Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Пет Юни 04, 2010 10:11 pm
ivan113 написа:
stemla написа:
ivan113 написа:
stemla написа:
K7650 написа:
Във форума има ли някой който да не търси злато - всички сме заради него тук , независимо под каква форма е и вид - накити , монети или пясъчинки - но , добива с дради и промиване е много далеко от металдетектинка и единствената им опорна точка е късмета и според мен трябва да се опита от всичко и да е комбинация
Идва времето когато речно злато ще се търси с металдетектор и двете хобита ще се слеят,за сега са различни и за това админите направиха отделен форум за което им благодаря.
ееееееее стига дееее ре4но злато се е тарсило с МД откакто има такива има само една подробност трябжа са по едри пар4ета
С тебе не съм спорил скоро но искам да ти кажа че става въпрос за търсене на концентрация на речно злато в насипи с МД и не съм съгласен че всички детектори могат да търсят по тоя начин,дори незнам някой да може,ако знаеш такъв сподели.
ша е много нагло да кажа моя ама тои и другите е за нагетси ина4е ГООГЛЕ голд детектор и виж резултата
Или се правиш че не разбираш за какво става на въпрос или деиствителмо не разбираш,но и в двата случая е все тая като пишеме безмислени неща.
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Пет Юни 04, 2010 10:15 pm
stemla написа:
ivan113 написа:
stemla написа:
ivan113 написа:
stemla написа:
K7650 написа:
Във форума има ли някой който да не търси злато - всички сме заради него тук , независимо под каква форма е и вид - накити , монети или пясъчинки - но , добива с дради и промиване е много далеко от металдетектинка и единствената им опорна точка е късмета и според мен трябва да се опита от всичко и да е комбинация
Идва времето когато речно злато ще се търси с металдетектор и двете хобита ще се слеят,за сега са различни и за това админите направиха отделен форум за което им благодаря.
ееееееее стига дееее ре4но злато се е тарсило с МД откакто има такива има само една подробност трябжа са по едри пар4ета
С тебе не съм спорил скоро но искам да ти кажа че става въпрос за търсене на концентрация на речно злато в насипи с МД и не съм съгласен че всички детектори могат да търсят по тоя начин,дори незнам някой да може,ако знаеш такъв сподели.
ша е много нагло да кажа моя ама тои и другите е за нагетси ина4е ГООГЛЕ голд детектор и виж резултата
Или се правиш че не разбираш за какво става на въпрос или деиствителмо не разбираш,но и в двата случая е все тая като пишеме безмислени неща.
хубав ли4ен подпис си турил аиде със здраве
stan960 Джадай
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Съб Юни 05, 2010 11:02 am
stemla написа:
ivan113 написа:
stemla написа:
ivan113 написа:
stemla написа:
K7650 написа:
Нищо лично колега ти определено си по напред и навътре от нас по нещата касаещи нъгетса - предполагам Ванко иска да ти каже че и сега има модели на Уайтс, Фишер и Минелаб който са специално създадени за търсене на нъгетс не само на злато в монетна форма.
K7650 Легионер
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Съб Юни 05, 2010 10:23 pm
и тука се скарахте - според мен може да се търси има детектори за произвотството с транспортни ленти - много трудно се настройват и ако се направи ще има успех
Гост Гост
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Съб Юни 05, 2010 11:06 pm
Не мисля че сме се скарали,просто говориме за различни неща.Става въпрос за МД който може да засече дребни златни частици в пясъка а не големи късове самородно злато,по голям къс може всеки монетар да го хване докато 5 грама речно в шишенце го свири като го търкам по сондата та за разпръснато в пясъка какво остава?
leo 1 Преторий
Заглавие: супер клип от наш колега и приятел Съб Юни 05, 2010 11:21 pm
правси Stemla аз се пробвах с ХЛТ то на програмата проспектион за търсене на злата но разсипното речно злато не можах да го засеча , и мисля според мен че самата желязна руда която я има из пясъка потиска апарата или затапва и нестава
Гост Гост
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Съб Юни 05, 2010 11:31 pm
leo 1 написа:
правси Stemla аз се пробвах с ХЛТ то на програмата проспектион за търсене на злата но разсипното речно злато не можах да го засеча , и мисля според мен че самата желязна руда която я има из пясъка потиска апарата или затапва и нестава
Пробваи това дето си намерил и изчистил да го поднесеш на сондата да видиш че пак го не хваща,или ако го хваща е от 5 см.
goldhunter Легионер
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Пон Сеп 27, 2010 10:43 pm
ако можех и аз толкова злато да изкрам
tropfy Новобранец
Заглавие: то само зарад романтиката и спокоиствието си заслуйажа да си там. Пет Окт 08, 2010 6:10 pm
багер4е написа:
Ето го
то само зарад романтиката и спокоиствието си заслуйажа да си там
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Вто Окт 26, 2010 11:36 am
stan960 написа:
- Колега верно си утепал рибата -не знам за колко време си го събрал тоя добив ма не изглежда никак зле- Май ш си прая такоз съоръжение кат твойто ш са укажи продуктивно.............
Последната промяна е направена от fitneso на Вто Окт 26, 2010 11:37 am; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Така е!)
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Нед Мар 06, 2011 10:26 pm
браво ето това са маистори
gun Новобранец
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Сря Апр 20, 2011 4:21 pm
Браво и от мен
ivan.to1 Новобранец
Заглавие: Re: СУПЕР КЛИП ОТ НАШ КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛ Сря Май 04, 2011 2:43 am
Браво колега.Другият път книга да напишеш по този начин.