Заглавие: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Вто Май 25, 2010 9:56 pm
Колеги, погледнете този клип и по-точно края му - това е истинско злато. ПОЗДРАВИ НА stemla
Това ми дава идея дали да направим подфорум само за златотърсачи? Гласувайте!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mitkovich Преторий
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Вто Май 25, 2010 10:19 pm
поздравления за находката
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Вто Май 25, 2010 10:23 pm
Гаси..тоз ги е пребил Браво Тръгнах да правя секция за самородно злато и метеорити,но не измислих къде да я закача.
leo 1 Преторий
Заглавие: супер клип от наш колега и приятел Вто Май 25, 2010 10:36 pm
браво на колегата и наи вече на админа , много добре да си имаме такъв под форум и мисля че споделените радости на успеха ще са двоино повече
stan960 Джадай
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Вто Май 25, 2010 10:52 pm
- Колега верно си утепал рибата -не знам за колко време си го събрал тоя добив ма не изглежда никак зле- Май ш си прая такоз съоръжение кат твойто ш са укажи продуктивно.............
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Вто Май 25, 2010 11:02 pm
Квото и да направиш ако нямаш късмет нищо не става.Явно колегата има и му пожелавам да му върви все така! Лично на мен ми стана доста интересно. А да попитам ,ако евентуално се намери злато самородно,има ли някакви законови препядствия за неговото пласиране и ако не ,къде става то ?
Гост Гост
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Вто Май 25, 2010 11:27 pm
PlovdivTrakiq написа:
Квото и да направиш ако нямаш късмет нищо не става.Явно колегата има и му пожелавам да му върви все така! Лично на мен ми стана доста интересно. А да попитам ,ако евентуално се намери злато самородно,има ли някакви законови препядствия за неговото пласиране и ако не ,къде става то ?
Това злато си е материял за златарите,топът го и става на пръстени.Лошото е че повечето млади златари не са виждали такова злато и не разбират но във всеки град има по някой златар с който можеш да се разбереш.
Последната промяна е направена от stemla на Сря Май 26, 2010 12:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Вто Май 25, 2010 11:28 pm
adminn написа:
Колеги, погледнете този клип и по-точно края му - това е истинско злато. ПОЗДРАВИ НА stemla
Това ми дава идея дали да направим подфорум само за златотърсачи? Гласувайте!
идеята е оки ама дали някои ще се вклу4и
багер4е Новобранец
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Сря Май 26, 2010 7:01 am
Ето го
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Сря Май 26, 2010 3:04 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Сря Май 26, 2010 3:53 pm
КОлко струва 1 грам примерно или е на карат /грам ,може ли малко пояснение?
Гост Гост
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Сря Май 26, 2010 7:30 pm
PlovdivTrakiq написа:
КОлко струва 1 грам примерно или е на карат /грам ,може ли малко пояснение?
Приравнява се към 14 карата и се купува като матерял,примерно речното е между 20 и 22 карата и приравнено към 14 карата 1 грам речно е равно на 1,45 грама четиринаисет каратов матерял.Цената към днешна дата не я знам.
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Сря Май 26, 2010 7:53 pm
багер4е написа:
Ето го
ето го ама нанаи аха да река браво щото помислих 4е си е снимано в БГ амааааа тия били erik i ana
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Сря Май 26, 2010 8:08 pm
леле
milion4o Новобранец
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Чет Май 27, 2010 9:50 pm
ако не е тайна колко тежи всичкото това от клипа
adminn Admin
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Чет Май 27, 2010 9:52 pm
А също така - това от едно излизане ли е?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Гост Гост
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Чет Май 27, 2010 10:05 pm
adminn написа:
А също така - това от едно излизане ли е?
Не е от едно излизане а от няколко по няколко часа,но не е проблем да се намери за ден.Това злато от клипа тежи 10 грама.
K7650 Легионер
Заглавие: Да открием ли подфорум за златотърсачите? Нед Май 30, 2010 12:41 am
Във форума има ли някой който да не търси злато - всички сме заради него тук , независимо под каква форма е и вид - накити , монети или пясъчинки - но , добива с дради и промиване е много далеко от металдетектинка и единствената им опорна точка е късмета и според мен трябва да се опита от всичко и да е комбинация
Гост Гост
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Нед Май 30, 2010 8:06 am
K7650 написа:
Във форума има ли някой който да не търси злато - всички сме заради него тук , независимо под каква форма е и вид - накити , монети или пясъчинки - но , добива с дради и промиване е много далеко от металдетектинка и единствената им опорна точка е късмета и според мен трябва да се опита от всичко и да е комбинация
Идва времето когато речно злато ще се търси с металдетектор и двете хобита ще се слеят,за сега са различни и за това админите направиха отделен форум за което им благодаря.
kiril-limona Легионер
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Пет Юни 04, 2010 6:00 pm
ко ште правите с това всичкото злато
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Пет Юни 04, 2010 8:54 pm
kiril-limona написа:
Как какво, ще го подаряват както монетите.
Гост Гост
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Пет Юни 04, 2010 9:09 pm
kiril-limona написа:
Много хубав компот става от него,та го слагаме на компот!Не се сърди ама какъвто въпроса такъв и отговора.
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Пет Юни 04, 2010 9:24 pm
stemla написа:
K7650 написа:
Идва времето когато речно злато ще се търси с металдетектор и двете хобита ще се слеят,за сега са различни и за това админите направиха отделен форум за което им благодаря.
ееееееее стига дееее ре4но злато се е тарсило с МД откакто има такива има само една подробност трябва са по едри пар4ета и запредпо4итане вав вид на луспа или стопилка то4ния термин неми е известен нъгет им викат назапад
Гост Гост
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Пет Юни 04, 2010 9:38 pm
ivan113 написа:
stemla написа:
K7650 написа:
ееееееее стига дееее ре4но злато се е тарсило с МД откакто има такива има само една подробност трябжа са по едри пар4ета
С тебе не съм спорил скоро но искам да ти кажа че става въпрос за търсене на концентрация на речно злато в насипи с МД и не съм съгласен че всички детектори могат да търсят по тоя начин,дори незнам някой да може,ако знаеш такъв сподели.
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Пет Юни 04, 2010 10:02 pm
stemla написа:
ivan113 написа:
stemla написа:
K7650 написа:
ееееееее стига дееее ре4но злато се е тарсило с МД откакто има такива има само една подробност трябжа са по едри пар4ета
С тебе не съм спорил скоро но искам да ти кажа че става въпрос за търсене на концентрация на речно злато в насипи с МД и не съм съгласен че всички детектори могат да търсят по тоя начин,дори незнам някой да може,ако знаеш такъв сподели.
ша е много нагло да кажа моя ама тои и другите е за нагетси ина4е ГООГЛЕ голд детектор и виж резултата