Здравейте братя копари.Купих си от Москва ,Гарет 2500 продавача ми го препоръча вместо х-тера 70 ,бил по дълбок.Няколко пъти излизах със него ще ти скъса раката слет 1 вият час.А как вие работите с него.
явно малко си работил колега като ти свикне ръката с него няма да го усещаш аз така бях в началото сега и три часа да махам няма умора само мерак да има
Последната промяна е направена от sony147 на Пон Фев 15, 2010 2:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
kodokan Консул
Заглавие: Re: Гарет 2500,тежест Пон Фев 15, 2010 8:55 am
Георги пеевски написа:
Здравейте братя копари.Купих си от Москва ,Гарет 2500 продавача ми го препоръча вместо х-тера 70 ,бил по дълбок.Няколко пъти излизах със него ще ти скъса раката слет 1 вият час.А как вие работите с него.
Колега, ти преди с какъв апарат си работил ,че сега Гарета ти е в такава тежест?
kodokan Консул
Заглавие: Re: Гарет 2500,тежест Пон Фев 15, 2010 8:57 am
sony147 написа:
ДА НЕ ЯДЕш КРАВАЯ!!!!!!!!!!!
Колега, не разбрах какво толкова е написал Инди ,че ще яде кравая?
С тоя апарат ти трябват поне 30 часа тестове за да си много добър. Кантара на GTI2500 е уникално нещо. Не познавам недоволни от него. Има запеци - но не те е трябвало да си купуват това, защото не им е трябвал. Така, че поръчкай още малко с него и ще видиш. На излизане ако имаш 3 часа, значи 10 дена имаш за тестове.
С тоя апарат ти трябват поне 30 часа тестове за да си много добър. Кантара на GTI2500 е уникално нещо. Не познавам недоволни от него. Има запеци - но не те е трябвало да си купуват това, защото не им е трябвал. Така, че поръчкай още малко с него и ще видиш. На излизане ако имаш 3 часа, значи 10 дена имаш за тестове.
Прав си колега, трябва време за да се свикне с апарата. Не само с кантара,с голямата сонда на all metal е много дълбок. Ако не е тежка почвата се увеличава Sensitivity (Depth). Работната честота Freq може да се променя ръчно от 1 до 8 Кхц.
При по низка честота се получава по голяма дълбочина и чуствителност към предмети от сребро,но намалява чуствителността към злато и никел. По високата честота повишава чуствителността на апарата към никел и злато и става по малко чуствителен към среброто.
Кодо,дай отзиви за Майлаб- Соверен про,справяш ли се ?
О-х-х Колега,честно не съм излизал със Соверена,на работа съм през седмицата,някой път и в почивните дни съм зает. То гледай и какво време е от месец насам. Чакам да се стопли малко времето и тогава .С многочестотната сонда. Има няколко места където съм минал с ХЛТ ,искам да видя как ще е със Соверена. Иначе апаратът ми е ясен.Като изляза и ще пиша,може да отворим тема за Соверена,да не спамим тук.По руските сайтове много го хвалят,ще видим.
Истинските матрьошки са доста по хубави от дървените,а водката не е кой знае какво,хубаво си е покрай нашата ракиица с мд. в рака и давай по полето.
Колега ,не се предавай,апаратът си е твой и не е лош. Разучи го внимателно и ще има резултат.А за това че е тежък вземи ластици от тези за багажниците на велосипедите с куките и си ги прикрепи към апарата и щанагата му със свински опашки.Има ги на пазарите и в левчетата. Балансът на тежеста ще го налучкаш сам и няма да ти отмалява ръката.Ако си начинаеш,започни с по малката сонда,хем по малко тежи,хем ще пинпойнтваш по лесно.И като свикнеш с нея почни с голямата сонда.Хайде остани със здраве.
Георги пеевски Новобранец
Заглавие: Re: Гарет 2500,тежест Вто Фев 16, 2010 12:08 am