Заглавие: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Вто Май 18, 2010 6:58 pm
Здравейте Колеги, представям ви това филмче на полеви тест на Фишер F5, което направихме преди няколко седмици. Както винаги, вече е излишно да Ви кажа, че земята на полигона ни е доста орудена - все пак това е в северозападна стара планина богата на оловно-цингови и железни руди. Разгледаите клипа и го коментирайте. Забележете, че всички тестове са със силен, а не фонов сигнал, т.е. сигнал за копане. Това е доста важна подробност при всички наши тестове - фонови сигнали не представяме. Забележете, че с медната платка апарата може да я хване на многократно по-голяма дълбочина. PS: намерения предмет на един от тестовете е копче.
Скоро ще пуснем и 11"DD сонда за F5, а в по-далечно бъдеще съвместно с патньорите ни от SEF ще пуснем и 38-30 см. DD Независимо, кога купите апарата от www.mdetectors.com ше получите огромна отстъпка за сондите.
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Юни 04, 2010 11:49 am
www.mdetectors.com написа:
Здравейте Колеги, представям ви това филмче на полеви тест на Фишер F5, което направихме преди няколко седмици. Както винаги, вече е излишно да Ви кажа, че земята на полигона ни е доста орудена - все пак това е в северозападна стара планина богата на оловно-цингови и железни руди. Разгледаите клипа и го коментирайте. Забележете, че всички тестове са със силен, а не фонов сигнал, т.е. сигнал за копане. Това е доста важна подробност при всички наши тестове - фонови сигнали не представяме. Забележете, че с медната платка апарата може да я хване на многократно по-голяма дълбочина. PS: намерения предмет на един от тестовете е копче.
Скоро ще пуснем и 11"DD сонда за F5, а в по-далечно бъдеще съвместно с патньорите ни от SEF ще пуснем и 38-30 см. DD Независимо, кога купите апарата от www.mdetectors.com ше получите огромна отстъпка за сондите.
страхотно се преставя фи6ера ф 5 браво ако е с пеперуда направо 6те курти асфалта
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Юни 04, 2010 1:08 pm
Ако клиповете са реални(без измами) и е наистина така силно орудено както казваш,..е много добро постижение. Но,защо с медна платка? Такъв предмет,пплосък рядко има в земята.Това е предмет,който ще бъде хванат "лесно" от доста машини. Я сложете една статуетка със същата височина? Много по-тежка ще е от платката,но дали ще я хване уреда? Не казвам,че се съмнявам в работата на Фишера,а искам да кажа,че трябва да се правят тестова на предмети,подобни като форма или големина на тези,дето ги има в земята.... Направете тест на гърне,пълно с монети.Закопайте го в земята на 60 см,ама не така с "кухина" около него и да видим как ще се справи.. Повтарям-нямам нищо против Ф75.Знам ,че са на мода сега...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Юни 04, 2010 2:27 pm
Колега, имайки в предвид, че хората се напатиха от фалшиви тестове на БГ апарати в Ютюб сещате се, че става дума за откривателя мерчев, разбирам твоето притеснение и подозрение, но ... има съществена разлика, ние се занимаваме с това от много години, от 5 години е сайта а от над 15 години се занимаваме с търговия с металдетектори. В този смисъл никога няма да си позволим да манипулираме който и да е тест, затова и доста апарти не ги продаваме. В България едва ли има търсач, който да не знае за www.mdetectors.com и никога няма да си позволим да направим нереални тестове, защото БГ е малка а инернет голям. Затова и грепата ни във форума расте и не старее http://imperio.bulgarianforum.net/groupcp.forum?g=18 Специално на този тест присъстваха доста хора, като поне двама са от форума. Предметите, които използваме не могат да бъдат антични монети или пък антични фигурки по понятни причини. Въпросната платка от бакър имитира, т.нар "бакърчета", в които се намират обикновенно средновековните съкровища или кешове. Скоро щи имаме сонда за F5 DD голяма и тогава този тест ще е още по-добър, защото сега е концентрична. F5 е най-добрия в своя клас - категорично Ви казвам. Скоро очаквайте доста приятни изненади не само за него, но и на всички продукти на Fisher.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Юни 04, 2010 4:41 pm
За да не отварям нова тема виждам напоследък рекламирате Fisher f4 със 6.8кХц. честота - В началото обаче а и все още поне в рекламите на КЕЛИКО честотата на Ф4 е 5.9кХц.-която би трябвало да си е оригиналната така да се каже за този модел - Та интересува ме защо е тая разлика - Ако Щатските са с 5.9кХц. кви са тия със 6.8кХц. Тайвански или Тайландски по лиценз не се сещам сега точно - но е хубаво да се казват тия подробности - в смисъл не ми се дават пари за кон пък да ми пробутат магаре за същата сума...............
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Юни 04, 2010 8:36 pm
Време е и аз да кажа нещо по въпроса Работя с Ф5 от няколко месеца и мога да кажа със сигурност че работи на изключително тежки почви ,много по-тежки от тези на клипа, което е похвално за машинката. Не знам дали е от района, но при нас на повечето почви,които стават за слушане ,апарата се балансира при фаза 63 до 68 а датчика за минерализацията е на половина . Това го считам за спокойна почва. С фишера работя на терени,на които той се балансира при фаза 80 (от максимум 82 ) и пълен на макс датчика за минерализация,и пак пробива- на общ режим. За сравнение ще кажа че трудните терени съм ги пробвал месеци наред със експлорер СЕ и резултата бе почти нулев...
adminn Admin
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Пет Юни 04, 2010 9:00 pm
stan960 написа:
За да не отварям нова тема виждам напоследък рекламирате Fisher f4 със 6.8кХц. честота - В началото обаче а и все още поне в рекламите на КЕЛИКО честотата на Ф4 е 5.9кХц.-която би трябвало да си е оригиналната така да се каже за този модел - Та интересува ме защо е тая разлика - Ако Щатските са с 5.9кХц. кви са тия със 6.8кХц. Тайвански или Тайландски по лиценз не се сещам сега точно - но е хубаво да се казват тия подробности - в смисъл не ми се дават пари за кон пък да ми пробутат магаре за същата сума...............
Колега, незнам кой от каде взема стока, но продаваните от нас Фишери са директно от Фърст Тексас USA, ето ги и честотите FISHER FISHER F2 6.0 kHz FISHER F4 5.9 kHz FISHER F5 7.8 kHz FISHER F70 13.0 kHz FISHER F75 13.0 kHz
F2 и F4 работят на еднаква честота. F4 е страшен апарат и есента ще пуснем специално за него SEF сонда. Лошото е, че сега цените на Фишерите ще скочат много заради долара, а знам, че си фен на F4 и затова имам следната оферта СПЕЦИАЛНО за теб: http://mdetectors.com/product_info.php?currency=BGN&cPath=21_53&products_id=227 давам ти 100лв. аще надолу отстъпка, която ще ползваш точки 1т.=1лв. и го вземай за 780лв., защото си пич ...
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Юни 05, 2010 2:31 am
joro_76 написа:
Време е и аз да кажа нещо по въпроса Работя с Ф5 от няколко месеца и мога да кажа със сигурност че работи на изключително тежки почви ,много по-тежки от тези на клипа, което е похвално за машинката. Не знам дали е от района, но при нас на повечето почви,които стават за слушане ,апарата се балансира при фаза 63 до 68 а датчика за минерализацията е на половина . Това го считам за спокойна почва. С фишера работя на терени,на които той се балансира при фаза 80 (от максимум 82 ) и пълен на макс датчика за минерализация,и пак пробива- на общ режим. За сравнение ще кажа че трудните терени съм ги пробвал месеци наред със експлорер СЕ и резултата бе почти нулев...
колега сподели за дулбочината монета напримерно 1 лев на колко дулбоко 6те я хване в лека почва и лоша почва
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Юни 05, 2010 1:43 pm
Не съм заравял да тествам,но обещавам ,че утре ще заровя и ще пиша,но не на джоб а в дупка. От опита ми до сега с машинката смятам че левчето ще го даде на чист сигнал около 25см в земята в режим с дискриминация, може и повече но не искам да се изхвърлям. На общ режим е по-дълбока,но пак зависи от почвата. При нас сигнал над 30см съм хващал само с джи пи х 4000 - говоря за монетен сигнал.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Юни 05, 2010 2:01 pm
joro_76 написа:
Не съм заравял да тествам,но обещавам ,че утре ще заровя и ще пиша,но не на джоб а в дупка. От опита ми до сега с машинката смятам че левчето ще го даде на чист сигнал около 25см в земята в режим с дискриминация, може и повече но не искам да се изхвърлям. На общ режим е по-дълбока,но пак зависи от почвата. При нас сигнал над 30см съм хващал само с джи пи х 4000 - говоря за монетен сигнал.
Жоре направи едно филмче със тестване и после го качи да видят момчетата как работи и на уродена почва.
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Юни 05, 2010 2:05 pm
Много е добър тест браво
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Юни 05, 2010 7:45 pm
Клипа които го гледаме е супер; Според мен ако го пробва търсач дали ще са реални -все пак сме сити сме и на измамини клипове което показват едно пак като се купи детектота излиза друго????????
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Юни 05, 2010 7:53 pm
Имал сам фишер 5 -да чуя другите колеги, да видим кво ще кажат+не отговарям на глупови въпроси
adminn Admin
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Юни 05, 2010 10:30 pm
Аз познавам недоволни колеги, както от GPX така и от DFX, както и от MD3010. Често пъти търсачите купуват нещо, което просто не им върши работа и остават недоволни. В Кърджали имахме клеинт, който след една година каза, че XLT не става за нищо- оказа се, че една нормална програма тоя пич не е подкарал, а си е карал с фабричните. Много примери имам такива, иманно затова е нашия форум, да се правят тестове и да се споделят мнения от потребители, а не 2-3 производители, като мерчев да ни вкарват лъжливи филми в които апарата му е по-добър от XP. А колега, ти май си първия, който е недоволен от F5, но няма лошо, сподели защо не ти е харесал.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
zlatko Легионер
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Съб Юни 05, 2010 10:45 pm
adminn написа:
Аз познавам недоволни колеги, както от GPX така и от DFX, както и от MD3010. Често пъти търсачите купуват нещо, което просто не им върши работа и остават недоволни. В Кърджали имахме клеинт, който след една година каза, че XLT не става за нищо- оказа се, че една нормална програма тоя пич не е подкарал, а си е карал с фабричните. Много примери имам такива, иманно затова е нашия форум, да се правят тестове и да се споделят мнения от потребители, а не 2-3 производители, като мерчев да ни вкарват лъжливи филми в които апарата му е по-добър от XP. А колега, ти май си първия, който е недоволен от F5, но няма лошо, сподели защо не ти е харесал.
Админе няма прилична дълбочина за парите си;-Има БГ апарати дето са по евтини и го бияат и по дълбочина и по някоии параметри това е моето виждане (но да кажат и колегите)
joro_76 Легионер
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Нед Юни 06, 2010 3:58 pm
За тази 25 на 14 см сондичка с която е оборудван ф5 си има много прилична дълбочина. Лично съм тествал дискриминацията му спрямо други детектори и мога да заявя че е перфектна. Ако се сложи по-голяма сонда 2д нещата със сигурност ще се променят в още по- добра насока. Да не говорим ако се направи и още по-голяма 38/30... Жалко че днес не ставаше за разходка...бях обещал да нарпавя клипче
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Сря Юни 09, 2010 5:32 pm
joro_76 написа:
За тази 25 на 14 см сондичка с която е оборудван ф5 си има много прилична дълбочина. Лично съм тествал дискриминацията му спрямо други детектори и мога да заявя че е перфектна. Ако се сложи по-голяма сонда 2д нещата със сигурност ще се променят в още по- добра насока. Да не говорим ако се направи и още по-голяма 38/30... Жалко че днес не ставаше за разходка...бях обещал да нарпавя клипче
Последната промяна е направена от maksim12 на Чет Ное 24, 2011 2:55 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Нед Юни 20, 2010 6:42 pm
Колега можели малко повечко инфо да даде ш за Ф-5 замислям се да си купя една и аз!
BG------------
muhomorka Легионер
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Нед Юни 20, 2010 8:17 pm
Палете ме, палете. Ще взема и аз да си купя един телевизор.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Сря Юли 07, 2010 6:14 pm
Мисля че ако се иработи по голяма сонда за Ф-5 ще има изключителни резултати с това апаратче!харсвам го много!
BG------------
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Сря Юли 07, 2010 10:41 pm
deadman_ написа:
Мисля че ако се иработи по голяма сонда за Ф-5 ще има изключителни резултати с това апаратче!харсвам го много!
Брее Майнлаб - малеее...
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Чет Юли 08, 2010 5:42 pm
pechkata написа:
deadman_ написа:
Брее Майнлаб - малеее...
Защо не Печка?няма лошо да си купя още един апарат!Никаде несам споменал че ще подавам Манлаба!
BG------------
kjivkov Новобранец
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Вто Авг 24, 2010 11:57 am
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Сря Авг 25, 2010 7:45 am
Скоро ще пуснем всички полеви тестове на Ф - серията ва Фишер на орудено с базовите и SEF сондите. Специално за нас беше разработена SEF сонда за F5, която ни учуди с работат си в реални условия. Очаквайте в началото на Септември клиповете от полигона ни! Поздрави!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Полеви тест на Fisher F5 на орудено Сря Авг 25, 2010 6:42 pm
Скоро ще пуснем всички полеви тестове на Ф - серията ва Фишер на орудено с базовите и SEF сондите. Специално за нас беше разработена SEF сонда за F5, която ни учуди с работат си в реални условия. Очаквайте в началото на Септември клиповете от полигона ни! Поздрави!
Хаиде чакаме ги с нетарпение тези клипчета!Ф-5 с сеф маи правила чудеса!