Заглавие: Re: Задържаха трима Сря Мар 31, 2010 10:14 pm
bobo написа:
Всичко каквото казвате е истина ,но ще си позволя да ви обърна внимание на нещо.Всеки един от нас може да направи нещо много елементарно което е от огромно значение за каузата.Да стане член на федерацията-а ако докара и някой колега -браво.На този етап това е от първостепенно значение.ТРЯБВА ДА СМЕ МНОГО.
Това си го приказваме всеки ден, колега! Ама за сега само си го приказваме! Но е хубаво, че го казваш. Току виж, колкото повече си го повтаряме, започнем и да си вярваме! Поздравявам те!
bobo Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Сря Мар 31, 2010 10:58 pm
Джони написа:
bobo написа:
Всичко каквото казвате е истина ,но ще си позволя да ви обърна внимание на нещо.Всеки един от нас може да направи нещо много елементарно което е от огромно значение за каузата.Да стане член на федерацията-а ако докара и някой колега -браво.На този етап това е от първостепенно значение.ТРЯБВА ДА СМЕ МНОГО.
Това си го приказваме всеки ден, колега! Ама за сега само си го приказваме! Но е хубаво, че го казваш. Току виж, колкото повече си го повтаряме, започнем и да си вярваме! Поздравявам те!
Ами как да не го повтарям като членовете на федерацията не са и наполовина на регистрираните потребители на форума .-или бъркам? Му другото и аз не съм още член ,но това е въпрос на време защото решението е отдавна взето.На мен ме е яд,защото за да се постигне нещо наистина трябва да сме много.
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Сря Мар 31, 2010 11:30 pm
bobo написа:
Джони написа:
bobo написа:
Ами как да не го повтарям като членовете на федерацията не са и наполовина на регистрираните потребители на форума .-или бъркам? Му другото и аз не съм още член ,но това е въпрос на време защото решението е отдавна взето.На мен ме е яд,защото за да се постигне нещо наистина трябва да сме много.
Да,трябва да бъдем сила,и то обединена сила. А не да се караме за глупости.
Или заставаме зад тази федерация и отстояваме позициите и или спираме да говорим и оставяме да ни клатят.
Между другото на федерацията и трябва говорител. Като казвам това имам на предвид адвокат или човек който знае да говори,и то да говори истини и директно куме в очи,както казва народа. Имаме управителен съвет,но нямаме подготвен човек който да отговаря на всеки въпрос,демек на всяка провокация?
Трябва ни човек който да е на ти със наглоста.
На нагъл въпрос,да знае как да отговори. Защото въпросите срещу нашата общност ще са точно такъв тип-нагли. Държавата е нагла със гражданите си. Управляващите са нагли със нас избирателите. Крадците на културното ни наследство са нагли и го окрадоха,като създадоха иманярите. А сега кажете на наглия въпрос кой може по добре да отговори?
vale Легионер
Заглавие: Re: Задържаха трима Сря Мар 31, 2010 11:35 pm
Някой нагьл като теб ли
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 12:21 am
vale написа:
Някой нагьл като теб ли
и аз ка кво съм нагъл? че казвам истината ли?
явно взехте да се поотпускате,та да видим кой от кой лагер е?
е така ви харесвам.
да мога да бъда нагъл,и ще бъда такъв със наглетците които искат да ме прекарат през Дунава и да не допуснат да пия вода.
На наглеца,трябва да се отговаря по същия начин със наглост.
Аз смятам да отида да практикувам хобито си в Испания колеги.
И ще си го правя със кеф.
То като БГ,само миндили я управляват и я точат като за световно аз кво да правя тука?
Да се нервя че простотията ходи по българските политици ли?
Да НЕРВА се,и бих искал да е друго яче ама трябва да го оправим ние,а като гледам за момента повечето абдикират.
Magikman Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 9:58 am
За наглостта си прав,монетарка.Трябват нахалство и наглост.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 11:47 am
И аз съм съгласен меджик!!!И докато народа не линчува някой дебеловрат "законотворец"помияр- публично без съд и присъда,нещата няма да тръгнат да се оправят в тази държава!!!
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 12:07 pm
Изполвам едно предаване което е било публикувано от Кирил. Предаване във което съвсем ясно се казва че,дребните предмети като пръстени,монети и други такива дребни артефакти според новия закон непредставляват интерес като културно наследство.
Оставям ви да го гледате колеги,гледайте и анализирайте,след като според закона е така,кой мръсник облечен със власт нарежда обиските по домовете на хората и да ги пишат по весниците какви монети и боклуци им са намерени.
Според същия този закон ние не би трябвало да попаднем под ударите му?
Кой е миндила който се опитва да ни ограби и малкото което имаме?
