Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти

Go down 
+18
don
VIKING
mihael11
ivangrozni
imperio
krasko
bobo
adminn
Magikman
carlav
trakieca
tepes
wallb2
Dominos
хаймана
SAGITTARIUS
zanvan
Vergilius
22 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
carlav
Легионер
Легионер

Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Фев 13, 2011 10:18 am

bobo написа:
Аз не мога да отида до частната си собственост-за каква свобода говорим тука.Не знам как е в Германия или Австрия ,и не става въпрос за единия пикник,а за правото ми на свободно придвижване .Да не говорим за практикуване на металдетектинг.

Бъркаш някаде,но само ти си знаеш каде!
Пробвай с ДОБРО, не с лошо.
Върнете се в началото Go down
bobo
Консул
Консул

Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Фев 13, 2011 9:30 pm

carlav написа:
bobo написа:
Аз не мога да отида до частната си собственост-за каква свобода говорим тука.Не знам как е в Германия или Австрия ,и не става въпрос за единия пикник,а за правото ми на свободно придвижване .Да не говорим за практикуване на металдетектинг.

bobo
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Фев 13, 2011 9:33 pm

carlav написа:
bobo написа:

Пич,ти в кой свят живееш,бе?Добре щеше да е да бъркам,ама неее!.
carlav
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyПон Фев 14, 2011 6:27 pm

bobo написа:
carlav написа:
bobo написа:

Хм,а сега де Smile познай в кой свят живея Basketball
bobo
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyВто Фев 15, 2011 9:32 pm

carlav написа:
bobo написа:
carlav написа:
bobo написа:

Ми сигурно в своя си-в което няма нищо лошо,ама мисалта ми е ,че няма да ни огрее скоро свободно да си практикуваме ХОБИТО.И затова огромна заслуга има сегашното правителство.Получава се така-вместо да изпишат веждите,те директно избождат очите.В моя край наистина не можеш свободно да се разхождаш в гората,или в по-голямата част от нея.И парадокса е,че наистина не мога да стигна до собствения си имот без да наруша ЗАКОНА ЗА ЛОВА И ОПАЗВАНЕТО НА ДИВЕЧА.Така,че като хвана МД-ра си директно съм нарушил 2/два/закона-а именно-ЗКН и ЗЛОД.Ха да ми е честито.
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyВто Фев 15, 2011 10:32 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 4:03 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
carlav
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyВто Фев 15, 2011 11:10 pm

bobo написа:
carlav написа:
bobo написа:
carlav написа:
bobo написа:

Ми сигурно в своя си-в което няма нищо лошо,ама мисалта ми е ,че няма да ни огрее скоро свободно да си практикуваме ХОБИТО.И затова огромна заслуга има сегашното правителство.Получава се така-вместо да изпишат веждите,те директно избождат очите.В моя край наистина не можеш свободно да се разхождаш в гората,или в по-голямата част от нея.И парадокса е,че наистина не мога да стигна до собствения си имот без да наруша ЗАКОНА ЗА ЛОВА И ОПАЗВАНЕТО НА ДИВЕЧА.Така,че като хвана МД-ра си директно съм нарушил 2/два/закона-а именно-ЗКН и ЗЛОД.Ха да ми е честито.

Ако визираш резерват,или Дивечовъдно.............навсякаде е така.За това има горски,и лесничеи,казах ти,пробвай с добро! Блага дума змия от дупка изкарва.
хаймана
Легионер
Легионер
хаймана

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyСря Мар 16, 2011 2:06 pm

Четири предмета с културно-историческа стойност са открити от монтански антимафиоти в частен дом в берковското с. Гаганица, съобщиха от пресцентъра на МВР. Те действали по сигнал и вчера предприели претърсване в къщата на родителите на 36-годишния П.Б. от Монтана. Там намерили и иззели две основи на колони, стилизирана глава на лъв, част от надгробен камък с различни надписи и долна част от човешка фигура. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 278, ал. 1 от НК. /БГНЕС/

източник:http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=3683252

Пак ми мирише ,че някой не си е платил на когото трябва,че да са действали по сигнал????

Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
krasko
Преторий
Преторий
krasko

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 12:42 pm

истината е че ако няма прекупвачи няма да има и хоби . за това удрят прекупвачите .
imperio
Цезар
Цезар
imperio

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 12:50 pm

Къде бъркаш хобито с прекупвачите???

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
krasko
Преторий
Преторий
krasko

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 3:43 pm

не го бъркам всичко е синджир марка и всички го знаят,
imperio
Цезар
Цезар
imperio

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyПет Апр 01, 2011 3:55 pm

Синджир марка е за тия дето се пишат "търсачи" а 20 години храниха дилърите. И още ги хранят. Пък после се чудите че държавата искала да забрани апаратите.

