Заглавие: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 12:55 pm
Задържаха трима иманяри.
Трима иманяри бяха заловени вчера от служители на РУ Хисаря. Около 23 часа на черен път между селата Старо Железаре и Паничери бил спрян за проверка джип "Тойота Раф-4" с водач Р.П. /36/ от Хисаря. В колата пътували още Р.К. /44/ от Старо Железаре и А.К. /37/ от Хисаря.
В джипа полицаите открили 3 детектора за метал и 3 прави лопати. Установено било, че мъжете са извършвали незаконни теренни проучвания в района между двете села. Те са задържани в ареста за 24 часа.
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 1:15 pm
Сега разбрахте ли най-после че имаш ли в колата металотърсач а и недай си боже лопата си по-опасен и от най-откаченото камикадзе.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 1:21 pm
Така колеги,за случая още вчера ми се обадиха от Пловдив.За жалост момчетата не са членове на федерацията и нямат членски карти.Дадох им номера на адвокат Георги Георгиев от Стара Загора.Остави че момчетата са задържани за 24часа,а и на едното даже не са му позволили да си вземе инсулина от джипа понеже страда от Диабет.Просто нямам думи от своеволията на полицията,дознателя им бил казал че металдетекторите били само за в къщи.Коментара е излишен и просто нямам думи.
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 6:19 pm
В Хисаря почти няма които да нени е колега! и точно там е парадокса даже няма да ме учуди ако някои пазител на реда от Хисаря е вече член на федерацията абе там си е еб....ло мамата страшен феодализам имам приатели дето са били навремето в групичка с двама от тамошните и са ходели по нивите рамо до рамо ама вече неходи с тях че страшно некоректни се оказали искренно им съчуствам на колегите абе нямали някои в този форум от региона та да се почуствам и ас сред по блиски хора карлово сопот калофер баня? че то единаците маи вече сме на изчезване
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 6:28 pm
Положението става лошо от ден на ден..... след като не са открили предмети в тях защо ги задържат? плюс това са били в колата...
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 6:28 pm
еееее докога.стига толкова .никой не е над закона.стига полицески своеволия
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 6:33 pm
И с членска карта или без си е същата работа! Мен ме ловиха и картата не ме спаси, казаха ми да си истрия г..а с нея! Добре че един стар приятел дознател оправи работата.
Колеги трудна ще да е тая!!!!!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 6:35 pm
Нямам думи за случилото се как може господин следожателя да констатира че момчета са правели теренни проучвания след като не хванати повреме на работа!всеки които си носи лопата в колата (претапник ли е)? Миля че има плитокум ни полицаи и следователи кото само си вземат заплатките и немогат да си сваршат работата защото за неграмотни!Неможе да задаржиш човек без да имаш явни доказателства!Всички работят на термина (педполагам че )!скапана даржава!
BG------------
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 7:03 pm
Kiril62 написа:
Задържаха трима иманяри.
Трима иманяри бяха заловени вчера от служители на РУ Хисаря. Около 23 часа на черен път между селата Старо Железаре и Паничери бил спрян за проверка джип "Тойота Раф-4" с водач Р.П. /36/ от Хисаря. В колата пътували още Р.К. /44/ от Старо Железаре и А.К. /37/ от Хисаря.
В джипа полицаите открили 3 детектора за метал и 3 прави лопати. Установено било, че мъжете са извършвали незаконни теренни проучвания в района между двете села. Те са задържани в ареста за 24 часа.
http://news.plovdiv24.bg/152793.html
С трима по-малко Кои ще са следващите ?
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 7:23 pm
ти от кои си?
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 7:33 pm
Не е хубаво така да се приказва за колегите!трабва да сме като едно голчмо семеиство!
BG------------
charon Цезар
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 7:36 pm
Тцтцтц до кога Господи,до кога.И да не дадат на момчето,да си вземе инсулина,тов е нечовешко.НЕ НА ПОЛИЦЕЙСКИЯ ПРОИЗВОЛ!
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 7:46 pm
sitalk написа:
ти от кои си?
Аз ли ? Ами погледни ми Аватара, и ще ме видиш в партер-поза. И Ти ще се видиш, и всички останали ще се видят в тези пози. Крайно време е да се ИЗПРАВИМ.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 8:10 pm
Ще се сетите ама касно! Да се изправим срещу тях!
BG------------
mitkovich Преторий
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 8:59 pm
маи е крайно време да излезем на площада и да си отстояваме правата.а колкото до момчетата мисля че ако неса нарушили закона трябва да исе помогне щото утре маже да е някои друг. това че сте идали телефона на адвоката е все пак нещо-слет разговора с адваката дано да ги пуснат
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 9:03 pm
djasko написа:
sitalk написа:
ти от кои си?
Аз ли ? Ами погледни ми Аватара, и ще ме видиш в партер-поза. И Ти ще се видиш, и всички останали ще се видят в тези пози. Крайно време е да се ИЗПРАВИМ.
Дай идея как. Щото аз веднъж дадох една идея и мисля,че беше правилна,ама тогава никой не обърна внимание и така се затри цялата тема..
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 9:11 pm
sitalk написа:
djasko написа:
sitalk написа:
ти от кои си?
Дай идея как. Щото аз веднъж дадох една идея и мисля,че беше правилна,ама тогава никой не обърна внимание и така се затри цялата тема..
ОБЕДИНЕНИЕ !!!
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 9:26 pm
djasko написа:
Kiril62 написа:
Задържаха трима иманяри.
http://news.plovdiv24.bg/152793.html
С трима по-малко Кои ще са следващите ?
ЕЙ djasko ! ти докога ве колега ще си даваш репутация минус ? следващите заловени колеги са тея,които са успели да стигнат до медиите.а тия които не са успели за тях да говорим ли?в 4ас ли си ? кви ги върши кликата от лове4? или пак ще изтрият както винаги и ще лъжат,4е аз POTOMYK изтрит от админа на този саит заради инакомислие и грешка на администратор и след това тук с ник AVRELIUS и отново изтрит с лЪжи по мой адрес,та за ко говорим?!помниш ли как ни кандардисваха за закона,,,и за металдетекторите,,,а ква се оказа?! за това,4е бях опозиция на законокоментаторите изгонен бях от този сайт и то с лЪжи.ами сега?!
bobo Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 9:27 pm
Какво може да направи всеки от нас за да не пълним полицейските бюлетини?-сам-почти нищо .Въпроса изисква радикално решение което е от възможностите на федерацията.Но федерация с 200-300 човека е много слаба организация.Според мен ,за да може да се предприеме нещо по-съществено всеки от нас трябва да предприеме една стъпка-да стане член на БНФМ.Ако ли не-изгледите да НЕ сте един от задържаните някой ден главоломно намаляват.Или си мислите ,че те полицаите само балъците ловят-мене не могат!За мен вече въпроса стои така-или си член на БНФМ или си един обикновен казанджия, малджия.
bobo Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 9:37 pm
Ей ,админите-цензурата не е решение-.............,малджия-думата ми беше друга и тя не еобидна,ако сам не еприемеш за такава.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 10:12 pm
bobo написа:
Какво може да направи всеки от нас за да не пълним полицейските бюлетини?-сам-почти нищо .Въпроса изисква радикално решение което е от възможностите на федерацията.Но федерация с 200-300 човека е много слаба организация.Според мен ,за да може да се предприеме нещо по-съществено всеки от нас трябва да предприеме една стъпка-да стане член на БНФМ.Ако ли не-изгледите да НЕ сте един от задържаните някой ден главоломно намаляват.Или си мислите ,че те полицаите само балъците ловят-мене не могат!За мен вече въпроса стои така-или си член на БНФМ или си един обикновен ............., малджия.
брей.. kazandjiq е човек,който работи на казан и вари ракия за малджия да....
Последната промяна е направена от sitalk на Сря Мар 31, 2010 5:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
bobo Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 10:32 pm
Ха да видим с"я-казанджия, малджия
bobo Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 10:34 pm
Брей че интересно-пишеш едно-излизат други две
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 10:47 pm
bobo написа:
Брей че интересно-пишеш едно-излизат други две
ЖИВЕЕМ В БГ.21 ВЕК. АЙ СЕга се опитайте тук да напишете думи4ката имaняp
Последната промяна е направена от TITUS на Сря Мар 31, 2010 8:34 am; мнението е било променяно общо 1 път
vale Легионер
Заглавие: Re: Задържаха трима Вто Мар 30, 2010 10:57 pm
Кво ви става бе някой май полудяха-в без силието си май -А .(...Айде сокротце со благо со малко кютек ша стане ма е мноо рано още требат ора. П.Снаистина каде исчезна колегата Аврелиус.