Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 12:31 am
За вас смехурковци 500лв. , сега искам сериозна изцепка , ей и да не се изложите , хаиде момичета
Гост Гост
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 1:07 am
salazar написа:
Апарата не е първа младост, работи нови батерии подсилени . skype - Salazar495
що не си писал че машината не работи коректно
Топ оферта давам ти 215 лева и разходите по ремонта са за мен
Search in: White's Заглавие: Помощ за захранването на White's Spectrum XLT Вто Юни 01, 2010 7:47 am
notron написа:
Помощ за захранването на White's Spectrum XLT , озградено е на базата на LM2574 за +5в. и след него LT1054 за -5в. само че -5в са -4.5 и апарата си изменя усилване грунд всичко се колебае двата интеграла получават синхро импулси от процесора skype - Salazar495
notron написа:
прага на апарата плува а в режим вцо прописва нестабилен е , мисля да е от захранване
notron написа:
... като пуснеш апарата и започне да бачка сваща 10ст. на 7-8см. след 2минути постепенно сам усилва и ги хваща на 30 35см , гасишго и пак пускаш и пак така започва постепенно да се усилва , лошото е че и грунда ми се променя така .
Призма3 със СЕФ сонда по дълбока ли е от ХЛТ със 9.5 инчова сонда.
А ти нов потребител ли си , или си минал през възродителен процес - смяна на името?
Минал е през възродителния процес. notron
"тва с червеното е редакция на админа не съм го рисувалА аз" :* :* :*
maksim12 написа:
salazar написа:
Призма3 със СЕФ сонда по дълбока ли е от ХЛТ със 9.5 инчова сонда.
естествено 4е е по дулбока и аце то 250 е по дулбок от ХЛТ то
notron Про-Консул
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 8:39 am
Чети постовете хубаво , ела да пробваш апарата . Ще се запознаем ще потъркаме и поживо и поздраво . Преди да дам апарата на брат ми аз работих с него и единственото нещо което не ми хареса е че мн. труден за работа програми простотии режими честоти . Но ти понеже си разбирач ако не ти се разкарва ние ще го донесем да го пробваш.
Заглавие: Продавам White's XLT Чет Юни 10, 2010 7:17 am Да колеги , извинявам се за изказването което направих че апарата е ..... , наистина не е така . Бърка дълбочко на общ режим просто ме смая а във въздуха на 40см. капачка от бира си я хваща без никакъв проблем .
Всичко е до програма .
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 10:08 am
notron написа:
програми простотии режими честоти
коя от всичките честоти? Щото тя е една за XLT. Да не би да продаваш DFX ?
notron Про-Консул
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 10:27 am
Една е но се донастройва , "Transmit Frequency: 4 " с програмата на ДЕУЛТУМ работи много стабилно има дълбочина но си е труден пак , не е за хора скарани с компютрите .
kalin_79 Легионер
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 12:40 pm
Той е взел апарата да му свали и на него схемата Вече произвежда и ХЛТ. Ей,недеи да лъжеш хората с тоя неработещ уред!!!
notron Про-Консул
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 2:01 pm
Не го продавам аз и апарата си бачка мн добре , а ти си сбаркал темата , не стае вапрос за нитвани Уааавета .
Гост Гост
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 2:23 pm
ако наистина си бачка, заповядай на втория събор, последната седмица на август, някаде около Фисека (между шумен и търговище) засега се мъчим да си вземем разрешително ако нямаме проблем сме там всички хем и други интересни апарати ще има за изплакване на очите
salazar Новобранец
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 2:43 pm
Хубав е , дълбок , лек за работа но с тия менюта не мога да се оправа . Ако иска някой бартер за Гарет че или Призма с малка пита .
Гост Гост
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 3:11 pm
salazar написа:
Хубав е , дълбок , лек за работа но с тия менюта не мога да се оправа . Ако иска някой бартер за Гарет че или Призма с малка пита .
интересна оферта
предлагам ти едно аце250 с изведен допълнително потенц за земния баланс, изведен потенц за регулировка на силата навзвука, с оригинална малка сонда и с правена дд 32см с която си бачка като с пеперудите : )
kalin_79 Легионер
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Чет Юли 01, 2010 4:14 pm
Ами мога да ти предложа от трите най-дългия за това неработещо ХЛТ което е преправяно и пипано по платките 100 пати.И не заради друго,просто да те утърва от тая купчина боклук,кадето е на 20 год и вече и кондензаторите са и изсъхнали.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Пет Юли 02, 2010 8:25 am
Защо ми се струва че ти Калине изобщо не си в час . Дали е скапан или не си е ХЛТ а и работи . И мисля че офертата за бартера е в интерес на отсрещната страна . Ако някой се интересува от състоянието на апарата ,като състояние на електрониката за да има яснота по въпроса и човека да си направи точна преценка да ми пише на скаип . А най смешното сега е как убиваш глупака с мълчание .
kalin_79 Легионер
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Пет Юли 02, 2010 9:47 am
notron написа:
Защо ми се струва че ти Калине изобщо не си в час . Дали е скапан или не си е ХЛТ а и работи . И мисля че офертата за бартера е в интерес на отсрещната страна . Ако някой се интересува от състоянието на апарата ,като състояние на електрониката за да има яснота по въпроса и човека да си направи точна преценка да ми пише на скаип . А най смешното сега е как убиваш глупака с мълчание .
Защо ми се струва,че само глупости дрънкаш и само заблуждаваш и лъжеш хората.Те толкова ли са тъпи според теб???Ти сам беше писал че неработи нормално,че си мени дълбочината и грунда и какво ли още не.Също така незаблуждавай хората,че ХЛТ е дълбок апарат,защото ще ти се смеят хората Това е уред на 20 год и това че ти си се преебал че си взел този неработещ боклук си е твои проблем.Но ми е чудно,как до онзи ден говориш че за теб е само ХЛТ и нищо друго,а сега си готов и за един антониан за 10лв да го дадеш. НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА,НИКОЙ НЯМА ДА ТИ СЕ ВЪРЖЕ НА ЛЪЖИТЕ.....НЕВЪРВИШ
notron Про-Консул
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Пет Юли 02, 2010 10:02 am
Ако не го наресаш връщаш , какъв е проблема нямаш възможност и те хваща дискомфорт ли , не се притеснявай , апарата работи перфектно лично съм го тествал и ако има съмнения ще пусна камерата и ще тестваме.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Пет Юли 02, 2010 11:25 am
защо някои немогат даприемат факта че XLT е дълбок апарат.неможе да работиш на фабрична програма,с джапанки и датее страх да ископаеш някои по дълбо сигнал самоче на друга настроика че може датисе подбие крака.колегата deultum качи една програма във форума.които се съмнява дая пробва.е щесе копне някои сигнал повече,ама затова излизаме на полето с лопети а не с шпакли.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: == ПРОДАДЕНО == Пет Юли 02, 2010 12:35 pm