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 12:22 pm
спорет мен може да се започне с листовки раздаваме ги по крастовища и пощенски кутий .събор на някои паметник на културата които е занемарен от археолози и държава(мисля че в софия някъде даваха по телевизията за такъв които беше станал буклучарник)викаме телевизия да заснеме боклука след това чистиме ипак снима-така ще привлечем и обикновените граждани на наша страна
mitkovich Преторий
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 1:11 pm
гледах това и разбрах кои стоят зад всички закони за колтурното наслетсво е... си наглоста тава го може сомо един комунист явно все още управляват държевата
charon Цезар
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 1:28 pm
mitkovich написа:
гледах това и разбрах кои стоят зад всички закони за колтурното наслетсво е... си наглоста тава го може сомо един комунист явно все още управляват държевата
Така е колега,управляват я и още дълго,ще я управляват и нас ще продължават да си ни обвиняват за престъпници,които видиш ли разрушават националното богатство,а тези които наистина го разрушават и изнасят извън Страната,ще продължават да си стоят в кожените фотьойли и ще обесняват на обществото какви страшни престъпници сме ние хората,които просто искат да опражняват хобито си.
vale Легионер
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 5:25 pm
От сьщия лагер сам монетарка просто ти направих комплимент.Аз лично немога като теб та затова...
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 9:06 pm
Колеги,мислите ли че някога хобито ни ще стане (свободно),При положение че в домовете им са намерени различни старини предмети и монети.Че това на никой не се харесва.
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Чет Апр 01, 2010 9:11 pm
slavitoooo написа:
Джони написа:
stan960 написа:
ЯВНО -И Джаската е прав ша го духаме щото некой си мислят че с траене и чакане ш са управи нещо- Да не отварям нова тема -За сведение на всички мравки -Новият НПК касаещ нашего брата е готов гласуван и влиза в сила от 10.04.2010-Сега ша видите кво е баш балтия кат та спипат-Не знам що обаче по тоя въпрос -Ни вопъл ни стон -от УС на Федерацията-Изглежда за дамите и господата е най лесно да надраскат некоя Форумна статийка и Кирцата като завеждащ Черната хроника да обяви кой къде хванали-Извинявайте за черногледството колеги ма на по потъващ от тоя "Титаник" не бех са качвал скоро-С две думи тая Федерация в настоящият си вид и с мъглявите си цели и задачи е за някакво розово бъдеще-Щото сега същата е само наблюдател и регистратор -И как и защо и от къде чакате да се появят нови членове че не мога да си го обясня.Още веднъж сори за оакването-както ще го определят розовите херувимчета пърхащи в УС и около БНФМ.
Я вземи кажи тука, ако ти беше шеф на федерацията, какви конкратни мерки щеше да вземеш. Може и да те чуят. Ама не само нещо то сорта- хайде да съдим държавата, ами степ бай степ, кое как поетапно да се случи. И най-важното, като предложиш нещо, кажи как ти можеш лично да помогнеш. Шото, всички сме в един кюп.И в момента сме в лошия кюп. И тя тая Федерация е и твоя. И аз и ти, сме също толкова отговорни не само за думите си, ами и за всичко, което се случва около тая Федерация. Няма никакво значение, че не си председател. И доколкото знам, за свършена работа още никой не е взел хонорар.Така че, по-добре пледложи каква работа можеш да свършиш. С уважение и добри чувства.
Не ми се разправяше с глупости Джони - влязох отново за да подкрепя написаното от теб !
Гледам на моя приятел ПОТОМАКА отново са му нарушени правата - постоянно е в поза на изтерична лелка - различен бил !
Абе няма ли тук някой да каже добра дума за хората дето реално вършат нещо за тази ФЕДЕРАЦИЯ - ЗА ХОРАТА дето тичат из България без един 1 лв за себе си !
Аз ще взема да ги изброя защото в България много бързо се забравят нещата !
1. Председателя и МИЛА
2 . Зам. председателя Кирцата
3 . Aemilivs-- това момче свърши доста работа !
4.pechkata - организира без много да дрънка събрание в гр. Левски и без да се прави на различен !
5. Джони - за нея казах по нагоре ! Рече и отсече засрами тука няколко ИЗТЕРИЧНИ мъжлета !
6. Ахмед Мерчев - свърши доста работа .
7.Владо Лилов
Има още хора на който аз не знам имената помогнали и помагат с каквото могат !
На всички тука им се иска нещата бързо да станат но няма да станат като се МУЧИ и като се правим на ИНАКОМИСЛЕЩИ във форума тоест ( умни )
И никой не е обещавал ,че нещата ще станат веднага а напротив ,които ми помнят постовете винаги съм казвал , че ще бъде много трудно поради естеството на нашето хоби !!
И друго да ви кажа повтарям на хората от федерацията не се плаща нищо -- обаче достигат слухове до мен ,че се плаща на тия дето работят против Федерацията
да не се окаже,4е вашата работа е основно в събиране на 4ленски внос ? и събиране на кинти ,няма зна4ение как ? ти що не излезе с предложението са онова събиране на пари,а кандардисваш стан ? и ква стана тя? демек който е с федерацията --е от добрите,а който не -от лошите.кофти ,много кофти.та на кого плащали да действа срещу федерацията,4е ми стана интересно? или пак интрига пускаш