Интервю ссъ Станимир Стойлов. Журналист-Г-н Стойлов,срамувате ли се че шансовете на България за класиране вече са минимални? Ст. Ст.-НЕ! Ж. ? Не ? Ст.Ст. -Ами и без това по календара на Майте никой няма шанс за нищо .....Така че какво толкова!
ELATION Легионер
Заглавие: Re: Футбол Сря Сеп 08, 2010 9:24 pm
Извинете ме за циничният израз който ще употребя по долу.Но тия- Ебаха майката на националния отбор!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Съб Сеп 11, 2010 9:22 am
http://www.sportal.bg/video.php
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Футбол Пон Сеп 13, 2010 2:46 pm
sitalk написа:
Ураааааааааааааааааааааааа! Станимир Стоилов каза пред камерите,че повече няма да е треньор на нац отбор!!! Дано и другия там да се измете...(Н.Сираков),заедно с търгашите.....както и изметта...Ж.Миланов,Г.Сърмов,В.Минев и доста други. А ако си иде и Боби,там да се навре под рокличката на Мария Петрова,НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ СТАНЕ ЗА БГ ФУТБОЛА.
Дано да изберат специалист.Дано не правят опити вече да си търгуват чрез нац.отбор,иначе 4-то поредно първенство ще пропуснем
Отдавна аз казвам,че този нещастник ще ни закопае но сините привърженици плюят по мен и се гордеят,че е голям специалист и едва ли не ще се класираме без да играем.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Пон Сеп 13, 2010 4:02 pm
Линч с камъни за всички от БФС ...
adminn Admin
Заглавие: Поздрав за Левскарите във Форума Чет Сеп 16, 2010 9:55 pm
Поздрави за победата на ВСИЧКИ Левскари и цяла България. Стискаме палци и за Чорбата!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stran Легионер
Заглавие: Re: Футбол Чет Сеп 16, 2010 9:58 pm
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Чет Сеп 16, 2010 10:30 pm
Я по-леко с наричанията
zempar Цезар
Заглавие: Re: Футбол Чет Сеп 16, 2010 10:34 pm
бан бан , 3 месеца бан за админа
Последната промяна е направена от zempar на Чет Сеп 16, 2010 10:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Чет Сеп 16, 2010 10:36 pm
Както съм нервен,че не отидох в Турция,че ми изтича пааспорта много мога да псувам ... тъпите имат пропускателен закон паспорта ти да изтича не по-малко от след 6 месеца от влизането ти ... колкото хора се върнаха от границата да не говора .... Все пак браво на синия отбор ...
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Футбол Пет Сеп 17, 2010 9:42 am
Aemilivs написа:
Както съм нервен,че не отидох в Турция,че ми изтича пааспорта много мога да псувам ... тъпите имат пропускателен закон паспорта ти да изтича не по-малко от след 6 месеца от влизането ти ... колкото хора се върнаха от границата да не говора .... Все пак браво на синия отбор ...
А аз умрех на мъка,че ни думнаха в последната минута,въпреки,че се бях настроил да ни бият добре, нашите ни изненадаха приятно, все пак Бешикташ е с класи над нас.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Пет Сеп 17, 2010 11:08 am
Бешикташ играха като Спортист Своге.Смешки! Да им пи***м на 100 милионата селекция.И на адските фенове,които цяло второ полувреме не се чуваха преди гола,а се чуваха само 1000-те армейци.Просто големите приказки и голямото сплашване.Ние играхме страхотно,великолепно.Най-добрата защита която съм виждал.Но това е футбола
Гост Гост
Заглавие: Re: Футбол Пет Сеп 17, 2010 12:58 pm
Petronii написа:
Aemilivs написа:
А аз умрех на мъка,че ни думнаха в последната минута,въпреки,че се бях настроил да ни бият добре, нашите ни изненадаха приятно, все пак Бешикташ е с класи над нас.
може би прекалено са подценили и затва така , иначе няма логика така да се измъчат
charon Цезар
Заглавие: Re: Футбол Съб Сеп 18, 2010 2:02 pm
Да,няма как да не ни е яд за Цска,независимо на кой отбор симпатизираш момчетата показаха мъжка игра браво,за което и успех в следващите мачове
Viver est militare!
zempar Цезар
Заглавие: Re: Футбол Нед Сеп 19, 2010 7:51 pm
голям мач за Бербатов днес победа на Ман Юнайтед над Ливърпул с 3 на 2 ХЕТТРИК НА БЕРБО
charon Цезар
Заглавие: Re: Футбол Пон Сеп 20, 2010 6:23 am
Може да съм левскар и Бербатов,да не е от най-любимите ми футболисти,но ме накара да се горедея,че съм българин.Браво бербо!
Viver est militare!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Пон Сеп 20, 2010 1:02 pm
Видяхте ли го беееееееее,видяхте ли го кучето?! Цяла Европа сега го гледа. Супердербито на Англия Хеттрик! От 64г никой не е белязал хеттрик в това дерби. Плюха го(в Англия),плюхте го и вие.Запуши ли ви устите?! (Виртуозен втори гол). Някои се радваха,че се октаза от нац.отбор.(Даньо от Ловеч). Ами, с Д.Рангелов и Ив.Попов ще има да си мечтаеш за нещо в нац.отбор. Така.Той,всъщност често е показвал,че е суперзвезда.Разбиращите от футбол го знаят това.Без значение дали са от сини или червени. Дано се върне в националния,дано Мартин и Стилиян останат и дано изберат СПЕЦИАЛИСТ ЗА ТРЕНЬОР.Иначе файда няма да има.
http://www.sportal.bg/video.php?video=26112
hfy Легионер
Заглавие: Re: Футбол Пон Сеп 20, 2010 1:25 pm
Вторият гол е феноменален, просто няма думи.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Футбол Пон Сеп 20, 2010 4:05 pm
Един е Бербо
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Футбол Пет Окт 01, 2010 10:04 pm
Голямо приземяване на летящия Левски.Уникално слаби и тотално надиграни
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Съб Окт 02, 2010 11:10 pm
И войводите ще ги приземят. Утре или вдругиден ще играят. Отивам на ст."Хаджи Димитър"....
charon Цезар
Заглавие: Re: Футбол Пон Окт 25, 2010 8:26 am
Aemilivs,какво забога се случва във вашия сектор? Дано нещата не се осложняват повече от това,защото вчера бях потресен направо.
Viver est militare!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Футбол Съб Ное 27, 2010 7:22 pm
Тая вечер Д.Бербатов наниза пет гола във вратата на бившия си съотборник в Тотнъм Пол Робинсън. Манчестър Юн-Блякбърн Р 7:1 Досега четирима са вкарвали по пет гола в мач във Висшата лига,никой не е вкарвал още шест.За малко да вкара и шести,но вратаря изби удара му с глава в последните минути...