От няколко месеца следя форума, почти всекидневно и накрая се престраших да се регистрирам. Занимавам се с металдетектинг, едва от 6 месеца, но вече съм "неизлечимо болен" Благодаря на форума и федерацията, за насоката и информацията която ми даде, от него разбрах, какъв трябва да бъда и какъв не. С нетърпение очаквам поредните сбирки, да се запознаем, да си кажем наздраве и науча нови неща от вас. Надявам се да прекарваме приятно и весело във форума
От няколко месеца следя форума, почти всекидневно и накрая се престраших да се регистрирам. Занимавам се с металдетектинг, едва от 6 месеца, но вече съм "неизлечимо болен" Благодаря на форума и федерацията, за насоката и информацията която ми даде, от него разбрах, какъв трябва да бъда и какъв не. С нетърпение очаквам поредните сбирки, да се запознаем, да си кажем наздраве и науча нови неща от вас. Надявам се да прекарваме приятно и весело във форума
Здравей колега добе дошъл във форума и Федерацията...
добре дошъл в играта колега. това за сбирките не е лоша идея но поне кажи откъде си че току виж сме от един град или сме комшии. а за да не питат и останалите колеги ако не са прочели отговора ти можеш да напишеш в аватара си .
добре дошъл в играта колега. това за сбирките не е лоша идея но поне кажи откъде си че току виж сме от един град или сме комшии. а за да не питат и останалите колеги ако не са прочели отговора ти можеш да напишеш в аватара си .
Живея в чужбина, но почти всеки уикенд съм в югоисточна България. Често ходя и в Тетевенския балкан, имам къща там, в областа на с. Гложене, така че май наистина сме комшии Все още не съм член на федерацията, но имам желанието да стана в скоро време. Ако се организират търсачески събори сред природата, по подобие на руските, ще е прекрасно и много интересно. Поздрави
Последната промяна е направена от tepes на Сря Апр 07, 2010 12:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Живея в чужбина, но почти всеки уикенд съм в югоисточна България. Често ходя и Тетевенския балкан, имам къща там Все още не съм член на федерацията, но имам желанието да стана в скоро време. Ако се организират търсачески събори сред природата, по подобие на руските, ще е прекрасно и много интересно. Поздрави
Здравей колега и добре дошъл.Къде по точно в тетевенския балкан,щот понеже съм от Тетевен,ако имаш желание може,да си направим някооя разходка,да потъркаме заедно
Здравей колега и добре дошъл.Къде по точно в тетевенския балкан,щот понеже съм от Тетевен,ако имаш желание може,да си направим някооя разходка,да потъркаме заедно [/quote]
Здравей колега и добре дошъл.Къде по точно в тетевенския балкан,щот понеже съм от Тетевен,ако имаш желание може,да си направим някооя разходка,да потъркаме заедно
Разбира се С вас може и да се познаваме или със сигурност имаме общи познати В областа на село Гложене ми е къщата Нямам ЛС
Разбира се С вас може и да се познаваме или със сигурност имаме общи познати В областа на село Гложене ми е къщата Нямам ЛС
Радвам се ,че сме ти били полезни с нещо в този форум ......понеже тук се изписват и доста глупости но щом си успял да отсееш нужното от ненужното е добре желая ти успех и умната .