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
krasko
Преторий
Преторий
krasko

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 4:44 pm

imperio е светец досега нее продавал нито едно нещо и за толкова години има 2е халета с намерени работи. а ние останалите търсачи като храним прекупвачите за това нямаме нищо. в това хоби империо всичко е за някои лев дори англичаните го правят за пари самоче те го правят законно а ние не .какво да се прави такавание оправията .аз лично оценявам усилията на федерацията но до сега положителни резултати не виждам.
imperio
Цезар
Цезар
imperio

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 6:30 pm

Краско, много отдавна излязох от "джаза". И не сгреших. Дайте да се опитаме да правим всичко не за "лев" а ей така, за едното хоби. Тогава имаме някакъв шанс. В противен случай вариантите са два - или зарязване на апаратите, или непрекъсната заплаха от глоби и затвор. Това го казвам не че си нямам работа да си чеша езика, а защото полагам елементарното усилие да събирам две и две. Ваша работа, както решите.

bobo
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 7:29 pm

Няма нищо лошо човек да изкара някой лев от хобито си.!Стига да е законно.А стане ли законно,няма да има прекупвачи.Поне не със сегашния им статут.И от това ще спечелим всички и най много държавата.
krasko
Преторий
Преторий
krasko

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Апр 03, 2011 9:53 pm

незнам кои кво прави но дано да се получи .
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyПон Апр 04, 2011 10:10 pm

krasko написа:
imperio е светец досега нее продавал нито едно нещо и за толкова години има 2е халета с намерени работи. а ние останалите търсачи като храним прекупвачите за това нямаме нищо. в това хоби империо всичко е за някои лев дори англичаните го правят за пари самоче те го правят законно а ние не .какво да се прави такавание оправията .аз лично оценявам усилията на федерацията но до сега положителни резултати не виждам.

Господине, само искам да отбележа, че металдетектори се продават свободно, евтини са и понякога ги копуват хора които вече имат професия, и препитание с нея или родители които им помагат, а металдетектинга е чисто и просто краста и хоби като това да си гледаш цветя или птички примерно - носи само разходи + кеф Smile

Освен това нека да отбележа нещо друго: вече има поколение, което малко или много изскочи и се дистанцира от културата на социялизма. Това ще рече че ако закона казва ТАКА значи ТАКА, не правим врътки, заобиколки и схеми за печалба без работа ами се чудим как да работим два пъти пове4е а по4ивката на е не пред телевизора и с вестник!

Казвам това защото наистина сме доста разнородна целева група в тоя форум и ни обединява не общото хоби (защото очевидно не за вси4ки е) а продажбата на детектори.
krasko
Преторий
Преторий
krasko

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyВто Апр 05, 2011 9:31 am

аз също си имам добра работа и ходя по полето само за кеф но ако намеря нещо за некакви левове какво да го правя като го дам на музея всички знаят какво може да ми се случи затова сега всички прибягват към прекупвачи .ако държавата ми гарантира спокоиствие като занеса нещо в музея аз даже и пари няма да им искам .
ivangrozni
Консул
Консул
ivangrozni

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyВто Апр 05, 2011 12:47 pm

ако търсенето и продажбата бяха така както в свободните страни нямаше да има прекупвачи
mihael11
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Май 29, 2011 1:52 am

carlav написа:
.... Знаеш ли, че аз повече съм намирал загубени вещи на приятели от колкото монети... примерно ходили на барбекю или на риба детето/жената изгубила пръстече или обичка, кл/човете на колата или за вкъщи, на офроад сме търсили камъчета от гедоре след ремонт и така... Very Happy Мой приятел 3 дена не може да си влезе в работилницата си, защото кучето му се заиграло с ключовете и няма и няма.... 2 врати със секрети голямо разбиване трябва, помислил, че ги глътнало... та първо минах немската овчарка с машинката Laughing и после райграса.... намерихме ги в една пукнатина в пръста се мушнали и без машинка няма намиране Laughing

Да де ,и аз така ,търся ключове, не само автомобилни,на мои приятели жените им, си изгубили обеците,и без металотърсач немат намиране! Ама дет викаш ти,че всички ще го духаме,нещо не ми се побира в мислите защо и как ще го духаме Shocked

ама ти тук си се правил на велик,намирал си ти.ама комплексите ти само тук може да избиеш,то 4е в реале за нищо неставаш и съдиш за другите по собствените си деяния,е факт.ама плужек като теб и за 4еп за зеле нестава
Dominos
Про-Консул
Про-Консул
Dominos

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Май 29, 2011 10:09 am

Колега михаел, айде разбирайте са с carlav по друго време и на друго място, писна ми и на мен и на други колеги, като видим ново мнение в някоя тема и то се оказва, че пак са караш на carlav Wink
Не е тука мястото.

