колеги правих клипа миналата седмица. не искам да показвам дълбочини или нещо кой знае какво просто обикновен тест .съжелявам че малко бързам сес всички дижения и че не проверих дупките преди да сложа монетките но ми свършваше батерията на апарата ..... малката монетка е акче а по голямата 10ст. почвата е пясък https://www.youtube.com/watch?v=jGPAFnej7po
www Консул
Заглавие: Re: сефка за тесорото Нед Ное 28, 2010 4:46 am
за таз антена тази далбочина 25-6см за 10 ст. не е нищо особено-но ми направи впечатление че стотинките ги припуква леко като на желязо-тва в реални условия без да се знае каде се намира(парата) на ход ,повече от 17-20см. няма да я засече-а ако е леко на една страна....
аз незнам колегата дали е виждал тесоро наживо ,но това въобще не е пропукване като на желязо просто по дълбоките сигнали в зависимост от почва метал и други фактори понягога циболата ги дава така. имал съм случаи на доста по слаб и пропукващ звук който с практиката се научих да различавам от железата и съм вадил добри сигнали.
Защо 14 и 18 khz сонди които са Тежон са по-скъпи?
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: сефка за тесорото Чет Фев 24, 2011 8:41 am
Коя от двете сонди е по добра? SEF 12x10 или фабричната DD 12x10 И коя е по тежка?
pgd Консул
Заглавие: Re: сефка за тесорото Чет Фев 24, 2011 1:41 pm
на тегло почти няма разлика сефката е перфектна антена стабилна супер дискриминация и дълбочина
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: сефка за тесорото Чет Фев 24, 2011 4:25 pm
pgd написа:
на тегло почти няма разлика сефката е перфектна антена стабилна супер дискриминация и дълбочина
Колега с оригиналната ДД сонда работил ли си?
pgd Консул
Заглавие: Re: сефка за тесорото Чет Фев 24, 2011 11:41 pm
да имах я за около 3 месеца обаче беше малкопо нервна машинката незнам ако трябва да избирам бих взел сефката. като недостатък на циболата е която и антена съм пробвал (4 модела 3 оригинални и сефа) като я чукнеш в клечла или храст дава паразитен сигнал , но не винаги де
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: сефка за тесорото Вто Апр 05, 2011 8:01 am
И аз от скоро съм със сеф на тежона и мога да кажа че има огромна разлика от оргиналната антена,няма смущения и паразитни сигнали много стабилен.
ivan.to1 Новобранец
Заглавие: Re: сефка за тесорото Съб Май 14, 2011 1:11 am
Привет колеги.От 5 дена съм с тесоро тежон от 4 съм с оригинална ДД10х12 и не съжалявам че я купих,но ако СЕФа бара по дълбоко да тичам и за СЕФ.Някой съпоставял ли ги е в см?Пздрави.