Заглавие: Re: фанах си аз тук общия форум па си пиша глупости,нал е за тва :) Пон Авг 30, 2010 7:16 pm
PHOENIX написа:
Джони написа:
Феникс, ко стаа тука бе брат?! Мен за едно дупе ме напрайха на нищо, вие тука на зоофилия сте го обърнали ! Отде тръгна рабутата,от рипутацията..., чи де утидъхти....бре!
Пък ко та прихваща и теби да си одиш? Ни вииш кви маскари сми сички у тоз форум, стой сия тука! Той купона, сиа почва!
мани мани , кат не съм пил алкохол и не мога да издържа на толкова мноо простотия..
За туй лесно има. Ша влизаш само след второто питие, слагаш си усмивката и не и...ш ко става, и кото и да ти каже някой дет са прай на велик, удряш на майтап, саму тъй са изръгва. То не виждаш ли колко сме велики всички, сичко знайм, сичко можем, само не знам ко прайм кат излезем на терен...дали аджеба всички сме толкоз гуляма работа. Ма карай, купон да става. кактуй приказката: сички сми у киреча!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: фанах си аз тук общия форум па си пиша глупости,нал е за тва :) Пон Авг 30, 2010 7:32 pm
Някой хора ги тресе манията за величие, не е лесно ,от това спасение няма .
hfy Легионер
Заглавие: Re: фанах си аз тук общия форум па си пиша глупости,нал е за тва :) Вто Авг 31, 2010 12:01 am
Petronii написа:
Колега, за втори път ми се налага да ти опонирам, за което съжалявам, но... Направих си труда да изчета всичките ти двайсет и девет поста и искам да ти кажа нещо. Умният човек се научава да чете между редовете. Не приемай всичко за чиста монета, нито в този форум, нито където и да е. А, когато добиеш достатъчно житейски опит, което не става с много години, а с любопитство, ще разбереш, че умният човек се съмнява дори и в собствените си думи... А като велики се изживяват тия, на които нещо им липсва.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
hfy Легионер
Заглавие: Re: фанах си аз тук общия форум па си пиша глупости,нал е за тва :) Вто Авг 31, 2010 1:27 pm
Джони написа:
hfy написа:
Petronii написа:
Колега, за втори път ми се налага да ти опонирам, за което съжалявам, но... Направих си труда да изчета всичките ти двайсет и девет поста и искам да ти кажа нещо. Умният човек се научава да чете между редовете. Не приемай всичко за чиста монета, нито в този форум, нито където и да е. А, когато добиеш достатъчно житейски опит, което не става с много години, а с любопитство, ще разбереш, че умният човек се съмнява дори и в собствените си думи... А като велики се изживяват тия, на които нещо им липсва.
Леле колежке с какво, с кой пост успях да ви впечатля, че сте ми обърнали специално внимание, още малко и ще се почуствам горд Базикам се ще обърна внимание на критиките ви.
Джони Цезар
Заглавие: Re: фанах си аз тук общия форум па си пиша глупости,нал е за тва :) Вто Авг 31, 2010 1:42 pm
hfy написа:
Джони написа:
hfy написа:
Petronii написа:
Леле колежке с какво, с кой пост успях да ви впечатля, че сте ми обърнали специално внимание, още малко и ще се почуствам горд Базикам се ще обърна внимание на критиките ви.
Не ме вземай толкоз на сериозно, ма не се и впрягай толкоз за туй и унуй... Щото манипулатори има навсякъде, туй исках да ти кажа, ма реках да не обидя пак някой, че всички тука сме мноооооого докачливи.
Гост Гост
Заглавие: Re: фанах си аз тук общия форум па си пиша глупости,нал е за тва :) Сря Сеп 01, 2010 12:00 am
търсят се ентусиясти за партия Heroes 3
sony147 Цезар
Заглавие: Re: фанах си аз тук общия форум па си пиша глупости,нал е за тва :) Сря Сеп 01, 2010 4:06 pm
И кви ще са целите на партията!?!?!?!?!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
Гост Гост
Заглавие: Re: фанах си аз тук общия форум па си пиша глупости,нал е за тва :) Сря Сеп 01, 2010 5:20 pm
sony147 написа:
И кви ще са целите на партията!?!?!?!?!
нямах в предвид политическа партия , нямаше ко да се прави снощи и идеята беше за мрежова игра на играта "heroes3"
фанах си аз тук общия форум па си пиша глупости,нал е за тва :)