Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Фев 13, 2011 10:18 am
bobo написа:
Аз не мога да отида до частната си собственост-за каква свобода говорим тука.Не знам как е в Германия или Австрия ,и не става въпрос за единия пикник,а за правото ми на свободно придвижване .Да не говорим за практикуване на металдетектинг.
Бъркаш някаде,но само ти си знаеш каде! Пробвай с ДОБРО, не с лошо.
bobo Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Фев 13, 2011 9:30 pm
carlav написа:
bobo написа:
Аз не мога да отида до частната си собственост-за каква свобода говорим тука.Не знам как е в Германия или Австрия ,и не става въпрос за единия пикник,а за правото ми на свободно придвижване .Да не говорим за практикуване на металдетектинг.
bobo Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Фев 13, 2011 9:33 pm
carlav написа:
bobo написа:
Пич,ти в кой свят живееш,бе?Добре щеше да е да бъркам,ама неее!.
carlav Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Пон Фев 14, 2011 6:27 pm
bobo написа:
carlav написа:
bobo написа:
Хм,а сега де познай в кой свят живея
bobo Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Фев 15, 2011 9:32 pm
carlav написа:
bobo написа:
carlav написа:
bobo написа:
Ми сигурно в своя си-в което няма нищо лошо,ама мисалта ми е ,че няма да ни огрее скоро свободно да си практикуваме ХОБИТО.И затова огромна заслуга има сегашното правителство.Получава се така-вместо да изпишат веждите,те директно избождат очите.В моя край наистина не можеш свободно да се разхождаш в гората,или в по-голямата част от нея.И парадокса е,че наистина не мога да стигна до собствения си имот без да наруша ЗАКОНА ЗА ЛОВА И ОПАЗВАНЕТО НА ДИВЕЧА.Така,че като хвана МД-ра си директно съм нарушил 2/два/закона-а именно-ЗКН и ЗЛОД.Ха да ми е честито.
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Фев 15, 2011 10:32 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:03 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
carlav Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Фев 15, 2011 11:10 pm
bobo написа:
carlav написа:
bobo написа:
carlav написа:
bobo написа:
Ми сигурно в своя си-в което няма нищо лошо,ама мисалта ми е ,че няма да ни огрее скоро свободно да си практикуваме ХОБИТО.И затова огромна заслуга има сегашното правителство.Получава се така-вместо да изпишат веждите,те директно избождат очите.В моя край наистина не можеш свободно да се разхождаш в гората,или в по-голямата част от нея.И парадокса е,че наистина не мога да стигна до собствения си имот без да наруша ЗАКОНА ЗА ЛОВА И ОПАЗВАНЕТО НА ДИВЕЧА.Така,че като хвана МД-ра си директно съм нарушил 2/два/закона-а именно-ЗКН и ЗЛОД.Ха да ми е честито.
Ако визираш резерват,или Дивечовъдно.............навсякаде е така.За това има горски,и лесничеи,казах ти,пробвай с добро! Блага дума змия от дупка изкарва.
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Сря Мар 16, 2011 2:06 pm
Четири предмета с културно-историческа стойност са открити от монтански антимафиоти в частен дом в берковското с. Гаганица, съобщиха от пресцентъра на МВР. Те действали по сигнал и вчера предприели претърсване в къщата на родителите на 36-годишния П.Б. от Монтана. Там намерили и иззели две основи на колони, стилизирана глава на лъв, част от надгробен камък с различни надписи и долна част от човешка фигура. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 278, ал. 1 от НК. /БГНЕС/
източник:http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=3683252
Пак ми мирише ,че някой не си е платил на когото трябва,че да са действали по сигнал????
Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
krasko Преторий
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Пет Апр 01, 2011 12:42 pm
истината е че ако няма прекупвачи няма да има и хоби . за това удрят прекупвачите .
imperio Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Пет Апр 01, 2011 12:50 pm
Къде бъркаш хобито с прекупвачите???
