Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Пон Май 30, 2011 11:24 am
wallb2 написа:
mihael11 написа:
carlav написа:
.... Знаеш ли, че аз повече съм намирал загубени вещи на приятели от колкото монети... примерно ходили на барбекю или на риба детето/жената изгубила пръстече или обичка, кл/човете на колата или за вкъщи, на офроад сме търсили камъчета от гедоре след ремонт и така... Мой приятел 3 дена не може да си влезе в работилницата си, защото кучето му се заиграло с ключовете и няма и няма.... 2 врати със секрети голямо разбиване трябва, помислил, че ги глътнало... та първо минах немската овчарка с машинката и после райграса.... намерихме ги в една пукнатина в пръста се мушнали и без машинка няма намиране
Да де ,и аз така ,търся ключове, не само автомобилни,на мои приятели жените им, си изгубили обеците,и без металотърсач немат намиране! Ама дет викаш ти,че всички ще го духаме,нещо не ми се побира в мислите защо и как ще го духаме
ама ти тук си се правил на велик,намирал си ти.ама комплексите ти само тук може да избиеш,то 4е в реале за нищо неставаш и съдиш за другите по собствените си деяния,е факт.ама плужек като теб и за 4еп за зеле нестава
Тоя чеп, обаче ще знаеш, че става само за твоята каца... идеално ще пасне! И наистина в началото е мекичък като плужек пък после ще го усетиш вече като чеп....
нима wallb2 си пада по мъже
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ,СПАЗВАЙ ЗАГЛАВИЕТО ПО ТЕМАТА.
carlav Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 1:03 am
mihael11 написа:
carlav написа:
.... Знаеш ли, че аз повече съм намирал загубени вещи на приятели от колкото монети... примерно ходили на барбекю или на риба детето/жената изгубила пръстече или обичка, кл/човете на колата или за вкъщи, на офроад сме търсили камъчета от гедоре след ремонт и така... Мой приятел 3 дена не може да си влезе в работилницата си, защото кучето му се заиграло с ключовете и няма и няма.... 2 врати със секрети голямо разбиване трябва, помислил, че ги глътнало... та първо минах немската овчарка с машинката и после райграса.... намерихме ги в една пукнатина в пръста се мушнали и без машинка няма намиране
Да де ,и аз така ,търся ключове, не само автомобилни,на мои приятели жените им, си изгубили обеците,и без металотърсач немат намиране! Ама дет викаш ти,че всички ще го духаме,нещо не ми се побира в мислите защо и как ще го духаме
ама ти тук си се правил на велик,намирал си ти.ама комплексите ти само тук може да избиеш,то 4е в реале за нищо неставаш и съдиш за другите по собствените си деяния,е факт.ама плужек като теб и за 4еп за зеле нестава
Чепа ми става и не само за зеле,който не вярва,има ръчички да пипне,оченца да види,и устичка да пробва.
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 6:07 am
[quote="carlav"]
mihael11 написа:
carlav написа:
Чепа ми става и не само за зеле,който не вярва,има ръчички да пипне,оченца да види,и устичка да пробва. [/q
става ти друг път,на бутилка вино ли
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 6:29 am
[quote="mihael11"][quote="carlav"]
mihael11 написа:
carlav написа:
Чепа ми става и не само за зеле,който не вярва,има ръчички да пипне,оченца да види,и устичка да пробва. [/q
става ти друг път,на бутилка вино ли,Милене това не е темата за дискусия,4.....а ти не е тема за разискване,тези ръце сега са заети с друг,тези о4и сега гледат друг , а и устата са заети с друг,явно carlav търси нещо,ама да не би у вас да не го полу4аваш ве4е,4е си тръгнал да се предлагаш в нета
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 11:47 am
carlav написа:
mihael11 написа:
carlav написа:
Чепа ми става и не само за зеле,който не вярва,има ръчички да пипне,оченца да види,и устичка да пробва.
carlav ама да не се покриеш,ако някой прояви желание да пробва
ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МИ : БЛАГОДАРЯ...ТОВА Е ЗНАК ЧЕ АЗ СЪМ ПРЕД ТЯХ!!!
