Заглавие: Продавам металотърсачи по 100 лева. - !!! ПРОДАДЕНИ !!! Чет Дек 02, 2010 12:16 pm
Продавам употребявани металотърсачи. Уредите са без зарядни устройства и с изтощени батерии. Апаратите са втора употреба без гаранция, правени са във Видин, и се продават в състоянието, в което са. Пращам с куриер в цялата страна. Има опция провери преди да платиш. ЦЕНА: 100 лева/брой.
!!! УРЕДИТЕ СА ПРОДАДЕНИ !!!
Последната промяна е направена от yky_m на Сря Апр 06, 2011 10:16 am; мнението е било променяно общо 27 пъти
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам металотърсачи по 100 лева. - !!! ПРОДАДЕНИ !!! Чет Дек 02, 2010 3:28 pm
Колега тия апарати от кое РПУ ги измъкна?И яко не е тайна няма ли нещо по-свястно за продан.
yky_m Новобранец
Заглавие: Re: Продавам металотърсачи по 100 лева. - !!! ПРОДАДЕНИ !!! Чет Дек 02, 2010 4:08 pm
Колега в РПУ-то тайни няма, там всичко си казваш. Това са машинките друго няма.
NERON Цезар
Заглавие: Re: Продавам металотърсачи по 100 лева. - !!! ПРОДАДЕНИ !!! Чет Дек 02, 2010 5:22 pm
ммм нямаше ли вече тема с тези машинки преди година , две ?
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: Продавам металотърсачи по 100 лева. - !!! ПРОДАДЕНИ !!! Чет Дек 02, 2010 8:06 pm
stater написа:
Колега тия апарати от кое РПУ ги измъкна?.
По-скоро от кой контейнер за смет ги извади.
stran Легионер
Заглавие: Re: Продавам металотърсачи по 100 лева. - !!! ПРОДАДЕНИ !!! Чет Дек 02, 2010 8:25 pm
ztdmp написа:
stater написа:
Колега тия апарати от кое РПУ ги измъкна?.
По-скоро от кой контейнер за смет ги извади.
Аз си купих от колегата преди година и полвина ,от тогава машинка с по добра дискриминация не съм срещал.За замърсено,табани и за обхождане след рамката си е супер за тия пари.Ползвам я за резервна и да я давам ако някой приятел иска да се пробва,така ,че не разбирам защо като си нямате понятие от света пишете глупости в темата на колегата,още повече ,че въбще няма отношение по нея.
lupis Новобранец
Заглавие: доста 4енгета в форума Чет Дек 02, 2010 9:52 pm
маи и снимките са в рпу то
bugger Новобранец
Заглавие: Re: Продавам металотърсачи по 100 лева. - !!! ПРОДАДЕНИ !!! Пет Дек 03, 2010 7:59 am
Батерий и зарядни имат ли???. Доколкото имам информация повечето са със скапани батерий и без зарядни. Също така има и такива със скапани антени и кабели . Много от антените са разбалансирани и по тях има налепени какви ли не железа.Затова Админа иска снимки. И ако може да не са общи снимки а по единично, като се снима цялата окомплектовка. Като гледам състоянието на половината уреди е такова че не струват повече от левче , а другата половина трябва да се подаряват на хора които мразите.
Admin сложи си очилата! Снимки има на първа страница. По левче или по два има банички на пазара, аз им искам по 100 лева, за повече снимки можете да пишете на мейла.
Купих си апарат номер 38 .Действително имаше малки забележки и леко бе разбалансирана антената но с малко игра стана прилично апаратче,още повече че човека ми направи и отстьпка при покупката.Значи апарата има мнооого добра дискр. а за дьлбочина 10ст на около 20см вьв земята-изпробвано. Според мен ако случите апаратчетата си струват.
а за какво са били ползвани и по какъв повод са струпани на едно място предишните им собственици де са