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
krasko Преторий
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Пет Апр 01, 2011 3:43 pm
не го бъркам всичко е синджир марка и всички го знаят,
imperio Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Пет Апр 01, 2011 3:55 pm
Синджир марка е за тия дето се пишат "търсачи" а 20 години храниха дилърите. И още ги хранят. Пък после се чудите че държавата искала да забрани апаратите.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
krasko Преторий
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Апр 03, 2011 4:44 pm
imperio е светец досега нее продавал нито едно нещо и за толкова години има 2е халета с намерени работи. а ние останалите търсачи като храним прекупвачите за това нямаме нищо. в това хоби империо всичко е за някои лев дори англичаните го правят за пари самоче те го правят законно а ние не .какво да се прави такавание оправията .аз лично оценявам усилията на федерацията но до сега положителни резултати не виждам.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Апр 03, 2011 6:30 pm
Краско, много отдавна излязох от "джаза". И не сгреших. Дайте да се опитаме да правим всичко не за "лев" а ей така, за едното хоби. Тогава имаме някакъв шанс. В противен случай вариантите са два - или зарязване на апаратите, или непрекъсната заплаха от глоби и затвор. Това го казвам не че си нямам работа да си чеша езика, а защото полагам елементарното усилие да събирам две и две. Ваша работа, както решите.
bobo Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Апр 03, 2011 7:29 pm
Няма нищо лошо човек да изкара някой лев от хобито си.!Стига да е законно.А стане ли законно,няма да има прекупвачи.Поне не със сегашния им статут.И от това ще спечелим всички и най много държавата.
krasko Преторий
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Апр 03, 2011 9:53 pm
незнам кои кво прави но дано да се получи .
Гост Гост
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Пон Апр 04, 2011 10:10 pm
krasko написа:
imperio е светец досега нее продавал нито едно нещо и за толкова години има 2е халета с намерени работи. а ние останалите търсачи като храним прекупвачите за това нямаме нищо. в това хоби империо всичко е за някои лев дори англичаните го правят за пари самоче те го правят законно а ние не .какво да се прави такавание оправията .аз лично оценявам усилията на федерацията но до сега положителни резултати не виждам.
Господине, само искам да отбележа, че металдетектори се продават свободно, евтини са и понякога ги копуват хора които вече имат професия, и препитание с нея или родители които им помагат, а металдетектинга е чисто и просто краста и хоби като това да си гледаш цветя или птички примерно - носи само разходи + кеф
Освен това нека да отбележа нещо друго: вече има поколение, което малко или много изскочи и се дистанцира от културата на социялизма. Това ще рече че ако закона казва ТАКА значи ТАКА, не правим врътки, заобиколки и схеми за печалба без работа ами се чудим как да работим два пъти пове4е а по4ивката на е не пред телевизора и с вестник!
Казвам това защото наистина сме доста разнородна целева група в тоя форум и ни обединява не общото хоби (защото очевидно не за вси4ки е) а продажбата на детектори.
krasko Преторий
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Апр 05, 2011 9:31 am
аз също си имам добра работа и ходя по полето само за кеф но ако намеря нещо за некакви левове какво да го правя като го дам на музея всички знаят какво може да ми се случи затова сега всички прибягват към прекупвачи .ако държавата ми гарантира спокоиствие като занеса нещо в музея аз даже и пари няма да им искам .
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Вто Апр 05, 2011 12:47 pm
ако търсенето и продажбата бяха така както в свободните страни нямаше да има прекупвачи
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Май 29, 2011 1:52 am
carlav написа:
.... Знаеш ли, че аз повече съм намирал загубени вещи на приятели от колкото монети... примерно ходили на барбекю или на риба детето/жената изгубила пръстече или обичка, кл/човете на колата или за вкъщи, на офроад сме търсили камъчета от гедоре след ремонт и така... Мой приятел 3 дена не може да си влезе в работилницата си, защото кучето му се заиграло с ключовете и няма и няма.... 2 врати със секрети голямо разбиване трябва, помислил, че ги глътнало... та първо минах немската овчарка с машинката и после райграса.... намерихме ги в една пукнатина в пръста се мушнали и без машинка няма намиране
Да де ,и аз така ,търся ключове, не само автомобилни,на мои приятели жените им, си изгубили обеците,и без металотърсач немат намиране! Ама дет викаш ти,че всички ще го духаме,нещо не ми се побира в мислите защо и как ще го духаме
ама ти тук си се правил на велик,намирал си ти.ама комплексите ти само тук може да избиеш,то 4е в реале за нищо неставаш и съдиш за другите по собствените си деяния,е факт.ама плужек като теб и за 4еп за зеле нестава
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Май 29, 2011 10:09 am
Колега михаел, айде разбирайте са с carlav по друго време и на друго място, писна ми и на мен и на други колеги, като видим ново мнение в някоя тема и то се оказва, че пак са караш на carlav Не е тука мястото.
