Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Вто Юни 15, 2010 4:19 pm
Последната промяна е направена от zumbula007 на Чет Юли 01, 2010 1:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
gorski Новобранец
Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Вто Юни 15, 2010 8:39 pm
колеги започнах темата защото ме притесни §16 от новия закон и до сега не разбрах как да го тълкувам .Затова взимам мерки да не изпадам в ситуация.Това че не трябва да го конфискуват ми е ясно но то не означава че някои селски смотаняк няма да го направи.Случаи много.
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Нед Юни 20, 2010 12:11 am
ако следваме сбърканата милиционерска логика би трябвало освен металтърсачи да конфискуват GSM MP3 и вичко което на глупавия полицаи му се струва страно и необичаино
Virosss Легионер
Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Нед Юни 20, 2010 12:44 am
Дам вероятно Последно четох, че имало програма към Iphone, която успешно различава метал на няколко сантиметра... освен и всички с IPhone вече да ги крият
Гост Гост
Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Нед Юни 20, 2010 1:00 am
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 21, 2010 12:37 am; мнението е било променяно общо 1 път
Virosss Легионер
Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Нед Юни 20, 2010 1:44 am
Вероятно след няколко годинки, може и да е факт, но в момента едва ли ще успееш да намериш и монета на 4-5 см. под земята
Гост Гост
Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Нед Юни 20, 2010 11:25 am
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 21, 2010 12:39 am; мнението е било променяно общо 1 път
И след няколко месеца все още няма никакво развитие по тази тема с регистрацията, каква регистрация като искат да забранят притежаването така че няма да се регистрира поне засега докато не се поязисни закона.
И след няколко месеца все още няма никакво развитие по тази тема с регистрацията, каква регистрация като искат да забранят притежаването така че няма да се регистрира поне засега докато не се поязисни закона.
За каква регистрация става дума момчета - в момента ако си член на Федерацията с помоща на картата която издават можеш да разнасяш металдетектора където си щеш - но не и да търкаш дето щеш (само на не архелогични обекти)...
Ако съм на Илия на местото ще ти забраня със закон да пишеш по форумите Де го Мерчев дето набиваше канчета, сега е момента
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
За каква регистрация става дума момчета - в момента ако си член на Федерацията с помоща на картата която издават можеш да разнасяш металдетектора където си щеш - но не и да търкаш дето щеш (само на не архелогични обекти)...
печка ти да не си рекламен агент за набиране на нови членове на федерацията.
Не аз съм член на Федерацията - и като неен член съм длъжен да подържам нейното развитие...
Печка, не съм член на федерацията, но ти обещавам да ти дам бутилка уиски само за да спреш да я "подържаш" по тоя начин.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Не аз съм член на Федерацията - и като неен член съм длъжен да подържам нейното развитие...
...бате печка ти верно си "член"...ама разясни какъв "член"...щото членове най различни ...на "оная работа" също казват "член"...
И аз подкрепям Федерацията,макар да не съм член.Предполагам че всички се надяват тя да успее в борбата и да ни извоюва едно свободно търсене. Но ти само зле и влияеш на федерацията.тебе трябва да те махнат даже от форума.Печка небъди на всяка манджа мюрдия или поне като пишеш мисли малко.
Аз също съм член на федерацията и самата федерация е нещо много хубаво просто трябва повече хора да станат членове за да ни вземат на сериозно, картата за членство пише че имаш право да притежаваш и използваш металотърсач НО държавата иска да ни ограничи това право със забраната за притежание и от тука идва и проблема, така че решението е колкото се може повече членове и всичко ще си дойде на местото.
NERON Цезар
Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Чет Ное 11, 2010 9:43 am
Точно така е . Само дано да се намерят още юнаци с по 20 лева , че се стесняват . За 6 месеца подписката няма и 200 подписа ....
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Чет Ное 11, 2010 2:52 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
NERON Цезар
Заглавие: Re: регистрация на металотърсач Чет Ное 11, 2010 6:48 pm
Рано е рано е за почерпки . Има много работа за да стане клуба факт . Е преди малко се приобщи още един нов член , само трябва да се види кой ще му даде карта , че аз нямам .
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