Заглавие: Re: Детектори Пират Сря Юни 01, 2011 12:17 pm
Тестовете са абсолютно неправилни.Половината търсачна глава се пада над открита дупка.При размах сонадата минава и над почва и над въздух.По този начин се получава рязка промяна на земния баланс -как да хванат фабричните апарати,особено и след като почвата е била леко активна.Апаратите дето имат ръчен земен баланс имат по-голям шанс да хванат нещо при такива условия.Монетите трябваше да бъдат зарити в добре утъпкани дупки.Всяка машина да се грундира и да тръгне поне 2 метра преди монетата,за да се прецени доколко е стабилна и след като мине над нея да се види ще даде ли сигнал още при първото преминаване,или след като оператора знае че е там и започне усилено да маха над нея -то и да няма монета пак може да се окаже че има
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Авг 22, 2011 12:46 am
нека сложи на аце то сеф антена и хекторът му щте отиде по дяволите
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Авг 22, 2011 10:42 am
maksim12 написа:
Aз малко не съм съгласен с теб... Дори и със СЕФка Ацето на непрестояла монета повече от 29см не чува 1лв и това е прага на апарата! Това съм го тествал със СЕФ 38/30, тествал но за АЦЕ 250...което мисля че е по-доброто.
За вторият тест, ако всичко е истинско, дълбочината е добра! Даже още на 20см , ако е старо ще го чува...
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: Детектори Пират Пон Авг 22, 2011 11:20 am
Максиме,Максимеее вкопчил си се в това гаретче и за тебе по добро нещо няма.Малко си като кон с капаци-иска ти се реалноста да е друга но уви.Крила да му сложиш на този гарет все сьщата.И темата е за апаратите ПИРАТ -ТОВА НЕ Е ХЕКТОР.
Пират, почвата е лека -преди не беше ли дълбочината 40см??? май нещо си намалил дълбочината на 32см за гарета който има опит с метал детектор знае че за един х.й на става даже и ченгетата да те хванат с такъв апарат не ги взимат
Пират, почвата е лека -преди не беше ли дълбочината 40см??? май нещо си намалил дълбочината на 32см за гарета който има опит с метал детектор знае че за един х.й на става даже и ченгетата да те хванат с такъв апарат не ги взимат
Жалко, че насираме темата, НО АЗ ЩЕ ТИ КАЖА, ЧЕ СТАВА! Само трябва да знаеш за какво и как да го ползваш! Ако някога си се занимавал с металдетектинг, трябва да ти е ясно, че никой професионалист не търси с монетар... Първо почваш с локатор, когато локализираш сигнал, после с ПИ дълбочинен детектор с рамка или голяма обла антена и когато ти свирне дълбоката машина хващаш лопатата и монетара, а в случая в който споменавам аз как трябва да се работи монетарче като Гарета с набор от антените му е безценен заради авто грунда, заради възможността му да работи веднага след включване, в дупки, в почва с камъни, керамика и т.н.
nasko Новобранец
Заглавие: Re: Детектори Пират Сря Авг 24, 2011 12:22 am
кирка ти правиш ли разлика в големината на антената да дълбочината беше 40см но с антена 32см а тази на този клип е 28см а за почвата си прав няма абсолютно никаква минирализация
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Авг 31, 2011 1:10 pm
Производитела на металодетекторите ПИРАТ е подготвил два апарата за сьбора ,като единия ще бьде разигран на томболата накрая-БРАВО.ДАНО ДА СЕ ПАДНЕ НА НЯКОЙ МЕРАКЛИЯ ,КОЙТО ДА СИ ГО ПОЛЗВА.
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: Детектори Пират Пет Сеп 02, 2011 7:05 pm
много добре за томболата и дано да е мераклия които да го ползва,не да го продаде