Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Сеп 10, 2010 12:55 pm
Дали скоро ще видим тестчета на F5 с новата сеф сонда ? И какво стана с със самата сонда , може ли от някъде да се купи и дали някой от колегите работи вече с нея ?
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Сеп 10, 2010 2:29 pm
joro_76 написа:
Дали скоро ще видим тестчета на F5 с новата сеф сонда ? И какво стана с със самата сонда , може ли от някъде да се купи и дали някой от колегите работи вече с нея ?
Жоре вземи ми звънни по телефона,вече се прибрах,тестове направихме на полигона със всички серий на Фишерите.Даже има филмче и със сеф сондата на Ф5.Сефа дава разлика във параметрите на дълбочина 20% разлика.Не съм те забравил и ще имаш такава сонда.Първо гледай със базовата,а след това погледни ии със сефа филмчето.Спирай на пауза да четеш параметрите.
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Вто Сеп 14, 2010 2:15 pm
Kiril62 написа:
joro_76 написа:
Жоре вземи ми звънни по телефона,вече се прибрах,тестове направихме на полигона със всички серий на Фишерите.Даже има филмче и със сеф сондата на Ф5.Сефа дава разлика във параметрите на дълбочина 20% разлика.Не съм те забравил и ще имаш такава сонда.Първо гледай със базовата,а след това погледни ии със сефа филмчето.Спирай на пауза да четеш параметрите.
много добри клипчета!браво на мдетекторса!
BG------------
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Сеп 17, 2010 7:30 pm
Вчера си получих новата сонда 10 на 12 инча за F5 и до неделя ще пиша реални отзиви за нея. Ще я тествам на супер тежка почва основно . Надявам се да се се изложи... .Там съм тествал експлорер се, F 75. Golden mask и моят F 5. със концентричната сонда... така че база за сравнение ще имам
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Сеп 18, 2010 7:11 pm
До deadmen_ нямам лични звънни ми на 0894 30 90 52 ще ти дам инфо за машинката. А за сеф сондата мога да кажа че за силно активни терени е убиец. Направо ми промени машинката до неузнаваемост. На спокойна почва обаче не е толкова стабилна като с концентричната, не дава да я издуеш и издава много странични звуци, които дразнят- това в режим с дискриминация. В all metal режим обаче няма проблеми и е с около 25% по-дълбока отколкото с дискриминация. Това е от мен за сега.
adminn Admin
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Сеп 18, 2010 8:06 pm
joro_76 написа:
До deadmen_ нямам лични звънни ми на 0894 30 90 52 ще ти дам инфо за машинката. А за сеф сондата мога да кажа че за силно активни терени е убиец. Направо ми промени машинката до неузнаваемост. На спокойна почва обаче не е толкова стабилна като с концентричната, не дава да я издуеш и издава много странични звуци, които дразнят- това в режим с дискриминация. В all metal режим обаче няма проблеми и е с около 25% по-дълбока отколкото с дискриминация. Това е от мен за сега.
Страшно се радвам, когато чета такива постове - постове за металдетектинг, а не караници сондата е супер!!!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пон Окт 11, 2010 1:40 pm
здравеите и аз се здобих с Ф5 и сам много доволен от апарата!много е приличен с дизаинаси и барзината!на уродено работи супер с помоща на диаплея! сега ми остава само да си взема една сеф сонда!
BG------------
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пон Окт 11, 2010 2:34 pm
deadman_ написа:
здравеите и аз се здобих с Ф5 и сам много доволен от апарата!много е приличен с дизаинаси и барзината!на уродено работи супер с помоща на диаплея! сега ми остава само да си взема една сеф сонда!
От тука можеше да получиш подарък сондата SEF http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_53&products_id=253
а ето цената без сондата: http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_53&products_id=179
май няма разлика в цените!
mitkaloto Новобранец
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Чет Окт 14, 2010 1:38 pm
Колеги имам въпрос "телевизора" осветен ли е нощно време Аз работя нощем и за мен е от значение
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Нед Окт 24, 2010 8:34 pm
mitkaloto написа:
Колеги имам въпрос "телевизора" осветен ли е нощно време Аз работя нощем и за мен е от значение
Колега няма осветление дисплея на Ф5 но има звук ще слушкаш!хехе Ф75 има задно осжетление на дисплея!
BG------------
mitkaloto Новобранец
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Нед Окт 24, 2010 11:39 pm
колега "deadman" ти се ослушквай да нете изненадат от ..... ще се лигавиш на женаси /анадън му/?
mitkaloto Новобранец
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Нед Окт 24, 2010 11:46 pm
аз ПИТАМ и очаквам отговор а не подигравки
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пон Окт 25, 2010 9:23 am
mitkaloto написа:
Фишер Ф5 Не няма подсветка, но има супер звукова дискриминация, която ти помага да разбереш и без да гледаш диспея.
comander Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пон Окт 25, 2010 8:19 pm
deadman_ написа:
mitkaloto написа:
Колега няма осветление дисплея на Ф5 но има звук ще слушкаш!хехе Ф75 има задно осжетление на дисплея!
Ямболски на кои отика сувенира?Да знаем значи, вземеш ли да хвалиш фишера работата е ясна ,щте се продава.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Окт 30, 2010 7:58 pm
comander написа:
deadman_ написа:
mitkaloto написа:
Ямболски на кои отика сувенира?Да знаем значи, вземеш ли да хвалиш фишера работата е ясна ,щте се продава.
Абе Бургазки не хваля нищо бе пич!Посто казвам че ми допадна и сам си много доволен от машинката! а на другия колега не се подогравам а ми обчснявам за какво иде реч!ама и сте мнооооо глупави бе....!
BG------------
comander Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Окт 30, 2010 10:33 pm
Щтот нали жената детето, краи с ходенето.Пак цъфна с друг миндил?
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Окт 30, 2010 11:26 pm
Остави го колегата от Ямбол да се порадва на новата си придобивка Бургазки.Може след време, като му омръзне да го продаде по-евтино и някой от наз да намаже от цялата тая работа.Да ти кажа нещо интересно, днес имах щастието да поработя т.е по-скоро да погледам как се работи с едно джи пи 4800 от тези най-новите ,и какво да ти кажа след като видях за какво става на въпрос мога само да ти кажа едно.Досега само съм си мислил че работя с металодетектор ,а сега видях какво е наистина да работиш с такъв.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Чет Ное 04, 2010 9:09 pm
comander написа:
Не е твоя работа дали ще ходя някаде или не !надявамсе че ме разбра БУРГАЗЗЗЗЗКИИИИ!
BG------------
comander Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Чет Ное 04, 2010 10:22 pm
deadman_ написа:
comander написа:
Не е твоя работа дали ще ходя някаде или не !надявамсе че ме разбра БУРГАЗЗЗЗЗКИИИИ!
нали каза че се отказваш бе лаладжия ,боли ме мене де одиш.кажи набутах се с соверена ако може някои да ме отърве,пък ти тука семеини проблеми вкара че да можеш се отърва.
adminn Admin
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Ное 05, 2010 7:33 am
deadman_ гледай цените http://mdetectors.com/index.php?currency=BGN&cPath=21_53&sort=3a колко сребърника даде ако ти трябва СЕФ пиши
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Нед Ное 07, 2010 2:23 pm
adminn написа:
deadman_ гледай цените http://mdetectors.com/index.php?currency=BGN&cPath=21_53&sort=3a колко сребърника даде ако ти трябва СЕФ пиши
Здравеи! Знам цените добре както и надникнах в щанда на изложение много добро пердставчне на фирма!посто аз бчх та на друго изложение и нямах никакво време да поговорим и да се запознаем!Ако има нещо ще се чуем!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Нед Ное 07, 2010 2:25 pm
Абе Бургазки намериси с нещо друго да си чешеш езика не с мен!Умолявамте да ме прескачаш както и темитеми! Надявамсе че ме разбра!
BG------------
comander Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пон Ное 08, 2010 8:57 pm
deadman_ написа:
Абе Бургазки намериси с нещо друго да си чешеш езика не с мен!Умолявамте да ме прескачаш както и темитеми! Надявамсе че ме разбра!
Щте те прескоча не бери грижа .
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Чет Ное 11, 2010 6:08 pm
comander написа:
deadman_ написа:
Щте те прескоча не бери грижа .
Благодаря!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пон Ное 15, 2010 10:21 pm
deadman_ написа:
comander написа:
deadman_ написа: