Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт!
+5
pechkata
Mladencho
ivanasen
borislav123
werewolf1
9 posters
Автор
Съобщение
werewolf1 Легионер
Заглавие: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Нед Яну 19, 2014 11:33 pm
Колеги хвърлил съм око на този МД. Изчетох почти всичко във форумите , но единственото , което научих е за работата му с 11"ДД сонда , но с въпросните погоре антени , почти нищо с изключение на клипа от мателдетекторс.
Питането ми е следното : Какви са му възможностите на МД примерно с 1 лв на средно орудени почви ? И как се държи на силно орудени с двете антени?
МОЛЯ ПИШЕТЕ ПО-ТЕМАТА!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Чет Фев 06, 2014 10:47 pm
Колеги сравнявали ли сте 11дд със 38-30сеф на gold bug . 11дд дали няма да се представа по добре при намирането на монети. За големи предмети е ясно 4е сефката ще е бая по дълбока.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Чет Фев 06, 2014 11:17 pm
Веднага отговарям! Ако искаш повече да не си купуваш МД и продаваш , то този модел /старият , а не pro/ е твоят. От скоро съм притежател на този модел и това е един много страхотен монетар. Направо оса! Дълбочина - колкото другите монетари! Но не пропуска цветен сигнал от акче до голямо нещо. Всичко обира . На зъмърсено на чисто и малко е по-слаб на орудено, но там всички са слаби. Страхотна дискриминация. Напълно безшумен. Никакви паразитни шумове с ултимейта. Много лесна настройка. Дълбоките сигнали не ги ожелезява , а си ги дава веещ цветен сигнал. За има няма 3 седмици толкова цветни сигнали съм извадил.
И най-важното страхотно работи под жици с високо напрежение . Никакви смущения. Не толкова скъп , но същевременно конкуриращ деуса. Е няма толкова екстри като него!
ПРЕКРАСЕН УРЕД!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Чет Фев 06, 2014 11:59 pm
Каква е разликата между стария и про модела
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Пет Фев 07, 2014 12:32 am
borislav123 написа:
Каква е разликата между стария и про модела
ГОЛЯМА! При старият дълбоките сигнали ги дава веещи /цвят/, докато ги хваща. а при новият ги отрязва до едно положение и ги дава по-нататък желязо!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Пет Фев 07, 2014 12:38 am
Ако е така това е много важно да се знае.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Пет Фев 07, 2014 1:07 am
иванасен-е ти с кой модел си,я го покажи да го видим ...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Пет Фев 07, 2014 11:40 am
Mladencho написа:
иванасен-е ти с кой модел си,я го покажи да го видим ...
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Сря Фев 12, 2014 11:56 am
ivanasen написа:
ГОЛЯМА! При старият дълбоките сигнали ги дава веещи /цвят/, докато ги хваща. а при новият ги отрязва до едно положение и ги дава по-нататък желязо!
Бре ти си почнал да разбираш на детектция...И как я разбра разликата между двата модела като си виждал само единия...?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Сря Фев 12, 2014 2:23 pm
pechkata написа:
ivanasen написа:
Бре ти си почнал да разбираш на детектция...И как я разбра разликата между двата модела като си виждал само единия...?
Аве , ти откъде си сигурен , че неизлизам с хора , които имат новият модел и се оплакват? Пусни някой клип с "хубавите ", Ти обувки , че отдавна не съм ги виждал. Ми то хората са казали , че каквито са обувките на човек , такъв е и човека. И новият клип е с фишер про!
