Заглавие: Re: продавам нещо подобно на хр-голдмакс Вто Юни 22, 2010 11:07 am
саламундяр написа:
отхварля бирени капа4ки с двутоналната си дискр.,сонда-28 см дд.дарйи се отлично на черен пяськ 0889127883, отличен за плажно тьрсене
Eй саламундяр голям пич си !!!
stater Про-Консул
Заглавие: Re: продавам нещо подобно на хр-голдмакс Вто Юни 22, 2010 1:10 pm
Колега ти Gold Maxx виждал ли си въобще?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: продавам нещо подобно на хр-голдмакс Вто Юни 22, 2010 2:26 pm
stater написа:
Колега ти Gold Maxx виждал ли си въобще?
Виждал е виждал е даже и DEUS тества !!!! На Събора той направи доста интересен тест поне на 3-4 детектора в това число и СИЛАТА ! Дойде при моята маса с една черна чанта и като извади от нея най-различни камъни , керамики и монети ! Всеки камък беше от различна част на България - и като се почнаха едни тестове да видиш - саламундяр направи най - добрите тестове на Събора . Наздраве саламундяр
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: продавам нещо подобно на хр-голдмакс Вто Юни 22, 2010 2:51 pm
Слави незебравяй че все пак човека е и инжинер,чатка нещата.Наистина направи перфектни тестове на събора,то бяха таблици то беше чудо.Камъни уродени всякъкви.В скоро време ще му направим отделен форум тук да пише и да качва интересни неща.И от мен му пращам поздрав.
Заглавие: Re: продавам нещо подобно на хр-голдмакс Вто Юни 22, 2010 4:04 pm
Kiril62 написа:
Слави незебравяй че все пак човека е и инжинер,чатка нещата.Наистина направи перфектни тестове на събора,то бяха таблици то беше чудо.Камъни уродени всякъкви.В скоро време ще му направим отделен форум тук да пише и да качва интересни неща.И от мен му пращам поздрав.
Кириле не четеш ли какво съм написал ?
Написах ,че саламундяр направи най- добрите тестове на Събора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: продавам нещо подобно на хр-голдмакс Вто Юни 22, 2010 8:49 pm