Заглавие: Re: Продавам White's XLT Вто Юни 08, 2010 10:39 am
notron написа:
Какво толко има да програмираш бе човек , като в земята губи поле какви монети на 30см. всички тестове са до 15 санта . дайте да видиме клипчета че е наистина е така . То от такива сума хора се набутаха с XLT та та даже и аз , е като виждам каква сръб е , качете клипета с монета 10ст. на 25 санта . Аиде да видиме
в режим дискриминация хлт не върши добра работа,т.е. по4ти наполовина пада дълбо4ината,а в общ режим ба4ка добре.т.е. гаранция,4е ще хване 10 ст на 25 см при нормална по4ва без никъв проблем.и на клипове недей много вярва
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Вто Юни 08, 2010 11:42 am
На Mixed mode може и да ги хваща в въздуха но в земята много се съмнявам .
абе TITUS,що ги отваряш,тиси наясно,имаш поглед от години върху тези машини.някои вчера са си взели и акъл ти дават.нека даси продават ХЛТ-тата и да взимат пак летвите.
Здравейте , навремето бях се навил да земам xlt и звъня на един приятел който е бачкал малко стакъв.Викам му аз тъй и тъй ша купувам xlt ,той помълча и ми вика на теб лопата няма да ти трябва.Викам що , пък той с крак ша ги вадиш...
Здравейте колеги,аз работя със същтата програма като на колегата "Deultum" светнаме един колега от форума преди година, няма да споменавам кой.Самоче аз намалям прага на 1 и задалжитално работя със слушалки за да чувам за промяната в звука и следя прага. Тази програма я ползвам в горите кадето и обичам да практикувам хобито.Наистина с ръка на сърце мога да кажа че 10 ст. ги лови на 25 - 30 см. С тази програма като за начало е добре да се работи в чисти почви докато се свикне.
абе TITUS,що ги отваряш,тиси наясно,имаш поглед от години върху тези машини.някои вчера са си взели и акъл ти дават.нека даси продават ХЛТ-тата и да взимат пак летвите.
нали сме колеги все пак и трябва да си помагаме,друг е въпроса кой на кого вярва
morgan Новобранец
Заглавие: XLT Вто Юни 08, 2010 11:27 pm
TITUS написа:
petar_pz написа:
нали сме колеги все пак и трябва да си помагаме,друг е въпроса кой на кого вярва
и аз така мисля трябва да си помагаме не да спорим кой как може така да помага ..!
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Сря Юни 09, 2010 6:11 am
Така е колега но като видя някак с такъв апарат да търка и го гкедам само плиткачи вади , а по форумите само глупости пишат . Някой пречи ли му нещо да снима с апаратчето 2 минути.
deultum Цезар
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Сря Юни 09, 2010 8:20 am
notron написа:
Така е колега но като видя някак с такъв апарат да търка и го гкедам само плиткачи вади , а по форумите само глупости пишат . Някой пречи ли му нещо да снима с апаратчето 2 минути.
колега norton , нали имаш XLT ? сложи тази програма която ти пуснах излез и ще се убедиш сам , не е нужно да ти доказвам с клип аз или някой друг . питаш и ти се отговаря , никой не те кара насила да вярваш . а и виждам че си доста негативно настроен към апарата ,така че според мен продавай го не е за теб . успех с теста. и за да те зарибя още повече ще ти кажа че на същата програма хваща кутийка от бира на 70 см
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Сря Юни 09, 2010 10:24 am
Апарата бачка но в земята е гола вода, във въздуха са верни тия параметри. Днес пак ще копая дупки и ако искате ще ви пусна клип.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Сря Юни 09, 2010 10:52 am
на мен лично ми е все тая какво ще покажеш на клиповете които ще снимаш , понеже знам моята на колко бърка ... . Освен ако работиш на орудено , тогава дълбочината наистина пада , но пък много други апарати вобще не работят в такава почва
Здравейте колеги,аз работя със същтата програма като на колегата "Deultum" светнаме един колега от форума преди година, няма да споменавам кой.Самоче аз намалям прага на 1 и задалжитално работя със слушалки за да чувам за промяната в звука и следя прага. Тази програма я ползвам в горите кадето и обичам да практикувам хобито.Наистина с ръка на сърце мога да кажа че 10 ст. ги лови на 25 - 30 см. С тази програма като за начало е добре да се работи в чисти почви докато се свикне.
eee,колега кажи кой те светна брее някак си познато ми се струва а тоя колега де теб те е светнал него кой ли го е светнал аджеба (шегувам се)
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Чет Юни 10, 2010 7:17 am
Да колеги , извинявам се за изказването което направих че апарата е ..... , наистина не е така . Бърка дълбочко на общ режим просто ме смая а във въздуха на 40см. капачка от бира си я хваща без никакъв проблем .
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Чет Юни 10, 2010 7:20 am
Как се намалява чуствителноста на общ режим , само от AC i DC ли ?
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Чет Юни 10, 2010 7:50 am
notron написа:
Как се намалява чуствителноста на общ режим , само от AC i DC ли ?
от ВС ей колега,като за на4ало използвай превода4а на гугал и съвет от мен : preamp gain - 1
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Чет Юни 10, 2010 8:10 am
има дълбочина но много нестабилно бачка и ми се струва че се влияе от почвата , като писне натискам спусъка и млъква после пак .
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Чет Юни 10, 2010 12:30 pm
Колега,браво за признанието чеси преценил грешно XLT-то.Сега скачаи на Deultum на програмата дето ти прати и успех.
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Чет Юни 10, 2010 1:03 pm
Килеги имате ли такъв проблем , AC 68 DC 40 апарата работи нестабилно и се влияе от почвата , дълбочина перфектна , изведнъж писва постоянно щракваш спусъка и се оправя след малко пак се самовъзбижда , от какво мойе да е това .
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Чет Юни 10, 2010 4:41 pm
notron написа:
Килеги имате ли такъв проблем , AC 68 DC 40 апарата работи нестабилно и се влияе от почвата , дълбочина перфектна , изведнъж писва постоянно щракваш спусъка и се оправя след малко пак се самовъзбижда , от какво мойе да е това .
ти захранването оправи ли ? и преам гаин на колко е ?
deultum Цезар
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Съб Юни 12, 2010 12:50 am
eee,колега кажи кой те светна брее някак си познато ми се струва а тоя колега де теб те е светнал него кой ли го е светнал аджеба (шегувам се)
Колега, никога не съм отричал че ти си ме светнал за този режим на работа за което съм много благодарен , евала правя на колеги които помагат а ти си един от тях за което ти благодаря от все сърце
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Съб Юни 12, 2010 9:47 am
колега deultum,мислех,4е поста е на максим и ми беше интересно дали с мен е говорил и затова sorry ! жив и здрав
atd.dr Легионер
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Съб Юни 12, 2010 10:34 am