Заглавие: Re: Китайска лопата-чудо. Сря Май 05, 2010 9:07 pm
zempar написа:
може ли да се купи от дякъде това чудо отварачката най ще ми върши работа
Да скоро ще ги пуснат всичко по един лев.
zempar Цезар
Заглавие: Re: Китайска лопата-чудо. Сря Май 05, 2010 9:15 pm
да ама у сайта пише минимално количество за поръчка 2000 бройки
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Китайска лопата-чудо. Сря Май 05, 2010 9:36 pm
zempar написа:
Какво те притеснява че няма да остане за теб ли?.
zempar Цезар
Заглавие: Re: Китайска лопата-чудо. Сря Май 05, 2010 9:44 pm
не ве , 2000 парчета ще ми дойдат в по-вече , ама те китайците вали са милярди за тях цифрата 2000 е като за нас 2
charon Цезар
Заглавие: Re: Китайска лопата-чудо. Сря Май 05, 2010 9:44 pm
kopa4 написа:
zempar написа:
Какво те притеснява че няма да остане за теб ли?.
Притеснва го,че ако иска да си вземе не може по-малко от 2000,на компот ли ще ги слага тез лопати
gozilla Легионер
Заглавие: Re: Китайска лопата-чудо. Сря Май 05, 2010 10:15 pm
ако беше интегрирана и с MD3009 таз лопата съвсем ще избие рибата
Vologes Новобранец
Заглавие: Re: Китайска лопата-чудо. Вто Май 11, 2010 1:13 pm
Лопатката от филмчето изглежда сериозен инструмент, но от опит ви казвам да не се доверявате на боклуци от по 10 лева, защото резултатът най-често е провален излет
Заглавие: Re: Китайска лопата-чудо. Пон Дек 20, 2010 12:57 am
Аз бих рискувал 10-20лв за това чудо , реално бих използвал само 2-3 от вградените му опции ,но несе знае човек от какво ще има нужда в гората или по полята ,ако няма успех поне ще използва отварачката да пие една студена бира и да си гледа сеира ! Като се замисля сега с каква самоделно направена лопатка копам и тая е като златна в сравнение с мойта , аз нямам възможност да нося големи и тежки лопати и затова карам с такива дребни инструменти и пак ми вършат работа ,табани немога да правя не ми се и налага ,но си копам по 30-40см дупки макар и с много зорове ! Според мене въпреки песимистичните мнения за тази лопата ще върви (ако и цената нее пресилена много ) ,и би било много добре да има раздел и с такива неща ,инструменти и други джаджи , като си избираме детектори да вземаме и по една лопата в тон с детектора ,но това вече шефа си го решава !
че това си е голям майтап ,утре и батарейка ще и сложат.Мисля че за клипа са избрали най- работещите китайци и най -здраво изработените лопатки а после като си я поръчаш,помисли какво може да ти изпратят !!!!!!