здравеите брато4ки и колеги.искам да помоля за малко помо6т и инфо.купих си голд буг базожата версия и допулнително си пору4ах нел торнадо сонда.. и в момента 4акам да ми я доставят...но 6те доиде само с англииско опутване.а тои не ми е мн ясен и се 4удя дали някои може да ми обясни как се настроива и работи горе долу този апарат мн ли е слойно с дискриминациата и тиа 2 вградени програми за турсене и елиминации ..сувсем зелен сум в тва на4инание но мерака ми е голям,,,ас сум в португалия мейдо другото и мисля да го провам по брега на атлантицхескиа,,,дали е добро на4ао за обу4ение ? благодаря предварително за вклу4илите се
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Съб Фев 15, 2014 7:33 pm
Hadjiev написа:
здравеите брато4ки и колеги.искам да помоля за малко помо6т и инфо.купих си голд буг базожата версия и допулнително си пору4ах нел торнадо сонда.. и в момента 4акам да ми я доставят...но 6те доиде само с англииско опутване.а тои не ми е мн ясен и се 4удя дали някои може да ми обясни как се настроива и работи горе долу този апарат мн ли е слойно с дискриминациата и тиа 2 вградени програми за турсене и елиминации ..сувсем зелен сум в тва на4инание но мерака ми е голям,,,ас сум в португалия мейдо другото и мисля да го провам по брега на атлантицхескиа,,,дали е добро на4ао за обу4ение ? благодаря предварително за вклу4илите се
лявото копче пускаш надясно до край на мах. след това дясното на дясно само да цъкне , т.е на all metal . Но да е в началота на all metal търсиш с уреда по земята място където неиздава звуци - мълчи . /т.е. чисто място/. То бързо се намира .След това натискаш в средата копчето където е пин пойнта. и не го пускаш и в същото време вдигаш уреда нагоре около 25 см и надолу на 2-3 см от земята. Това го правиш ъпостоянно докато цифрите в средата на екрана и отдясно на екрана /малките долу/ почти се изравнят е не е задължително еднакви .Може отклонения от няколко десети. Уреда е грундиран. След това завъртваш дясното копче наляво дакото щракне т.е. отиваш на дискриминация. След това натискаш + и чакаш да стане 40 на скалата и готова уреда е готов за работа. нисък тон желязо висок цвят . На скалата 45-46 обикновено е фолио от цигари , но внимавай там и диапазона на тънките златни парченца. над 85 капачка и около 90 ръждиво желязо . Хубавият диапазон е от 46 до 80 . Но има и изключения.Дано съм ти бил полезен.
Hadjiev Легионер
Заглавие: благодаря иванасен Пон Фев 17, 2014 3:22 pm
мн сьм благодарен за оаказаното сьдеиствие и обяснение..разбрах го ясно и то4но
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Пон Фев 17, 2014 4:04 pm
Hadjiev написа:
мн сьм благодарен за оаказаното сьдеиствие и обяснение..разбрах го ясно и то4но
Успехи!
Hadjiev Легионер
Заглавие: :) Пон Фев 17, 2014 11:16 pm
4удя се коя антена е по подходя6та за плажа ?дали малката 13См или по голяма 28См 11 ин.с нея би трябжало да има поже4е дулбо4ина нали? ас бях пору4ал нел антена но няма ж момента и го взех по малка.....
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Вто Фев 18, 2014 8:28 am
Hadjiev написа:
4удя се коя антена е по подходя6та за плажа ?дали малката 13См или по голяма 28См 11 ин.с нея би трябжало да има поже4е дулбо4ина нали? ас бях пору4ал нел антена но няма ж момента и го взех по малка.....
11” DD(28 см) бобина за плажа ще ти е супер
Hadjiev Легионер
Заглавие: :) Вто Фев 18, 2014 8:38 pm
a dali solenata voda 6te ima nqkakvo vlianie vurho efekta ili 4estotata na ma6inkata ?
Hadjiev Легионер
Заглавие: :) Вто Фев 18, 2014 11:48 pm
извиняжам се колеги не см обурнал внимание моля да буда извинвн
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Съб Сеп 06, 2014 11:20 am
13" сонда "Ултимейт" за Текнетиксите Делта,Гама,Омега...става и за Фишер Голд Бъг,но на каква честота работи той с тази сонда при условие,че е 19 кхц,а Текнетиксите традиционно на 7,8 кхц??? Това не влияе ли на дълбочината и дискриминацията на Голд Бъга при това положение???
adminn Admin
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Съб Сеп 06, 2014 2:28 pm
Не защото е предвидено това да е така от самия производител. Препоръчвам 33см. Ултимейт за Голб Бъга
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Съб Сеп 06, 2014 4:31 pm
Благодаря,adminn!
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Съб Окт 25, 2014 11:16 am
adminn написа:
Не защото е предвидено това да е така от самия производител. Препоръчвам 33см. Ултимейт за Голб Бъга
Канех се да попитам и за друго запознати с този въпрос. Преди може би месец мой познат,който се прибра от бригада в САЩ си купил от там Голд бъг про с нормалната сонда обаче тук го бе обурудвал и с осмица моно сонда от алфа 2000. Работеше си без прбоблем само дето не ми стана ясно за чий...му е тази малка сонда. Сега на въпроса. Видях,че апарата работи с сонда на алфа,това означава ли че ше работи и с по голяма сонда от евротек про? Мерси на всички отговорили
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт! Съб Окт 25, 2014 11:41 am
Еуротека и ф5 са горе долу еднакви ,а голд бъга работи с антени от ф5.
Въпрос към притежателите на Fisher Gold Bug със сефка или ултимейт!