Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Чет Май 13, 2010 2:34 pm
Обикаляне повечко и повечко копане!!!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Чет Май 13, 2010 3:13 pm
да но темата е друга колеги четете внимателно!
BG------------
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Чет Май 13, 2010 5:38 pm
denarr написа:
до 30 см сичко било извадено -пьлно е с монети и то по на плитко по тьи наречените обрани обекти ми има само калпави тарсачи.та и какав уред да вземат пак нема да вадат.
А при нас след всеки дъжд, монетките никнат кат гъби
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Чет Май 13, 2010 6:06 pm
Avrelian написа:
denarr написа:
до 30 см сичко било извадено -пьлно е с монети и то по на плитко по тьи наречените обрани обекти ми има само калпави тарсачи.та и какав уред да вземат пак нема да вадат.
А при нас след всеки дъжд, монетките никнат кат гъби
И това го има колега!и при нас е така но не вали за сбива почвата!
BG------------
denarr Преторий
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Съб Май 15, 2010 12:06 pm
ми хода на секаде и плевенско и монтанско ивидинско и сливенско и благоевградско и ямболско като ма видат ми викат кво дириш тука е обрано па си вада.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Съб Май 15, 2010 10:23 pm
denarr написа:
ми хода на секаде и плевенско и монтанско ивидинско и сливенско и благоевградско и ямболско като ма видат ми викат кво дириш тука е обрано па си вада.
BG------------
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Нед Май 16, 2010 8:55 am
denarr написа:
Та понеже въпросът в темата е по друг - Ква е марката на вадачката Колега.......
Гост Гост
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Нед Май 16, 2010 9:11 am
Мисля че denarr работи с xp goldmaxx power.
denarr Преторий
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Нед Май 16, 2010 3:52 pm
XPgmp.та по темата за млабите.имам двама колеги с екс-се.но единиа е пипнат-а именно-нова правена антена 28 см,искаран потенциометар на гарба на дисплеа и една фикс. програма.резултата евпе4атлиава6 като работа и далбо4ина.маистора е от враца. та не подцениаваите бг маисторите и тук има умни хора които слагат целиа екип на маимлаб в ку4и газ.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Нед Май 16, 2010 7:40 pm
denarr написа:
XPgmp.та по темата за млабите.имам двама колеги с екс-се.но единиа е пипнат-а именно-нова правена антена 28 см,искаран потенциометар на гарба на дисплеа и една фикс. програма.резултата евпе4атлиава6 като работа и далбо4ина.маистора е от враца. та не подцениаваите бг маисторите и тук има умни хора които слагат целиа екип на маимлаб в ку4и газ.
Недеи така колега ще засегнеш някои приваржаник на марката например аз!ти знаешли че Х-тера 705 бие експорера и доста скапи машини в проспектинг режима!
BG------------
denarr Преторий
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Пон Май 17, 2010 8:26 am
не сам запознат с х-терата но пипнатиа експл-се е с 10 см по далбок от стандартниа и то с по малка антена
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Пон Май 17, 2010 3:06 pm
deadman_ написа:
Golden Mask написа:
denarr написа:
Колко си прав
Сагласен сам стеб колега!няма обрани обекти има калпави тарсачи!
Айде бе! И, ако някъде наистина няма цветен сигнал(за обхвата на твоя уред),какво ще направиш? Я ни кажи?
борчо Новобранец
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Пон Май 17, 2010 10:14 pm
Колега Denarr можеш ли да ми дадеш някакви координати на този майстор във Враца.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата! Сря Май 19, 2010 5:27 pm
[quote="борчо"]Колега Denarr можеш ли да ми дадеш някакви координати на този майстор във Враца.[/quote
Колеги моля пишете по темата не я разваляите!
BG------------
Които работи с Minelab X-terra 705 да даде мнение в темата!