Не питай старило, питай патило!
wallb2
Консул
Консул
wallb2

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Май 29, 2011 11:51 am

mihael11 написа:
carlav написа:
.... Знаеш ли, че аз повече съм намирал загубени вещи на приятели от колкото монети... примерно ходили на барбекю или на риба детето/жената изгубила пръстече или обичка, кл/човете на колата или за вкъщи, на офроад сме търсили камъчета от гедоре след ремонт и така... Very Happy Мой приятел 3 дена не може да си влезе в работилницата си, защото кучето му се заиграло с ключовете и няма и няма.... 2 врати със секрети голямо разбиване трябва, помислил, че ги глътнало... та първо минах немската овчарка с машинката Laughing и после райграса.... намерихме ги в една пукнатина в пръста се мушнали и без машинка няма намиране Laughing

Да де ,и аз така ,търся ключове, не само автомобилни,на мои приятели жените им, си изгубили обеците,и без металотърсач немат намиране! Ама дет викаш ти,че всички ще го духаме,нещо не ми се побира в мислите защо и как ще го духаме Shocked

ама ти тук си се правил на велик,намирал си ти.ама комплексите ти само тук може да избиеш,то 4е в реале за нищо неставаш и съдиш за другите по собствените си деяния,е факт.ама плужек като теб и за 4еп за зеле нестава

Тоя чеп, обаче ще знаеш, че става само за твоята каца... идеално ще пасне! И наистина в началото е мекичък като плужек пък после ще го усетиш вече като чеп.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 Normal-dc4326f4d0a0eb8ca2fb7d9b180eb4fd
Kъсмет на всички!
mihael11
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Май 29, 2011 6:28 pm

wallb2 написа:
mihael11 написа:
carlav написа:

ама ти тук си се правил на велик,намирал си ти.ама комплексите ти
само тук може да избиеш,то 4е в реале за нищо неставаш и съдиш за другите по собствените си деяния,е факт.ама плужек като теб и за 4еп за зеле нестава

Тоя чеп, обаче ще знаеш, че става само за твоята каца... идеално ще пасне! И наистина в началото е мекичък като плужек пък после ще го усетиш вече като чеп.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

wallb2 явно от опит говориш и от опит знаеш подробности,благодаря за опитния ти съвет!Но до тази каца пътят е затворен за вас,но не от всеки плужек става 4еп,и дано да не си от тях!
mihael11
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Май 29, 2011 7:28 pm

fitneso написа:
Колега михаел, айде разбирайте са с carlav по друго време и на друго място, писна ми и на мен и на други колеги, като видим ново мнение в някоя тема и то се оказва, че пак са караш на carlav Wink
Не е тука мястото.

колега fitneso съжалявам , 4е любопитството вие е надделяло,но това е истината,нима carlav може да напада други колеги и да ги обижда,искате ли да ви копна негови мнения отностно другите изказвания,как carlav ги обижда и какви ги пиши на обща,нима carlav ви е много мил,ами посъветваите го да се държи на ниво,тогава съдете другите и давайте препоръки.
VIKING
Про-Консул
Про-Консул
VIKING

ПисанеЗаглавие: Re: Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти   Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти - Page 2 EmptyНед Май 29, 2011 7:39 pm

mihael11 написа:
fitneso написа:
Не е тука мястото.

колега fitneso съжалявам , 4е любопитството вие е надделяло,но това е истината,нима carlav може да напада други колеги и да ги обижда,искате ли да ви копна негови мнения отностно другите изказвания,как carlav ги обижда и какви ги пиши на обща,нима carlav ви е много мил,ами посъветваите го да се държи на ниво,тогава съдете другите и давайте препоръки.
kolегата михаел а де стига вече че ни омръзна кол.фитнесо много добре го написал,не ни пука за карлав и нич не ни интересува той даже не го питат за нищо в империото то са ваши работи искаме да прочетем други важни работи оправайте се няма само ваште работи да четем карлав марлав много важно.

Скъпи антики бяха открити у жител на Видин при акция на антимафиоти
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Антимафиоти пресякоха канал за трафик на антики
» Европейска акция против трафика на антики „Пандора“
» Метеоритите от Марс са по-скъпи от златото

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: