Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

сефка за тесорото

Go down 
+3
mdetectors.bg
pgd
7 posters
АвторСъобщение
pgd
Консул
Консул

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyПон Ное 08, 2010 8:05 pm

колеги някой не си ли взе сефка за тесорото айде много се забавихме .........отзиви !?!?!?
Върнете се в началото Go down
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyВто Ное 09, 2010 8:52 am

Купиха от България и има добри отзиви.
В чужбина купуват доста а в Русия са луди фенове на сондите за Тесоро:

http://mdetectors.com/index.php?currency=BGN&cPath=23_67&sort=3a

Последната промяна е направена от www.mdetectors.com на Съб Ное 27, 2010 9:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pgd
Консул
Консул

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyСъб Ное 27, 2010 9:33 pm

колеги правих клипа миналата седмица. не искам да показвам дълбочини или нещо кой знае какво просто обикновен тест .съжелявам че малко бързам сес всички дижения и че не проверих дупките преди да сложа монетките но ми свършваше батерията на апарата ..... Crying or Very sad малката монетка е акче а по голямата 10ст. почвата е пясък
https://www.youtube.com/watch?v=jGPAFnej7po

Консул
Консул

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyНед Ное 28, 2010 4:46 am

за таз антена тази далбочина 25-6см за 10 ст. не е нищо особено-но ми направи впечатление че стотинките ги припуква леко като на желязо-тва в реални условия без да се знае каде се намира(парата) на ход ,повече от 17-20см. няма да я засече-а ако е леко на една страна.... :animaux15:
adminn
Admin
Admin
adminn

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyНед Ное 28, 2010 1:51 pm

Колега ти с кой апарат я хващаш по-дълбоко?

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
pgd
Консул
Консул

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyНед Ное 28, 2010 5:00 pm

аз незнам колегата дали е виждал тесоро наживо ,но това въобще не е пропукване като на желязо просто по дълбоките сигнали в зависимост от почва метал и други фактори понягога циболата ги дава така. имал съм случаи на доста по слаб и пропукващ звук който с практиката се научих да различавам от железата и съм вадил добри сигнали.
N@SKO
Про-Консул
Про-Консул
N@SKO

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyСря Яну 26, 2011 10:07 pm

Защо 14 и 18 khz сонди които са Тежон са по-скъпи?
N@SKO
Про-Консул
Про-Консул
N@SKO

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyЧет Фев 24, 2011 8:41 am

Коя от двете сонди е по добра?
SEF 12x10 или фабричната DD 12x10
И коя е по тежка?
pgd
Консул
Консул

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyЧет Фев 24, 2011 1:41 pm

на тегло почти няма разлика сефката е перфектна антена стабилна супер дискриминация и дълбочина
N@SKO
Про-Консул
Про-Консул
N@SKO

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyЧет Фев 24, 2011 4:25 pm

pgd написа:
на тегло почти няма разлика сефката е перфектна антена стабилна супер дискриминация и дълбочина

Колега с оригиналната ДД сонда работил ли си?
pgd
Консул
Консул

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyЧет Фев 24, 2011 11:41 pm

да имах я за около 3 месеца обаче беше малкопо нервна машинката незнам ако трябва да избирам бих взел сефката. като недостатък на циболата е която и антена съм пробвал (4 модела 3 оригинални и сефа) като я чукнеш в клечла или храст дава паразитен сигнал , но не винаги де
emilio
Про-Консул
Про-Консул

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyВто Апр 05, 2011 8:01 am

И аз от скоро съм със сеф на тежона и мога да кажа че има огромна разлика от оргиналната антена,няма смущения и паразитни сигнали много стабилен.
ivan.to1
Новобранец
Новобранец

сефка за тесорото Empty
ПисанеЗаглавие: Re: сефка за тесорото   сефка за тесорото EmptyСъб Май 14, 2011 1:11 am

Привет колеги.От 5 дена съм с тесоро тежон от 4 съм с оригинална ДД10х12 и не съжалявам че я купих,но ако СЕФа бара по дълбоко да тичам и за СЕФ.Някой съпоставял ли ги е в см?Пздрави.

сефка за тесорото
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» сефка за ф5
» купувам 18 моно и голяма сефка за gpx
» Продава се Сефка 38х30 за Експлорер , Етрак и Сафари

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Tesoro-
Идете на: