аз имам такьв , и сьм много доволен, има много добра дълбочина,дискр. е добра е не е като XLT,но е по дълбок. имах 10г XLT,почна да дава дефекти и го продадох,сега сьм с тейджон и мога да споря сьс всеки че с бобината ДД НЯМА ДРУГ АПАРАТ ДА ХВАЩА ТОЛКОВА НА ДЬЛБОКО.
звука е еднотонален има потенциометар да си избираш тон с каква честота да е от нисък до висок .това е много добро решение когато сменяш уреди можеш да си нагласиш Тона да е подобен на другия ти уред или ако исцяло преминаваш на тоя модел да свикнеш по бързо. правил сам си тестове с високия сигнал уреда по дълбоко засича целите в земята ,ако е на предала целта на ниския тон ти а дискриминира а високия ти я дава . има VCO с което можеш да си проверяваш колко е дълбок .като дълбокия сигнал е басов а колкото е по плитък става по висок Тона. по принцип като се избира детектор много важно е имали за него допълнително антени за Tesoro Cibola,Vaquero и Tejon имаш доста антени DD имаш 30 см и 38 см и са на самата фирма Tesoro .
Заглавие: Re: марката TESORO Пет Яну 02, 2009 4:46 pm
Какво узначава Umax гледам че има такива работи при тесоротата
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: марката TESORO Нед Апр 05, 2009 8:25 am
индиана джоунс написа:
аз имам такьв , и сьм много доволен, има много добра дълбочина,дискр. е добра е не е като XLT,но е по дълбок. имах 10г XLT,почна да дава дефекти и го продадох,сега сьм с тейджон и мога да споря сьс всеки че с бобината ДД НЯМА ДРУГ АПАРАТ ДА ХВАЩА ТОЛКОВА НА ДЬЛБОКО.
Сподели ако обичаш за TEJONа на каква почва работиш, на колко см.можеш да чуеш 10ст . Едно приятелче каза ,че давали дефекти вярноли е ?
от тежона а колегата по горе говореше че е най дълбокия апарат,не съм го тествал но така пише в руските сайтове а на тях май може да се вярва
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: марката TESORO Пон Апр 20, 2009 11:32 am
ianmaklaud написа:
от тежона а колегата по горе говореше че е най дълбокия апарат,не съм го тествал но така пише в руските сайтове а на тях май може да се вярва
Неможе да бъде TEJONа е металдетектор за реликви ,колегата с него нещо трябва да не му разбира ,може дискриминация да няма обаче пък далбочина , още повече пък фишър няма значение кой модел за мен са много слаби машинки навремето вървяха щото нямаше други. Може TEJONа да е бил с някоя малка антена . Най-добре да се произнесат колегите с TESORATA --------- МОЖЕ ЛИ ФИШЪР Ф75 ИЛИ КОЙТО И ДА Е МОДЕЛ - ДА БИЕ TESORO TEJON ЗА ДАЛБОЧИНА ????????????????????????
Неможе да бъде TEJONа е металдетектор за реликви ,колегата с него нещо трябва да не му разбира ,може дискриминация да няма обаче пък далбочина , още повече пък фишър няма значение кой модел за мен са много слаби машинки навремето вървяха щото нямаше други. Може TEJONа да е бил с някоя малка антена . Най-добре да се произнесат колегите с TESORATA --------- МОЖЕ ЛИ ФИШЪР Ф75 ИЛИ КОЙТО И ДА Е МОДЕЛ - ДА БИЕ TESORO TEJON ЗА ДАЛБОЧИНА ????????????????????????
какво излиза, че Tejon-a е по-добър от Fisher 1270?
zaq Легионер
Заглавие: Re: марката TESORO Пет Апр 24, 2009 12:23 am
Бе тия Тесоро ще излезат много добри гледам и дават много голяма дълбочина дайте повече инфо за тежон и вакарео,за нормална и леко камениста почва сигурно ще работят много добре???
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: марката TESORO Пон Юни 17, 2013 3:46 pm
06.17.2013 Колеги моля за помощ онези от вас които са работили,работят и познават марката "Тесоро". И най-вече моделите, "Тежон","Вакеро" и "Кортес". Кой от тези три модела е най-добър? Кой от трите да си купя ? Не съм работил с "Тесоро" и не познавам колеги които имат такъв за да ги попитам лично. Ето защо се обръщам тук в форума с въпроса -?Кой от трите?" ?????????????????????????????????????
filipesko Новобранец
Заглавие: Re: марката TESORO Пон Юни 17, 2013 4:59 pm
buntar.1971 написа:
06.17.2013 Колеги моля за помощ онези от вас които са работили,работят и познават марката "Тесоро". И най-вече моделите, "Тежон","Вакеро" и "Кортес". Кой от тези три модела е най-добър? Кой от трите да си купя ? Не съм работил с "Тесоро" и не познавам колеги които имат такъв за да ги попитам лично. Ето защо се обръщам тук в форума с въпроса -?Кой от трите?" ?????????????????????????????????????
Да не сменяш T2 LTD за Тесоро.Имам Кортес,ако искаш да ги сменяме.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: марката TESORO Пон Юни 17, 2013 5:49 pm
filipesko написа:
buntar.1971 написа:
Не решилсъм да купя един от трите модела но се чудя кой от трите е по добър ?
filipesko Новобранец
Заглавие: Re: марката TESORO Вто Юни 18, 2013 7:36 am
buntar.1971 написа:
filipesko написа:
buntar.1971 написа:
Една майка ги е раждала!И трите са добри.Различават се само по честотата на работа.Кортеса е по-универсален апарат,а и дисплея малко помага.Тежона е на по-висока честота,и според мене няма да изтърва и най-дребното.Избора е твой!А с T2 LTD работил ли си???
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: марката TESORO Вто Юни 18, 2013 7:42 am
filipesko написа:
buntar.1971 написа:
filipesko написа:
buntar.1971 написа:
Една майка ги е раждала!И трите са добри.Различават се само по честотата на работа.Кортеса е по-универсален апарат,а и дисплея малко помага.Тежона е на по-висока честота,и според мене няма да изтърва и най-дребното.Избора е твой!А с T2 LTD работил ли си???
:D да защо ?
filipesko Новобранец
Заглавие: Re: марката TESORO Вто Юни 18, 2013 9:06 am
Ако можеш да споделиш мнение. А тук продават един Кортес в гаранция,на добра цена.
Заглавие: Re: марката TESORO Вто Юни 18, 2013 9:18 am
zaq написа:
Бе тия Тесоро ще излезат много добри гледам и дават много голяма дълбочина дайте повече инфо за тежон и вакарео,за нормална и леко камениста почва сигурно ще работят много добре???
Като става дума за Тесоро само Тежон и Лобо...
И момчета научете се как се цитира мнение че стана голяма боза темата или просто не цитирай...
Санчо Легионер
Заглавие: Re: марката TESORO Чет Юни 19, 2014 8:03 pm