Да качиш снимка това е добра идея,но тук повече умират от любопитство да видят снимка;-Никoй не е питал как работи апарата, или каква е дълбочината;-ИСКАТ СНИМКА
Ония ден не взех XLT на 500,че е много,ти 800 му искаш.Че те в магазина са 1300 а от чужбина 1000 стъпва.Осъзнайте се...Дърти апарати пък слагате ебаси цените.
morgan Новобранец
Заглавие: Xlt Нед Юни 06, 2010 3:03 pm
Aemilivs написа:
Ония ден не взех XLT на 500,че е много,ти 800 му искаш.Че те в магазина са 1300 а от чужбина 1000 стъпва.Осъзнайте се...Дърти апарати пък слагате ебаси цените.
Еми ходи си тътси от чужбина е не сам казал да го взимаш ми за последно видях в магазина 1450лв. 800лв. парвоначална цена .. може да сваля ко толкова..!
И аз купих едно , добре запазено и мислех че е прецакано а то се оказа че така си бачкат , леее леее какъв ужас останах много изненадан от прехжаления XLT . Връщам се обратно на Wave ,XLT то има един дисплей прекрасна дискриминация но за дтлбочина ..., вече никой не може да ме убеди , сега се чуда да го мъча ли да вдигам дълбочината или да го засиля в кофата за боклук добре че него купих чисто ново.
Еми ходи си тътси от чужбина е не сам казал да го взимаш ми за последно видях в магазина 1450лв. 800лв. парвоначална цена .. може да сваля ко толкова..!
Колко?
morgan Новобранец
Заглавие: Продавам White's XLT Нед Юни 06, 2010 9:58 pm
Aemilivs написа:
morgan написа:
Aemilivs написа:
Колко?
Ми незнам трябва се разберем продавам го че нещо немога го разбера хаха и аз сам млад на 20 години и така това няма значение .. ще помислим пиши..!
И аз не мога да го разбера XLT то във въздуха бачка перфектно да ти земе акъла но като го залепиш на земята става съвсем друго нещо , мани друго тоя апарат се продава на безобразна цена 1000 и на горе но аз за мене митът го разбих XLT е абсолютна детска играчка , купих го защото много го хвалят но се оказа че е без покритие сега съм решил ще купа Гаретт но мисля че и той е гола вода с тия батерии какво поле ще направи в земята един господ знае.
И аз не мога да го разбера XLT то във въздуха бачка перфектно да ти земе акъла но като го залепиш на земята става съвсем друго нещо , мани друго тоя апарат се продава на безобразна цена 1000 и на горе но аз за мене митът го разбих XLT е абсолютна детска играчка , купих го защото много го хвалят но се оказа че е без покритие сега съм решил ще купа Гаретт но мисля че и той е гола вода с тия батерии какво поле ще направи в земята един господ знае.
Не се шашкаи че работи на плитко в земята...само да е слабо орудена почвата и няма дълбочина...
Повечето са големи разбирачи , във форума много ги знаят нещата . А като вземат уреда в ръце не знаят от къде се ВКЛЮЧВА . Този уред има много настроки Офсет за различните почви и много други настройки за които даже и не знаят за какво са ....
точно така колега,ама иди им обясняваи.вместо да питат как даси настроят XLT-то,те разбили митъ за качествата на машина дето сее доказала в годините.ако попитат във форума има кои даим даде съвет,ама не XLT-тата в кофите за боклук.щуротии
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Вто Юни 08, 2010 6:13 am
Колега това май на XLT е невъзможно да се случи , пусни един клип как хваща 10ст. на 25см. махни тия 30 и ще ти повярвам , с гъдулката го разпирам XLT то от всякъде с Ваве то също , във земята във въздуха XLT наистина е по добро но вземята е сляпо .
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Вто Юни 08, 2010 10:08 am
ето заради такива публикации никои няма дати каже свясна програма накрая щего продадеш на някои и другия ще се кефи на хубава машина.а колкото до wawe,3-ма познати работят с него..........
notron Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам White's XLT Вто Юни 08, 2010 10:19 am
Какво толко има да програмираш бе човек , като в земята губи поле какви монети на 30см. всички тестове са до 15 санта . дайте да видиме клипчета че е наистина е така . То от такива сума хора се набутаха с XLT та та даже и аз , е като виждам каква сръб е , качете клипета с монета 10ст. на 25 санта . Аиде да видиме