То големите мизерии тогава бяха извън стадиона ,но това вече не е тема за този форум ...както и да е.Да нека да са по-твърди стюардите,но понякога наистина бият хората безпричинно.
Viver est militare!
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Футбол Чет Май 13, 2010 11:07 pm
Бербатов се отегли от национала урааааааааааа.Е сега вече може да мислим за нещо по голямо на национално ниво
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Чет Май 13, 2010 11:21 pm
Не мисля така,ама карай Иначе съм зад решението му Сега нека марто и стели се отеглят и да видим бфс как ще реве на умряло Сами си го направиха..перуката,мъри..наско..един дол дренки ...
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Футбол Чет Май 13, 2010 11:37 pm
След няколко мача пак ще говорим.До сега всички играеха за Бербатов,защото всички се плашиха,че им се кара.Мисля,че сега ще играят като един отбор.Още повече,че има лагери в националния,което е най-големия проблем кадето и да е.
charon Цезар
Заглавие: Re: Футбол Пет Май 14, 2010 4:48 pm
Е те заминат ли си Марто и Стилян.... сме до там
Viver est militare!
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Футбол Пет Май 14, 2010 6:17 pm
charon написа:
Не мисля така.М.Петров от няколко години въобще не е във форма.Ст.Петров много рядко прави силни мачове за национала.Мисля,че има момчета,който само за няколко мача могат да докажат,че имат място в национала.
charon Цезар
Заглавие: Re: Футбол Пет Май 14, 2010 6:29 pm
danio1978 написа:
charon написа:
Не мисля така.М.Петров от няколко години въобще не е във форма.Ст.Петров много рядко прави силни мачове за национала.Мисля,че има момчета,който само за няколко мача могат да докажат,че имат място в национала.
Прав си колега,но дава ли им възможност на тези момчета,да се докажат За това,ще сме на дова дередже
Viver est militare!
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Футбол Пет Май 14, 2010 7:02 pm
Вместо да им се дава шанс за изява се викат все едни и същи стари немойковци.Коловати.Г.Пеев,Чавдар Янков,Велизар Димитров доказали през годините,че нямат никакво място в националния.Един Мартин Камбуров 2 пъти голмайстор на първенството и никакъв шанс за изява.Примерите са много и докато само мениджерски интереси ръководят националния,(и не само)отбор няма да има.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Пет Май 14, 2010 11:28 pm
danio1978 написа:
Бербатов се отегли от национала урааааааааааа.Е сега вече може да мислим за нещо по голямо на национално ниво
Грешка
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Пет Май 14, 2010 11:29 pm
danio1978 написа:
След няколко мача пак ще говорим.До сега всички играеха за Бербатов,защото всички се плашиха,че им се кара.Мисля,че сега ще играят като един отбор.Още повече,че има лагери в националния,което е най-големия проблем кадето и да е.
Грешка
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Пет Май 14, 2010 11:30 pm
danio1978 написа:
charon написа:
Грешка
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Пет Май 14, 2010 11:31 pm
danio1978 написа:
Вместо да им се дава шанс за изява се викат все едни и същи стари немойковци.Коловати.Г.Пеев,Чавдар Янков,Велизар Димитров доказали през годините,че нямат никакво място в националния.Един Мартин Камбуров 2 пъти голмайстор на първенството и никакъв шанс за изява.Примерите са много и докато само мениджерски интереси ръководят националния,(и не само)отбор няма да има.
Грешка
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Футбол Пет Май 14, 2010 11:51 pm
Sitalk мненията са си лично мои.Не задължавам никой с тях.Както писах по-горе от 10-12 години не съм пропускал мач на националния в София и ме боли когато виждам,че нещата куцат.Но съм оптимист за следващия цикъл и съм сигурен,че има добри момчета,който много скоро ще заместят звездите
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Съб Май 15, 2010 12:14 am
Човека,когото лично самия сър А.Фергюсън отиде да посрещне с личната си кола, ли е виновен за трите поредни пропуснати футболни Форума? Извинявай,може да те засегна,ама Бербатов се отказа заради такива като тебе.Дето само кусури му търсят.Заслепени,без да виждат хубавата страна.Какво очаквахте о т него? Сам да класира отбора на всякъде ли? Гледа ли му пресконференцията? Как ги затапи? Каза нещо от рода на "Абе хора,вие не сте ли българи бе? Не се ли радвате ,че българин играе за един от най-големите клубове в света? Тъй ли един не ми пожела късмет и да остана там,а само човъркате,дали ще ме махне Фергюсън или не..." не го предавам дословно изказването му....ама прав си е... Млад отиде в Бундеслигата и отлично представяне.Стигна до финал за КЕШ,за малко шампион и финал за купата.При престоя му при асперините наказа доста големи отбори и в първенство и в кл.турнири.В Тотнъм също беше виртуозен.Стигна върха-на Олд Трафорд. В националния стана голмайстор за всички времена. Какво искате от него?