Не питай старило, питай патило!
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Май 29, 2011 11:51 am
mihael11 написа:
carlav написа:
.... Знаеш ли, че аз повече съм намирал загубени вещи на приятели от колкото монети... примерно ходили на барбекю или на риба детето/жената изгубила пръстече или обичка, кл/човете на колата или за вкъщи, на офроад сме търсили камъчета от гедоре след ремонт и така... Мой приятел 3 дена не може да си влезе в работилницата си, защото кучето му се заиграло с ключовете и няма и няма.... 2 врати със секрети голямо разбиване трябва, помислил, че ги глътнало... та първо минах немската овчарка с машинката и после райграса.... намерихме ги в една пукнатина в пръста се мушнали и без машинка няма намиране
Да де ,и аз така ,търся ключове, не само автомобилни,на мои приятели жените им, си изгубили обеците,и без металотърсач немат намиране! Ама дет викаш ти,че всички ще го духаме,нещо не ми се побира в мислите защо и как ще го духаме
ама ти тук си се правил на велик,намирал си ти.ама комплексите ти само тук може да избиеш,то 4е в реале за нищо неставаш и съдиш за другите по собствените си деяния,е факт.ама плужек като теб и за 4еп за зеле нестава
Тоя чеп, обаче ще знаеш, че става само за твоята каца... идеално ще пасне! И наистина в началото е мекичък като плужек пък после ще го усетиш вече като чеп....
Kъсмет на всички!
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Май 29, 2011 6:28 pm
wallb2 написа:
mihael11 написа:
carlav написа:
Тоя чеп, обаче ще знаеш, че става само за твоята каца... идеално ще пасне! И наистина в началото е мекичък като плужек пък после ще го усетиш вече като чеп....
wallb2 явно от опит говориш и от опит знаеш подробности,благодаря за опитния ти съвет!Но до тази каца пътят е затворен за вас,но не от всеки плужек става 4еп,и дано да не си от тях!
mihael11 Легионер
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Май 29, 2011 7:28 pm
fitneso написа:
Колега михаел, айде разбирайте са с carlav по друго време и на друго място, писна ми и на мен и на други колеги, като видим ново мнение в някоя тема и то се оказва, че пак са караш на carlav Не е тука мястото.
колега fitneso съжалявам , 4е любопитството вие е надделяло,но това е истината,нима carlav може да напада други колеги и да ги обижда,искате ли да ви копна негови мнения отностно другите изказвания,как carlav ги обижда и какви ги пиши на обща,нима carlav ви е много мил,ами посъветваите го да се държи на ниво,тогава съдете другите и давайте препоръки.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти Нед Май 29, 2011 7:39 pm
mihael11 написа:
fitneso написа:
колега fitneso съжалявам , 4е любопитството вие е надделяло,но това е истината,нима carlav може да напада други колеги и да ги обижда,искате ли да ви копна негови мнения отностно другите изказвания,как carlav ги обижда и какви ги пиши на обща,нима carlav ви е много мил,ами посъветваите го да се държи на ниво,тогава съдете другите и давайте препоръки.
kolегата михаел а де стига вече че ни омръзна кол.фитнесо много добре го написал,не ни пука за карлав и нич не ни интересува той даже не го питат за нищо в империото то са ваши работи искаме да прочетем други важни работи оправайте се няма само ваште работи да четем карлав марлав много важно.
Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти