Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Нед Яну 10, 2010 8:41 pm
wave написа:
Колеги всички машини са добри когато има материал в земята.От както е създадена тази тема само гледах и не взимах участие.Но ме подразни изказването на колегата с plovdiv trakiq /motormaniak...../ с мен говори само по скайпа за уредете ми и никога не си си купувал Wave детектор,не искам да пиша подробности но не бива и да се говорят измислици тук.
несе притесняваи миналия ден в баира се запознах с колеги с бг ма6инки долната 4аст на стика им бе6е летва 4уват се от 300 метра, 4е тарсят ама на 30см или пото4но една лопата далбо4ина хва6тат стинка
sc Про-Консул
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Нед Яну 10, 2010 10:05 pm
колеги за мен WAVE е добра БГ. машина ....месец август си купих една на парвото ми излизане изкарах находка на 80см. ...производителя навярно се сеща , звьннах мо веднага разтреперан от радост .. машината си я имам и няма да се разделя никога с нея....успех на всички ..
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Нед Яну 10, 2010 10:57 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
NERON Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Нед Яну 10, 2010 11:10 pm
sc написа:
колеги за мен WAVE е добра БГ. машина ....месец август си купих една на парвото ми излизане изкарах находка на 80см. ...производителя навярно се сеща , звьннах мо веднага разтреперан от радост .. машината си я имам и няма да се разделя никога с нея....успех на всички ..
еии браво бе какво намери на 80 санта
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пон Яну 11, 2010 1:34 pm
Wave верно е само по скаил говорихме,не си купих нова,защото си намерих 2ра употреба твоя машина,един приятел си купи 2 чисто нови и с неговит уавета съм работил,просто миладинката ми допада повече и за мен е по-добра нищо лично към теб .
petrov71 Преторий
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пон Яну 11, 2010 11:27 pm
Аз съм работил и със двата апарата на Миладин имам предвит грундовия и фиксирания а преди това съм работил с WAVE.Според мен и двата апарата работят наистина добре за цената си.На мен повече ми харесаха Миладинките ништо лично,но явно предимството е там че на миладинките говоритела е на лицевия панел и се чува по добре от колкото на WAVE грундовките с другия му модел не съм работил.А на руда и двата не работят добре но това е друга тема.Там работят само PI детекторите повечето колеги знаят за това.Всичко е въпрос на вкус.
petrov71 Преторий
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пон Яну 11, 2010 11:39 pm
Всички знаете че и кокошката снася яйца от едно и също място но едно с едно не си преличат така е и със всички детектори направени от един и същи маистор има добри между тях независимо кои ги прави WAVE или Миладин или които и да е маистор.Вземаш два апарата пробваш ги и избираш по- добрия с база за сравнение с трети от друг маистор
GETA Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Мар 10, 2010 2:25 pm
Засякох се с един колега на нивата аз бях с Станимиров Фишер .Имах възможност да направя тестове с колегата .Истината е че денар и колония WAVE е с 5 сантиметра по-плитка.И тенекиите дето WAWE ги дава за цвят ,Станювият Фишер ги дискриминира. Иначе WАWE-то си бачка спокойно,колегата нищо лошо не каза.
bobo Консул
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Мар 10, 2010 2:57 pm
Аз работя с WAVE,работил съм и с почти всички бг машини-разликата е малка.Харесва ми ,че има и двутонална дискринация/моята е ръчен грунд/За парите си е страхотна машина.Работя на доста орудени терени и никаде не ме е предавала.
colombo Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Мар 10, 2010 3:41 pm
мои приятел имаше такъв ваве, пълен ташак че и никой не искаше да го купи накрая го нахули на едни копанари да търсят желязо с него аз бих го сравнил с аце 150 ei tui u foruma
ibosar Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Мар 10, 2010 5:07 pm
упс
ibosar Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Мар 10, 2010 5:21 pm
преди 5 дена имах вазможноста да работя с призма 6т и мога да кажа че на дълбочина wave e по добър.Единия е 900лв а другия 350лв.За да мога да бия на по дълбоко с призмата изключих дискриминатора,но въпреки това нямаше голям ефект.Мисля че wave не става за начинаещи.На урудено е стабилно.
colombo Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Мар 10, 2010 8:21 pm
ебе кардашим до вчера си писал каква е разликата между голден маск и ваве а сега уж си работел с ваве и бил перфектен на урудено май некой производител си прави реклама с друго име по всичко личи кой от двамата производители си ама остави ние търсачите да преценим и да дадем мнение за уредите ти не ти да си правиш реклами по форумите да не си копирал аcето
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пон Мар 15, 2010 7:57 pm
Каква е тая марка от каде се появи? що за машина е това?те там из монтана станаха много маистори че ще вземат да си пречат вече!
BG------------
laki Консул
Заглавие: по темата за ваив Пон Мар 15, 2010 8:39 pm
deadman_ написа:
Каква е тая марка от каде се появи? що за машина е това?те там из монтана станаха много маистори че ще вземат да си пречат вече!
Абе братле задьлжително ли е да пишеш вьв всяка тема-и в повечето случае щуротии.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пон Мар 15, 2010 9:51 pm
Нама да се пускам в подробности да не обидя накои хора!
BG------------
colombo Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Пон Мар 15, 2010 10:48 pm
Kолега кой с какво и за какво да обидиш ,като не си доволен от нещо казваш за това е този форум да си споделяме неща,модели апарати които не вършат работа...да не се набутваме все пак в един цирк играем ....бъдете откровени дреме ми на оная работа за плиткото ваве,пробвал съм гола вода, не напразно аверчето го разкара, че и некой хора писали че бил стабилен на урудено има апаратчета за 300 350лeва дето работят 2 пъти по дълбоко и по стабилно който му се набутва да си купува ваве.не е мой проблем за мен си е ренде като аcето 150 аз си бачкам с джагер и стоиловка и съм доволен някой казват че джагера били едни и същи с вавето но са само фантазии джагера бърка дълбоко с 32см антена но съм се ориентирал към минелаб соверенг
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Съб Мар 27, 2010 11:38 pm
всеки има право да си каже мнението-аз имам wave от около 2 години.когато имам свободно време излизам по поляните и аз.та един ден реших да го пробвам.взех 10 ст от сегашните с който си търгуваме.та тия 10 ст в земята си ги хваща на 22 см . със 28 dd съм .та машината не съм я издувал за тоя тест.никога не я издувам до жужене, мисля че това си е добра дълбочина.
bobo Консул
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Вто Апр 06, 2010 10:19 am
За парите си е супер.И -бачка на орудено-плитко разбира се, но бачка.Имам го от 3-4 г.,а при мен 85 % от обектите са орудени.Е, не е върха на сладоледа,но пак казвам-за парите си е супер.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Апр 14, 2010 7:46 am
Имам Weve и мога да кажа само добри отзиви Защото : работи изключително стабилно апарата е с ауто дискрим. , дълбочина перфектна (в земята ) лесен за работа не губи настройка пускаш и трагваш , има наистина лек проблем с дискриминацията но е решим , аз лично му изведох още два потенциометара за грунд и дискриминация Ауто и Ръчно . Е мога да ви кажа че прави чудеса на уруден терен евтина машинка и всъщото време много по добра от други прехвалени фабрични марки .
bonibonboni Новобранец
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Сря Апр 28, 2010 11:27 pm
аз си взех мойта wave преди две годинки ,лесно се настройва и бачка добре на орудено ,само дето ме извозиха с цената 500лв,но който не гледа плаща
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: що за апарат е WAVE Чет Апр 29, 2010 8:20 pm