Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:48 pm
аиде мочета чао оставям ви даси изясните позициите.
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 05, 2010 11:52 pm
petar_pz написа:
аиде мочета чао оставям ви даси изясните позициите.
4аоо и се обади как е минал ремонта
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Вто Май 11, 2010 10:43 pm
petar_pz написа:
при румен.....дума дана става.
kolega: кво стана с ремонта или ще си мъл4иш
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Сря Май 12, 2010 12:31 am
Golden Mask написа:
petar_pz написа:
TITUS...Ако последната забележка нее към мен мислиш ли че можеш да ми помогнеш за машината.
Защо първо не се обърнеш към магазина от който си купил детектора, все си мисля че освен гаранционна подържат и следгаранционен сервиз . Друг е въпроса колко ще те ожулят за ремонта... може би колкото да си купиш един БГ детектор нисък клас
Пък ти не жулиш нали? например Golden mask?
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Чет Май 13, 2010 12:44 pm
Kолега TITUS,бях забравил че ми каза да пиша как е минал ремонта.Прав беше електранчик ми трябваше.Един кулега го оправи.Вечерта го занесах на обяд на другия ден ме извика даго взема.Струвашеми едно зареждане на барбекиуто му,какво муе било не знам неме и интересува.Важното е че работи както преди перфектно.Та товае колега.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Чет Май 13, 2010 12:58 pm
А и друго,казахму както ме посъветва и golden mask да отвори кутията внимателно и да види дали нее с лампи.Колегата каза че няма лампи,но и друго нямало в кутията.Нямало НИЩО ОБЩО между МИНЕЛАПА и golden maska и в близките години нямало и да има.Сещатесе в чия полза.Пича е ремонтирал и БГ машини,фклиучително и golden mask.
tepes Цезар
Заглавие: Re: помощ????? Чет Май 13, 2010 6:20 pm
petar_pz написа:
А и друго,казахму както ме посъветва и golden mask да отвори кутията внимателно и да види дали нее с лампи.Колегата каза че няма лампи...
Щом като ти е казал така, със сигурност не е отворил внимателно кутията! Такива майстри колкото щеш, отварят невнимателно кутията и после се оправдават, " ми то нямаше лампи "...!
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Чет Май 13, 2010 7:45 pm
petar_pz написа:
А и друго,казахму както ме посъветва и golden mask да отвори кутията внимателно и да види дали нее с лампи.Колегата каза че няма лампи,но и друго нямало в кутията.Нямало НИЩО ОБЩО между МИНЕЛАПА и golden maska и в близките години нямало и да има.Сещатесе в чия полза.Пича е ремонтирал и БГ машини,фклиучително и golden mask.
не схванах за лампите,за голден мацка,и ползата.ако владо беше ти казал дали няма релета в кутията,то пак по негов акъл ли щеше да се водиш? но се радвам за успешния ремонт
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Чет Май 13, 2010 10:00 pm
TITUS,към тебе уважение,за ремонта ремонта всичко е истина.Сърказама знаеш към кои е насочен
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Чет Май 13, 2010 10:03 pm
на tepes исказването немога даго разбера,съжалявам
tepes Цезар
Заглавие: Re: помощ????? Чет Май 13, 2010 11:35 pm
Исках да кажа, че е счупил лампите, затова ги е нямало
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: помощ????? Пет Май 14, 2010 7:25 am
Колега tipes става въпрос за металотърсач minelab.Вътре няма лампи.Това беше заяждане на golden mask с колегата TITUS.Неси усетил.
tepes Цезар
Заглавие: Re: помощ????? Пет Май 14, 2010 9:32 am
Нищо де! И аз така карам, със счупени лампи, но имам уред, за нощно виждане.