Imperio чувал ли си някакви отзиви за новата пулсиндуктивна машина на Whites.Едни колеги от Пазарджик разправят че по нищо не отстъпвала и на GP-серията на Minelab.Интересно ми е и какво мисли колегата Commander по този въпрос.
Още не съм го виждал този модел. В България освен в този форум май не говорено никъде за него.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
ниама какво да мислиа,ниама ништо общто с GP.това е ПИ от типа когато има грунд баланс тогава му идва дискриминатциата.а при тиах има проблем ако е едар цвета го дава черно както и медта например анонимки ката ета мки ги дава черно.сащто така и е плитичак в сравнвние с GP
Ето едно интересно и професионално клипче: https://www.youtube.com/watch?v=1Jl_5J3ioBk Колкото до сравнение между TDI на White's и GP/GPX серията на Minelab-чета по форумите, че в дълбочина и стабилност резултатите са в полза на Minelab за сега.
мале то туи 4удо на 4удесата никога не бих дал и 5 лв за тоя боклук фани наи тапата та4ка е по добра от туи 4удо 4е камоли па да го сравняват с ГПХ сериите да му опана аз един клип с жалтия 4е да види берек какво е ма6ина голям професионализам туи клип4е просто не си струва
Абе колега ти такова чудо виждал ли си,че приказваш глупости?Мечтай но поне не заблуждавай колегите.Аз да ти пусна клип,ама ще вземаш да си хвърлиш машината.
Абе колега ти такова чудо виждал ли си,че приказваш глупости?Мечтай но поне не заблуждавай колегите.Аз да ти пусна клип,ама ще вземаш да си хвърлиш машината.
Покажете ги тези клипове ,дайте да видим как работи на местно ниво този апарат а не само приказки да се говорят по този форум
carlav Легионер
Заглавие: Re: Whites TDI Pulse Scan Чет Яну 27, 2011 10:32 am
trakieca написа:
kelesis_ss написа:
Покажете ги тези клипове ,дайте да видим как работи на местно ниво този апарат а не само приказки да се говорят по този форум
Trakiec ,сега търсят техника,да правят клип ,май липсва оператор ,нека го пуснат този клип,и край на мечтите,ще си тръшкаме машините,и ще се наредим на опашка за Whites TDI Pulse Scan
Trakiec ,сега търсят техника,да правят клип ,май липсва оператор ,нека го пуснат този клип,и край на мечтите,ще си тръшкаме машините,и ще се наредим на опашка за Whites TDI Pulse Scan [/quote] Ако найстина TDI Pulse Scan е дълбок колкото GPX 4500 ,то за тези пари който струва май е най-приемливия вариант за импулсен апарат ,който да работи на силно орудени почви ,но преди да бъдем толкова сигурни в това което може нека да видим малко клипове на местно ниво
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Ч Чет Яну 27, 2011 8:12 pm
Ще има колеги,нека да се пооправи времето.Че то в тоя студ ми е само за клипове.
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: Whites TDI Pulse Scan Чет Май 12, 2011 1:45 pm
е маи времето се пооправи,още малко,и пак ще почне да се разваля...
Машината е много добра. Тук виждам доста негативни отговори и то все от хора, които не са пипали този апарат, но така или иначе няма смисъл а и нямам интерес да ги убеждавам. Апарата е типична пулс индукционен монетар. Не може (поне така мисля докато не се убедя сам) да се мери на дълбочина с ДжиПиХикса или ако се убедя в противното ще ви кажа. Машината има (поне моето про) 6 копчета за да се постигне стабилен баланс според мястото... Самия грунд е с две... едното е фина настройка. Има копче за регулиране на смущения от далекопроводи и др. Има и регулация на пулса, като с това се елиминират целите в зависимост от големината. Ако това според някой не е страхотно да си вярва и да си търси с каквото е свикнал.
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Whites TDI Pulse Scan Нед Май 22, 2011 12:31 am
quell написа:
Машината е много добра. Тук виждам доста негативни отговори и то все от хора, които не са пипали този апарат, но така или иначе няма смисъл а и нямам интерес да ги убеждавам. Апарата е типична пулс индукционен монетар. Не може (поне така мисля докато не се убедя сам) да се мери на дълбочина с ДжиПиХикса или ако се убедя в противното ще ви кажа. Машината има (поне моето про) 6 копчета за да се постигне стабилен баланс според мястото... Самия грунд е с две... едното е фина настройка. Има копче за регулиране на смущения от далекопроводи и др. Има и регулация на пулса, като с това се елиминират целите в зависимост от големината. Ако това според някой не е страхотно да си вярва и да си търси с каквото е свикнал.
кажи 1 лев на колко го хващта другото е друн друн
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: Whites TDI Pulse Scan Пон Юни 06, 2011 10:35 am