Заглавие: Re: Очила WileyX Съб Яну 22, 2011 1:03 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Очила WileyX Съб Яну 22, 2011 1:19 am
Пробвал съм в реални условия само тези с Light Adjusting лещите и се вижда доста добре с тях -Е не съм гледал за риба във водата с тях и дали парират отблясъците от слънцето -Тактическите ша ги сложа утре а ги вида как са.
Точно баце тия са -Не знам дали си бил у рекламата ма благодарско за помоща -Па ти па мое си вземеш некви -Аз съм със слънчеви с поляризирани лещи -№1 са -мое си гледаш спокойно точно срещу слънцето и виждаш нормално сменяш погледа в сянка и всичко си е пак на 6 -Както казва един фен на стъклата за очи -Бе то и китайките ти затъмняват малко -Но не предпазват ефективно отделно дето изкривяват образа и ти развалят очите - Вероятно ш си остая и едни от модела с Light Adjusting лещите -Пък може и едни Тактически -Удобни са - Та тебе де викаш кво та бъркат 100лв. кат ша даваш 1000 за компютър.Е ако се завърти рулетката по яко ша имате с Топи по един чифт подарък.
баце стане грам недеи се съмнява ,че съм бил о рекламата ...па било и за кратко подаръци нещем важното е РАБОТА да свършим още повече за колега па и очилата са си ЯКИ и са на половин цена от тая дето е о фирмения им саит вземи сега за вссеки модел дето имаш отвори по една отделна тема па я ша помислим о всяка тема да има нещо БЯСНО лудо нетипично и да е РАЗЛИЧНО па и я ,че си купим споко кой знае щом рибата о водата са види можи и некой алтън да одарим с тяхна помощ
Тенкю баце тенкю -От понеделник ша стиковаме нещата по сериозно -Мисля в ОФФ-РОУД некъв фен на риболова беше писал за тия с LA лещите -ставаше на въпрос за по бързата адаптация на окото към светлосенките и отблясъците във водата та когато си на блесна примерно да можеш да следиш движението на рибата дори срещу слънцето или пък в бързата смяна на сянка -Нещо такова -Не откриват риби и гърнета в дълбочина байчовото - Онез очилца май на OKM бяха де Американчеата покрай мините извадиа с тех и сума антики в Ирак не са ни по кесията баце.............................
Аре бе кво са ослушвате -Модела тактически с който разполагаме е на 100BGN -това е доставната цена за БГ -по ниска нема намерите и в Европата -Като имате в предвид че това е най скъпият модел другите са надолу..................................... -Всички модели слънчеви -70BGN.Предпазните с LA лещите 40BGN.Доставка по ''Еконт'' за сметка на купувача.
Последната промяна е направена от stan960 на Съб Фев 19, 2011 2:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Лелеее тоя народ обедня тотално-Аре бе за членове на Форума 5лв. отстъпка на всичко гореизложено -Имаме в наличност колани, манерки, съдини за хранене, камуфлаж-летен, зимен гащиризон и т.н. почти целата гама вещеви джунджурий...........................
А за готова 75града двойнопечена грозданка не е ли по добра сделка !?Аде че лето иде нема влазят гадини в очите я.То и без това ще сме все по моторетките.
Насам Народе -По евтино и качествено от тука нема.........................
n_bakalov@yahoo.com Новобранец
Заглавие: искам да купя Пет Юни 24, 2011 2:15 pm
Здравейте, виждам че темата е доста стара, но тая огромна надежда да е останало нещо от въпросните очила. Опитвам се да си намеря такива от известно време, но в БГ .. едва ли. @stan960: какви модели имаш останали ? интересувам се най-вече от тактическите модели - XL-1 или Romеr II, но дори и да нямаш точно такива съм повече от сигурен че ще си намеря нещо подходящо. наскоро имах очна операция и ми трябват "сериозни" слънчеви очила.
Последната промяна е направена от n_bakalov@yahoo.com на Пет Юни 24, 2011 2:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : typing mistake)
tepes Цезар
Заглавие: Re: Очила WileyX Пет Юни 24, 2011 8:54 pm
Аз искам едно такова, като от третата снимка, в комбинация с едно МТОБ, ... не, не, по-добре едно БМП и едно АКУ 5,5мм, да си го нося в джоба, като излизам от БМП-то!
adminn Admin
Заглавие: Re: Очила WileyX Пет Юни 24, 2011 11:03 pm
stan960 написа:
Насам Народе -По евтино и качествено от тука нема.........................