махо ,вземи си сонда 10.14 ще останеш доволен ! добре реагира на всичко и разграничава
Здравей колега Георги! Ти с нея ли работиш и по–добре ли дискриминира металите?
kodokan Консул
Заглавие: Re: Дълбочина на Гарет ГТИ 2500 Чет Окт 21, 2010 10:30 am
maho_1 написа:
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА ''kodokan'' ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯ ОТГОВОР И ЗА ПРОЯВЕНОТО СЪДЕЙСТВИЕ !!! НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ И ЗАНАПРЕД ЩЕ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ ЕДИН ДРУГ. ЖИВ И ЗДРАВ БЪДИ !!!
Радвам се,че съм ти помогнал по някакъв начин колега. И занапред ще е така. На лични съм ти написал подробно как би могъл да си решиш проблема.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Дълбочина на Гарет ГТИ 2500 Чет Окт 21, 2010 10:35 am
georgi_at написа:
махо ,вземи си сонда 10.14 ще останеш доволен ! добре реагира на всичко и разграничава
Да колега, много си прав за ДД сондата, и аз търся такава от година, но ако си прочел постовете ми не си заслужава цената която трябва да заплатим за нея. А иначе ще те поправя малко - не реагира и разграничава сондата ,а самия апарат в комбинация с нея. И с оригиналните сонди апаратът реагира и раграничава, просто се иска много,много време и практика за се свикне с апарата. Това важи за всеки един апарат. Трябва да станете едно цяло с него. В упътването му пише,че трябва минимум 100 часа работа с него за започнеш да използваш пълния му капацитет.
колеги,в това време удачно ли е да се работи с дълбочинната приставка на ГТИ.снега пречи ли на работата му?
wallker Новобранец
Заглавие: taka e..... Сря Май 23, 2012 8:47 pm
wallb написа:
maho_1 написа:
При мен повечето пъти ръждивото черно го дава като цветно,а някой път го дава ту цветно,ту черно.Незнам защо е така,но това ме кара да мисля,че дискриминацията е не чак толкова ефективна!
ми така ги засичат ръждивите железа.... хем желязо свири хем цветно... заради ръждата- окиса.... свиква се да се разпознава такъв сигнал, но няма гаранция, че някога може да се случи да свири по същият начин и да има два вида метал и цветно и черно... просто както Славито беше казал някъде лопатата е най добрия дискриминатор
Kopacha Новобранец
Заглавие: Re: Дълбочина на Гарет ГТИ 2500 Вто Май 29, 2012 4:15 pm
wallker написа:
wallb написа:
maho_1 написа:
При мен повечето пъти ръждивото черно го дава като цветно,а някой път го дава ту цветно,ту черно.Незнам защо е така,но това ме кара да мисля,че дискриминацията е не чак толкова ефективна!
ми така ги засичат ръждивите железа.... хем желязо свири хем цветно... заради ръждата- окиса.... свиква се да се разпознава такъв сигнал, но няма гаранция, че някога може да се случи да свири по същият начин и да има два вида метал и цветно и черно... просто както Славито беше казал някъде лопатата е най добрия дискриминатор
И при GTI 1500 е така но доста му свикнах и се пооправям , вече ,иначе в началото копаех на всеки сигнал за да науча кога и кое как дава като сигнал , засега съм доволен от апарата с малка антена съм pro formance imaging 9,5 inch.
versay Новобранец
Заглавие: аз съм Сря Юли 17, 2013 3:26 pm
аз съм аматъор немога различавам звуците има 2 вида звук на кое требва го легулирам задами разлицава цветен от черен метал