don Про-Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 12:52 pm
До двамата колеги с никове carlav и mihael11,момчета а може и момичета,отворете си тема в благи приказки и се плюйте колкото искате!!! Предполагам не само на мен а и на другите колеги им омръзна да четат простотий,към mihael11 стига си писал по всички теми,форума е за металдетектинг а не за лични спорове
don Про-Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 2:38 pm
здравей колега,ми не 4ети нашите изказвания,а царлъв не се изказва по темата която е,но никои не му прави забележка,ако толкова ти е мил вземи си го осинови и го възпитай малко,а и не мисля 4е ти си 4овека,който да ми каже какво да пиша,хубав ден,и като не ви е приятно,не 4етете Това горното ми го прати колегата/колежката"mihael11 ако въобще е едно от двете " на лични. За разлика от теб Carlav има понятие от металдтектори,а от написанато от теб не става ясно от какво разбираш ти Та обеснявам още веднъж това е форум за металдетектинг , а не море от любов.Попринцип съм спокоен човек но вече започна да ми писва да чета простотиите на някой който има нужда от психолог за да споделя с него ,а не да пълни форума с глупости.По напред бях писал да си отворите тема в благи приказки и там да с и оправяте отношенията,но сега имам молба към администратора да изтрие простотиите написани от mihael11. ТОВА Е ФОРУМ ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ И ВСЕКИ КОЙТО ПИШЕ ГЛУПОСТИ НЕ СВЪРЗАНИ С ХОБИТО НЯМА МЯСТО ТУК
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 2:39 pm
don написа:
До двамата колеги с никове carlav и mihael11,момчета а може и момичета,отворете си тема в благи приказки и се плюйте колкото искате!!! Предполагам не само на мен а и на другите колеги им омръзна да четат простотий,към mihael11 стига си писал по всички теми,форума е за металдетектинг а не за лични спорове
Много си прав , макар този сериал да е интересен и да се следи с любопитство,нишката се губи в многото теми. Нека михайло отвори отделна тема и там да си дискутират ,иначе другите теми станаха гювеч. Съчувствам на дамата,която е прелъстена и изоставена,но искам да кажа ,че вината е и нейна,да не е мислила първо само за оная работа. Браво и на пича ,че спомага за раждаемоста, я какво хубаво бебе на снимката е изкарал(а) минайло.
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 2:44 pm
Petronii написа:
don написа:
Много си прав , макар този сериал да е интересен и да се следи с любопитство,нишката се губи в многото теми. Нека михайло отвори отделна тема и там да си дискутират ,иначе другите теми станаха гювеч. Съчувствам на дамата,която е прелъстена и изоставена,но искам да кажа ,че вината е и нейна,да не е мислила първо само за оная работа. Браво и на пича ,че спомага за раждаемоста, я какво хубаво бебе на снимката е изкарал(а) минайло.
бе това бебе може да е убаво,ама не е твое а и вие колеги допринасяте темата да се сменя
ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МИ : БЛАГОДАРЯ...ТОВА Е ЗНАК ЧЕ АЗ СЪМ ПРЕД ТЯХ!!!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 2:54 pm
Много ясно че не е , а и не ме вълнува чие е , добре поне не е от някой негро , не бих се очудил като гледам как си падат по чужденците за пари многоттата к...и .
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 3:02 pm
Petronii написа:
Много ясно че не е , а и не ме вълнува чие е , добре поне не е от някой негро , не бих се очудил като гледам как си падат по чужденците за пари многоттата к...и .
колега сменяш темата,но явно от опит говориш
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 3:16 pm
прелъстена,изоставена,жалваща се насам-натам написа:
Да от опит и сменям темата за да ти напомня каква е темата,ако коментираш нещо конкретно давай,другите лични драми въобще не ни засягат. Тъпото женско мислене е , че когато ги преебат ще тръгнат да компроментират субекта сред приятели,колеги и т.н. Сега правиш нещо подобно,но грешиш , ефекта ти е нулев , само се затвърждава повода и логичноста за дадените последствия.
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 3:23 pm
Petronii написа:
прелъстена,изоставена,жалваща се насам-натам написа:
Да от опит и сменям темата за да ти напомня каква е темата,ако коментираш нещо конкретно давай,другите лични драми въобще не ни засягат. Тъпото женско мислене е , че когато ги преебат ще тръгнат да компроментират субекта сред приятели,колеги и т.н. Сега правиш нещо подобно,но грешиш , ефекта ти е нулев , само се затвърждава повода и логичноста за дадените последствия.