ELATION Легионер
Заглавие: Re: Футбол Съб Май 15, 2010 12:30 pm
sitalk написа:
Човека,когото лично самия сър А.Фергюсън отиде да посрещне с личната си кола, ли е виновен за трите поредни пропуснати футболни Форума? Извинявай,може да те засегна,ама Бербатов се отказа заради такива като тебе.Дето само кусури му търсят.Заслепени,без да виждат хубавата страна.Какво очаквахте о т него? Сам да класира отбора на всякъде ли? Гледа ли му пресконференцията? Как ги затапи? Каза нещо от рода на "Абе хора,вие не сте ли българи бе? Не се ли радвате ,че българин играе за един от най-големите клубове в света? Тъй ли един не ми пожела късмет и да остана там,а само човъркате,дали ще ме махне Фергюсън или не..." не го предавам дословно изказването му....ама прав си е... Млад отиде в Бундеслигата и отлично представяне.Стигна до финал за КЕШ,за малко шампион и финал за купата.При престоя му при асперините наказа доста големи отбори и в първенство и в кл.турнири.В Тотнъм също беше виртуозен.Стигна върха-на Олд Трафорд. В националния стана голмайстор за всички времена. Какво искате от него?
Така е прав си.Помислете какво направи Гъция преди няколко години,но нека и се замислим кой им бе тренер тогава.Гърците нямаха играчи от ранга на нашите звезди и едва ли ще имат, но имаха тренер!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Съб Май 15, 2010 3:55 pm
Имаха,да.И ние можем да имаме,ама как ще му кажат на човека,че тук играят.....мениджърски интереси.Как? И затова нашите футболисти гледат първенствата от ТВ. Тези футболисти заслужаваха да участват поне на още едно първенство след ЕВРО 2004г Просто трябваше един специалист за треньор.
charon Цезар
Заглавие: Re: Футбол Чет Май 20, 2010 2:52 pm
Ех колко нелепо паднахаме отново......
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Чет Май 20, 2010 5:45 pm
Нищо нелепо нямаше
charon Цезар
Заглавие: Re: Футбол Чет Май 20, 2010 5:48 pm
Опитах се да бъда ироничен.....
Viver est militare!
charon Цезар
Заглавие: Re: Футбол Сря Юни 09, 2010 11:48 am
Колега Aemilivs,гледа ли простотията Футболни хамелеони?
Viver est militare!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Сря Юни 09, 2010 12:10 pm
Мани бе човек ... не издържах и го изтрих на 34та минута.Снощи го дръпнах.Ама после от любопитство го изтеглих пак и го догледах... И с тая простотия искат да върнат хората по стадионите ... ама иначе канибала добре са го направили Най-интересната част беше края - даваха мелета от мачове.И май се видях на един от кадрите Просто ... няма такава глупост
charon Цезар
Заглавие: Re: Футбол Сря Юни 09, 2010 12:21 pm
Мани,а с тоя филм уж искаха да покажат реалноста,а те какво направиха сложиха всички фенове под общ знаменател и излиза,че те са проблема на обществото.А за канибала ....доста интересни историики съм чувал за него
Viver est militare!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Сря Юни 09, 2010 12:30 pm
Канибала е култов Надявам се чужденци да не гледат този филм ... хахахха нацисти - друсащи,с дълги чорляви коси,джасащи на чалга ... с блузки от САЩ 94 .... абе луда работа и не разбрах .. тия на кой са фенове.. уж от ЦСКА ож от Левски,После от Ботев и Локо .. луда работа
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Сря Юни 09, 2010 1:09 pm
За кой филм става въпрос?
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Сря Юни 09, 2010 1:33 pm
http://zamunda.net/details.php?id=224089&hit=1 Е тоя