Здравеите колеги, какво мислите за RELICSCAN, казват за нея че е най добрия български дълбочинен детектор, някой ако има такава или ако е имал да пише дали е довелен от машината дали си струва, а някой тествал ли я е за злато? че за метал пише че е перфекна.
bulgari Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Пон Сеп 20, 2010 9:23 pm
добра е
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: RELICSCAN Пон Сеп 20, 2010 11:14 pm
Relicscan не е ли на 90-100Hz и следователно ще обича повече желязото от колкото цветните метали?
Аз съм хвърлил око на Gold Fish 2 Pro, която е по схема на Pulse Star 2 Pro и работи на около 600Hz. Някой работил ли е с такава?
Никой ли не е имал такава машина? и не сте чували сигорно за такава стига ве сериозно ли?
www Консул
Заглавие: Re: RELICSCAN Сря Сеп 22, 2010 7:20 pm
ми като гледам си от Варна а питаШ тук за релликскан ,а пЪк то апарата се продава във варна- ИНТЕРЕСНО...? или искаш отзиви......
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Пон Яну 24, 2011 1:55 am
bulgari написа:
добра е
Колега как е твоя Реликскан вадили дълбоки сигнали аз със моя се смайвам Релик просто е уникален да е жив и здрав майстора Димитрин просто към цветните сигнали е супер примерно за находки в дълбочина
топи Цезар
Заглавие: Re: RELICSCAN Пон Яну 24, 2011 7:40 am
ще се сетите наи накрая коя е рамката
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: RELICSCAN Пон Яну 24, 2011 9:50 am
топи написа:
топи ти намери ли си рамка ????сподели впечатления явно си работил с такава или си виждал как работи
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Пон Яну 24, 2011 10:49 am
топи написа:
Колега пожелавам ти една ейтакава находчица със РЕЛИКСКАНА да ги караш със количка парите
топи Цезар
Заглавие: Re: RELICSCAN Пон Яну 24, 2011 12:39 pm
FILIP2 написа:
топи написа:
топи ти намери ли си рамка ????сподели впечатления явно си работил с такава или си виждал как работи
намерих.тази седмица пристига.марката естествено е реликскан .за сега 2 кг.монети в земята на 1.60 .г классата да сподели на колко хваща релика .на полигон до бургас в наи тежка почва маркерите които са вътре -медни обувки само релика ги хваща
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Пон Яну 24, 2011 10:44 pm
[quote="топи"]
FILIP2 написа:
топи написа:
намерих.тази седмица пристига.марката естествено е реликскан .за сега 2 кг.монети в земята на 1.60 .г классата да сподели на колко хваща релика .на полигон до бургас в наи тежка почва маркерите които са вътре -медни обувки само релика ги хваща [/quote Колега няма смисъл от реклама просто трябва да се види и тества със прикаски нестава иска здрава кирка и лопата аз затуй си купих Фискарс по здрава е
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Пет Яну 28, 2011 1:48 pm
топи написа:
FILIP2 написа:
топи написа:
намерих.тази седмица пристига.марката естествено е реликскан .за сега 2 кг.монети в земята на 1.60 .г классата да сподели на колко хваща релика .на полигон до бургас в наи тежка почва маркерите които са вътре -медни обувки само релика ги хваща
Хайде бре колега пристигна ли ти РЕЛИКСКАНА вече хората обраха находките Нека споделят и колегите който работят със тази машина да споделят за уреда но като гледам май никой не иска да споделя за него нищто а защто така Топи като го вземеш трябва да го полеем за да излизат по вече от тия
топи Цезар
Заглавие: Re: RELICSCAN Пет Яну 28, 2011 5:51 pm
идва идваа.има си причина да се бави
indi Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Нед Фев 13, 2011 1:14 am
ko stava doide li diado mraz
топи Цезар
Заглавие: Re: RELICSCAN Нед Фев 13, 2011 8:49 am
вчера доиде тая вечер и е боиното кръщение
indi Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Нед Фев 13, 2011 11:40 am
хаиде дае хаирлиа
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Пон Фев 14, 2011 9:06 pm
топи написа:
вчера доиде тая вечер и е боиното кръщение
Колега Топи.. нищо не казваш Как е Relica.. ще има ли..банкет
топи Цезар
Заглавие: Re: RELICSCAN Вто Фев 15, 2011 8:49 am
още не съм и направил тестове.днес сигурно ще и направя и пиша въздушно какво и колко хваща.а на тея които не вярват че рамка има дискриминация да заповядат
на първо четене е много спокоина рамка.а банкет ще има
Yamaha Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Вто Фев 15, 2011 10:54 am
топи написа:
още не съм и направил тестове.днес сигурно ще и направя и пиша въздушно какво и колко хваща.а на тея които не вярват че рамка има дискриминация да заповядат
на първо четене е много спокоина рамка.а банкет ще има
Ха такаа..
indi Легионер
Заглавие: Re: RELICSCAN Сря Фев 16, 2011 10:57 am
кач пара това чудо,ако не е таина
топи Цезар
Заглавие: Re: RELICSCAN Сря Фев 16, 2011 12:19 pm
за пара само производителя може да каже.но си заслужава всеки лев