колега,не разбирам от женско мислене но имам хронична непоносимост към хора които преебават не само жените си ами и колеги
ПОНЕЖЕ ОСПАМИ ВСИЧКИ ТЕМИ,ИМАШЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ СЕГА ТИ СЕ НАЛАГА БАН ЗА 5 ДНИ.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 3:49 pm
mihael11 написа:
колега,не разбирам от женско мислене но имам хронична непоносимост към хора които преебават не само жените си ами и колеги
Абсолютна лъжа , ако беше точен нямаше да пълниш всички теми с простотии,а щеше да отвориш една тема както те посъветваха други колеги. Превръщаш форума в цирк и се чудя защо още не са те изтрили. Така че престани с твоите проблеми,най-малко ни интересува личния живот на тоя карлав ,ни го знам,ни го познавам, даже той не влиза в тоя форум,активист е на федерацията, стани член и в техния форум си излагай проблемите и без това там е пълна скука,поне ще го разнообразиш малко ,не го търси тук.
mateus Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 9:27 pm
[quote="carlav"]
mihael11 написа:
carlav написа:
Чепа ми става и не само за зеле,който не вярва,има ръчички да пипне,оченца да види,и устичка да пробва. [/quote
carlav темата не е за ч....а ти и за фантазиите ти,4еп за зеле няма нищо общо с фантазиите ти,или тук влизаш да се похвалиш с това за което мечтаеш
mateus Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 9:31 pm
Petronii написа:
mihael11 написа:
Абсолютна лъжа , ако беше точен нямаше да пълниш всички теми с простотии,а щеше да отвориш една тема както те посъветваха други колеги. Превръщаш форума в цирк и се чудя защо още не са те изтрили. Така че престани с твоите проблеми,най-малко ни интересува личния живот на тоя карлав ,ни го знам,ни го познавам, даже той не влиза в тоя форум,активист е на федерацията, стани член и в техния форум си излагай проблемите и без това там е пълна скука,поне ще го разнообразиш малко ,не го търси тук.
петронии,нима си експерт кой пише истини и лъжи тук,това че вие се отклонявате от темата и нападате Михаел11,на вас кой ви дава това право
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Май 31, 2011 10:24 pm
mateus написа:
петронии,нима си експерт кой пише истини и лъжи тук,това че вие се отклонявате от темата и нападате Михаел11,на вас кой ви дава това право
Ааа ми , не знам кой кого напада , сега михаелка се мултиплицира на химера и матеус и напада наред , същото раздвоение най-вероятно е и в главата й , сигурно за това са бегали бързо от нея. Единствено отвори работа на админите да банват никовете. Не знам ,но ми се струва ,че се цели опорочаване на форума от определени хора , дано не е така.
mateus Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Сря Юни 01, 2011 8:14 am
Petronii написа:
mateus написа:
Ааа ми , не знам кой кого напада , сега михаелка се мултиплицира на химера и матеус и напада наред , същото раздвоение най-вероятно е и в главата й , сигурно за това са бегали бързо от нея. Единствено отвори работа на админите да банват никовете. Не знам ,но ми се струва ,че се цели опорочаване на форума от определени хора , дано не е така.
Petronii нз кой кого напада,ама вие се месите не там ,където вие мястото,а и отностно темата,няма как да заловят някого,ако няма къртица,и при вси4ки случаии е колега,приятел на заловения,тук е пълно с къртици
charon Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Сря Юни 01, 2011 2:50 pm
mateus написа:
Petronii написа:
mateus написа:
Petronii нз кой кого напада,ама вие се месите не там ,където вие мястото,а и отностно темата,няма как да заловят някого,ако няма къртица,и при вси4ки случаии е колега,приятел на заловения,тук е пълно с къртици
Как така се месим там,където не ние мястото,тук е форум за хобито металдетектинг,а не лична драма,такаче помисли,кой не си е на мястото
Viver est militare!
mateus Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Сря Юни 01, 2011 5:03 pm
charon написа:
mateus написа:
Petronii написа:
mateus написа:
Как така се месим там,където не ние мястото,тук е форум за хобито металдетектинг,а не лична драма,такаче помисли,кой не си е на мястото
charon ВИЕ е единствено число,о4тива форма на обръщение,и никой не пише нищо против вас charon,естествено,че е нормално да пишете за хобито си
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Сря Юни 01, 2011 5:12 pm
Тук е форум за металдетектинг. Ако имате някакви проблеми за решаване, си ги решавайте на друго място. Ако ли не, се обърнете към някое медицинско лице да ви окаже помощ.
charon Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Сря Юни 01, 2011 5:23 pm
mateus написа:
charon написа:
mateus написа:
Petronii написа:
mateus написа:
charon ВИЕ е единствено число,о4тива форма на обръщение,и никой не пише нищо против вас charon,естествено,че е нормално да пишете за хобито си
То се е видяло,че няма да се спреш.Отвори си тема ами пиши само в нея,поне не спами всички теми...
Viver est militare!
Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти