Е ХОБИ,ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ. МИСЪЛТА МИ БЕШЕ АКО ИМА НЯКОЙ НАБЛЮДЕНИЯ И НА ДВАТА АПАРАТА ПРОСТО ДА ПОМОГНЕ,АКО НЕ ЗДРАВЕ ДА Е ТОЙ ПАРИТЕ ЩЕ СЕ ДАДАТ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ,ПЪК И ДА НЕ СТАВА АПАРАТА ПАК ЩЕ ГО СМЕНЯ КВО ТОЛКОВА.
tabella Легионер
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Съб Фев 19, 2011 9:34 am
ЯСНО ТЕМАТА ЗА КОША
pechkata Джадай
Заглавие: Re: МОЛЯ ЗА ПОМОЩ Съб Фев 19, 2011 10:13 am
Цитат :
Вальо,zolak беше свидетелка как моята Маска би по дълбочина М.Експлр2,на орудено,изкопан чим,медна монета с големината на денар,на около 10-15 см.....австралиеца не я чу парата... а уж са за предпочитане за орудено....монетата беше колония. А ти нещо сърдиш ли се,че не се обаждаш да пием по едно кафе? Или слушаш аматьорите,дето ти наговориха врели-некипели?
Австралиеца и много други метали не чува - не само този...